Burada aile yıkıcı ve boşanmayı teşvik edici bir grup var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet haklısınız burda en ufak bir konuda “boşan arkana bakma” diyen bir takım gurur abideleri var ama bunun için konu açmaya üşenmediniz mi
Onlar için değmez elbette. Ben aileler için, iyi kadınlar için ve en önemlisi anne ve babasından ayrı yaşayan çocukların acı çekmemesi için bu zalimlere bir hatırlatma yapmak istedim.

Ben de kullanıcı adınızı görünce, foruma misafir aldigimiz uzmanlardan birisiniz, faydalanacagimiz bir konuda mesaj yazdınız sandım...

Onlar için değmez elbette. Ben aileler için, iyi kadınlar için ve en önemlisi anne ve babasından ayrı yaşayan çocukların acı çekmemesi için bu zalimlere bir hatırlatma yapmak istedim.
ben de şiddet içinde büyüyen çocuklar için hırs yaptım. şiddet karşı önerinizi söyleyene dek ya da banlanana dek ısrarla soracağım. buyrun yazın, bilginizden faydalansın iyi kadınlar.

Abla işin mi yok ya herkesin beyni var
Burda soru soruyoruz herkes yorumunu yazıyor
Sonra yine bildiğimizi okuyoruz zaten
Yat uyu boşver

Zalim demek de fazla zalimce degil mi, ifadeye bak...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…