- 24 Aralık 2020
- 442
- 512
- Konu Sahibi AvukatSevim
Evet haklısınız burda en ufak bir konuda “boşan arkana bakma” diyen bir takım gurur abideleri var ama bunun için konu açmaya üşenmediniz mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şey sokağa çıkma yasağı var kudra başkanım sabah 5 ten sonra bekleyin derimA AvukatSevim selimcim hala gelmedi toma, bi arayıp sorsana nerde kalmışlar.
Cunkuuuu pek muhterem avukat hanim, eminim siz de biliyorsunuzdur ama ben yine de hatirlatayim istedim. Yatirim tavsiyesi belirli sartlara baglidir; aksi durum manipulasyona girer kiiii bu da suctur kisi yazdigi metnin sorumlulugunu asabilmek icin ytd yazmak zorundaBazı üyeler "sanki biz boşan deyince boşanıyor mu" anlamında cümleler yazmış. Çok kişi yazmış.
İşte ne yaptığınızın, neye sebep olduğunuzu bilmediğinizin en büyük göstergelerinden biri.
Sorumsuzca burada bir şeyler yapıyorsunuz, yazıyorsunuz... Ve bunun ne gibi sonuçları olacağının farkında değilsiniz.
Bu ülke insnaının nelere inandığından, nasıl kolay kandırıldığından haberiniz yok.
Bir kitap okuyup, bir film izleyip intihar edenler var.
Bir arkadaşıın sözüne uyup 500 bin TL dolandırılanlar var.
Komşusunun, arkadaşının sözüne inanıp, cinayete, tecavüze kurban gidenler var.
Siz yazdıklarınızın ve söylediklerinizin sonuçlarından habersiz, ne yaptığını bilmeyen kişilersiniz.
Dolar hakkında yorum yapanlar bile ytd yazıyor, siz insanın hayatı ile oynarken böyle küçük bir hatırlatma bile yapmıyorsunuz.
Seni çözdüğüm için iyice dağıttın. Kork!..Birazdan tomayla benim eve dalacaklar, hissediyorum
Yahu ne alakası var bence siz abartıyorsunuz. İnsanlae burda kimseye anlatamadıkları şeyleri paylaşmak fikir almak ve rahatlamak için yazıyorlar soruyorlar. Dışardan bir göz iyidir. Ayrıca mutsuz bir evlilikte büyüyecek çocuklar ,boşanmış ve mutlu ebeveynlerle büyüyen çocuklardan daha fazla sıkıntı yaşıyorlar her zaman. Hem de tanımadığı bi insan boşan dedi diye koşa koşa boşanıyorsa o evlilik zaten baştan çürüktür. Boşanmayı düşünmeyen kimse burda durdur yere eşiyle ilgili sıkıntıları anlatmaz. Ayrıca boşanmak dünyanın sonu değildir çok abartıyorsunuz bu olayı. İlla şiddet aldatma olması gerekmiyor ki boşanmak için. Uyumsuzluk mutsuzluk cinsel sıkıntılar da boşanma sebebidir unutmayınKızlar açığa çıktık kaçın. Bir süre eşim aldattı diyene erkeğin elinin kiridir yapar diyoruz. Eşim kvyi dinliyor diyene anası tabi dinler. Eşim internette kadınlarla konuşuyor diyene ,bakma. Eşim dövdü diyene gül biter diyoruz tamam mı? Çaktırmayın. Sonra herkesi boşandırma planımıza döneriz tekrar.
Altıma kaçırdım galibağSeni çözdüğüm için iyice dağıttın. Kork!..
İster toma hayal et, ister koç başı...
Yukaridaki bahaneler bile konuştukça batmanin ispatıBazı üyeler "sanki biz boşan deyince boşanıyor mu" anlamında cümleler yazmış. Çok kişi yazmış.
İşte ne yaptığınızın, neye sebep olduğunuzu bilmediğinizin en büyük göstergelerinden biri.
Sorumsuzca burada bir şeyler yapıyorsunuz, yazıyorsunuz... Ve bunun ne gibi sonuçları olacağının farkında değilsiniz.
Bu ülke insnaının nelere inandığından, nasıl kolay kandırıldığından haberiniz yok.
Bir kitap okuyup, bir film izleyip intihar edenler var.
Bir arkadaşıın sözüne uyup 500 bin TL dolandırılanlar var.
Komşusunun, arkadaşının sözüne inanıp, cinayete, tecavüze kurban gidenler var.
Siz yazdıklarınızın ve söylediklerinizin sonuçlarından habersiz, ne yaptığını bilmeyen kişilersiniz.
Dolar hakkında yorum yapanlar bile ytd yazıyor, siz insanın hayatı ile oynarken böyle küçük bir hatırlatma bile yapmıyorsunuz.
Oha KudrAlobar kac anam atom bombasi aticak bu sana, yalniz direkt sana yuruyo farkindaysanSeni çözdüğüm için iyice dağıttın. Kork!..
Belki daha çok var ama buradaki cıvık espri yapan dengesiz kişilerin linç etmesinden çekindikleri için yazamıyorlar.
tamam dalgacı mesajları görmezden gelin ama ortaya bir taş attınız ve kendinizi nickinizle uzman ilan ettiniz. lütfen bizi aydınlatın, bir "hukukçu" olarak şiddet durumunda öneriniz nedir?şiddet gören kişiler için ne öneriyorsunuz? hangi seviyede şiddet boşanma gerekçesidir? seviyesi nasıl belirlenir?
Adresi gönder ben de cv göndermek istiyorumMayışlı eleman bunlar. ABD'den maas aliyorlar. Amaclari Turk aile yapısını bozmak.
Sabit maas ve ayırdıkları aile basina prim alıyorlar. Evden calistiklari icin yol yemek yok ama usd olarak maas aldiklari icin bence sorun olmaz.
Ben de cv gönderdim haber bekliyorum.
Seni çözdüğüm için iyice dağıttın. Kork!..
Bilinçli veya bilinçsiz, ama böyle kişiler var.Amaaan deyip konudan takipten cikasim var amaa
Bence öyle bir grup olabilir ama bilincli degildir..
Belki kendileri kötü tecrübe yasamistir, senelerce bisa kürek cekmis olabilirler…vee böyle sebepler yüzünden bakis acilari budur ve ona görede etrafina nasihat veriyorlardir…
Sonucta burasi bir derdim var bölümü burda herkes aslinda dertli veya belirli kötü tecrübelere sahip kadinlar…
Güldüm ama öyleyse büyük sıkıntı. Bizim cinayete teşvik ettiğimizden bahsetmiş.Abinin eşi boşamış olmasın bizim yüzümüzden
Konuyu özellikle benim için açmış da çaktırmasın diye isim vermemiş aklınca.Oha KudrAlobar kac anam atom bombasi aticam bu sana, yalniz direkt sana yuruyo farkindaysan Selim