- 9 Ağustos 2016
- 8.011
- 14.756
-
- Konu Sahibi AvukatSevim
Birazdan tomayla benim eve dalacaklar, hissediyorum
Valla kacti karisi evden sizin yuzundenAvukatsevim mi avukatselim mi bence selim gibi
Sizin karınızı mı etkiledik acaba?
öyleyse bence çok iyi yapmışız
Onlar için değmez elbette. Ben aileler için, iyi kadınlar için ve en önemlisi anne ve babasından ayrı yaşayan çocukların acı çekmemesi için bu zalimlere bir hatırlatma yapmak istedim.Evet haklısınız burda en ufak bir konuda “boşan arkana bakma” diyen bir takım gurur abideleri var ama bunun için konu açmaya üşenmediniz mi
Tam olarak neden korkmam gerektiğini anlarsam korkacam ama çözemedimKudrAlobar başkanım bütün sırlarınız çözülmül gizli belgelerimiz açığa çıkmış
Ben valizimizi hazırlıyorum meraklanmayın yorganımın içine girip titreyeyim biraz
Zalımsın dünya, kahpe kkOnlar için değmez elbette. Ben aileler için, iyi kadınlar için ve en önemlisi anne ve babasından ayrı yaşayan çocukların acı çekmemesi için bu zalimlere bir hatırlatma yapmak istedim.
Olamıyorsanız devletin ilgili kurumları size hakim olur!
ben de şiddet içinde büyüyen çocuklar için hırs yaptım. şiddet karşı önerinizi söyleyene dek ya da banlanana dek ısrarla soracağım. buyrun yazın, bilginizden faydalansın iyi kadınlar.Onlar için değmez elbette. Ben aileler için, iyi kadınlar için ve en önemlisi anne ve babasından ayrı yaşayan çocukların acı çekmemesi için bu zalimlere bir hatırlatma yapmak istedim.
Abla işin mi yok ya herkesin beyni varOnlar için değmez elbette. Ben aileler için, iyi kadınlar için ve en önemlisi anne ve babasından ayrı yaşayan çocukların acı çekmemesi için bu zalimlere bir hatırlatma yapmak istedim.
Zalim demek de fazla zalimce degil mi, ifadeye bak...Onlar için değmez elbette. Ben aileler için, iyi kadınlar için ve en önemlisi anne ve babasından ayrı yaşayan çocukların acı çekmemesi için bu zalimlere bir hatırlatma yapmak istedim.
Hec deme gııı banada bişeyler oliiii ayhhhAltıma kaçırdım galibağ
Düşündüklerinizin büyük kısmı doğru.Ben de kullanıcı adınızı görünce, foruma misafir aldigimiz uzmanlardan birisiniz, faydalanacagimiz bir konuda mesaj yazdınız sandım...