Bunu yapabildim

Ama ne bileyim karşı tarafın zaten halı hazırda kuzeni avukat muhtemelen iyi bir arkadasina filan yönlendirir davayı almak için
Korkma tedirginligini ona asla belli etme dik dur.guzel bi dilekceyle ispatlayici belgelerle sem her turlu kazanirsin.avukat tutacaksanda bastan konus cekismeli uzarsa ekstra para verecek durumum yok vs.de ona gore acukat bulunur

Çok teşekkür ederim.
Evet öyle zaten bu çocuğu tek başıma annemin desteği ile büyütüyordum ,o sanki hiç ne benim ne de çocuğumun hayatında yok gibiydi sözde evli idik zaten bu durum beni incitmiyor ,incinmem niçin benim çırpınıp durduğunu görmedi niçin asla düzelmek istemedi çünkü beni sevmedi eminim ,eskiden sevilmek koyardı bana üzülürdüm "beni sevmiyor mu ?" Diye düşünüp kendimi yer bitirdim,uzun zamandır bu cabamda kalmadı . İnsanlar eşi ,çocuğu ile gezip mutlu olurlarken ben annemle dışarı çıktım hep çünkü adama bin kere de söylesem umursamaz ,yorgun vs . Artık boyle adi gevşek bir herifin ağız kokusunu çekmeye halim yok ,ne hali varsa görsün .

Darp raporu aldınız mı göremedım yazıda
Tabi . Darp raporum mevcut zaten ben bizzat polis memurlarına söyledim şikayetçiyim gereğinde darp raporu ve uzaklaştırma cezası istiyorum diye ,onlarda hastaneye götürdüler beni ve Dr tarafından raporu aldım sonra da emniyete gittik uzaklaştırma vs alındı .

Avukat tutacak paranız olmasa bile,direkt savcılığa gidip,darp edildiğiniz için maddi,manevi tazminat talep ettiğinizi ayrıca paranıza el koyduğunu belirten bir dilekçe vererek boşanma davası açın.Gerisini o düşünsün.

Korkma tedirginligini ona asla belli etme dik dur.guzel bi dilekceyle ispatlayici belgelerle sem her turlu kazanirsin.avukat tutacaksanda bastan konus cekismeli uzarsa ekstra para verecek durumum yok vs.de ona gore acukat bulunur
Evet böyle imiş bende öğrendim,cekismelide uzadıkça uzuyor ve para + şekilde aliniyormus .
Karşımdaki eş denen yaratık paraya tapan bir insan ,o parayı bana vermemek için elinden geleni yapar zaten yapmıştırds başkasının hesabına bile geçmiştir . Kendimi asla onların karşısında üzmeyecegim,bugün annesi aradı telefonumu ve açmadım ,biliyorum açsam kadın söz sayacak annemi birkaç gün önce aramış tartışmıs filan

Harika ,çok sevindim bu bilgiye . Teşekkür ederim

Terbiyesizler anneni niye ariyolar.gucu annene yetti para goz ergen ogluna bakmiyorda annene mi laf soyluyor

Terbiyesizler anneni niye ariyolar.gucu annene yetti para goz ergen ogluna bakmiyorda annene mi laf soyluyor
Onlar hayatınızda gorebileceginiz en tuhaf insanların grubundan o yüzden anneside aynı paraya tapmis insanlar herşeyi baştan anlatıp ne sizi yorayim ne de ben kendimi sinirlendireyim

Onlar hayatınızda gorebileceginiz en tuhaf insanların grubundan o yüzden anneside aynı paraya tapmis insanlar herşeyi baştan anlatıp ne sizi yorayim ne de ben kendimi sinirlendireyim
Inanirim cnm anlatpta sinirlenme.tecrubeydi geldi gecti.bundan sonra cok mutlu ol.kotulukler sana hic ugramasin insallah onlarda allahindan bulsun

Merhaba
Bazı insanlar böyledir. Neden çocugunu düşünmedi neden hiç sormadı diye artık kendinize işkence etmenin alemi yok.
Çünkü bu sizin probleminiz değil. Büyük ihtimal o adam da sevgisiz büyüdü.
Nasıl gördüyse öyle davranıyor çünkü farklı bildiği bir şey yok.
İnanıyorum ki siz kendiniz için de bebeğiniz için de toparlanıp dimdik ayakta olacaksınız.
Ama bu hayatı sadece çocugunuz için değil kendiniz için de şekillendirin.
Kendinizi önemseyin kendinize çok iyi bakın ki sonra bebeğinize güç olun.

Çok teşekkür ederim iyi olacağım zaten iyiyim şuanda da ama tuhaf birşey var üstümde sorgulama sürekli sorguluyorum ,kendimi cezalandiriyorum ve utanıyorum ailemi, özellikle annemi böyle bir aile ile karşı karşıya getirmemeliydim annem bizi gencecik yaşında herkese karşı koruyucu olup kolladi ve saçını gerçekten süpürge eden kadınlardan,ben onu hiç dinlemedim hiç ve şuan ne söylese zoruma gidiyor çünkü hak ettim çocuğum için çok çok iyi olacağım kendim içinde . Çok teşekkür ederim

Lütfen kendinize yüklenmeyin daha fazla her insan hata yapar. Hangimiz annemizin sözlerinin hepsini dinlemişliğimiz var ?
Sorgulamanız , tuhaf olmanız çok normal
Zor şeyler yaşıyorsunuz çok zor..
Kolay değil ama geçecek inanın

Evet geçecek öyle veya böyle,cok teşekkür ederim iyi ki varsınız .

Bu kadar uzun yazdığımı ben bile anlamadım ,kusuruma bakmayın lütfen . Sadece buhranlı halimde başımdan gecenler, iç dökme , akıl alma. Hepinize teşekkür ediyorum
İnan hepsini donmuş vaziyette okudum elim uyuştu çok üzgünüm bir desteğe ihtiyacın olursa sen yaz Rabbim hayırlısını versin inşallah

Çocuğunu sormuyorsa ondan adam olmaz. Para ile tehdit ediyor ki belki sen vazgeçersin diye. Bazı aşağılık insanlar kendi değer verdikleri şeylere başkaları da değer veriyor zannederek onu koz olarak kullanmak ister. Belli ki paraya değer veriyor da sen de para için yaptıklarından vazgeçersin sanıyor. Bırak kaybettiğin para olsun ömrün yerine. Evet canın yanıyor çocuğun için daha çok üzülüyorsun. Unutma sen ayakta olacaksın ki çocuğun iyi olsun. Ve hepsi geçecek. Geriye döndüğünde iyi ki yapmışım diyeceksin. Bunu yapamayan ve narsist bir insanın hem psikolojik hem fiziksel işkencelerine maruz kalmaya devam eden çok fazla kadın var. Çalışman gerçekten büyük bir nimet. Ve çalışmadığı veya atanamadığı için evli kalmaya devam eden çok fazla kadın da var. Sen kendi sağlığını canını ve çocuğunun psikolojisini o adam ve ailesinden koru. İnsan geçmişe bakarak hayıflanır ama unutur ki gelecek inşa edilmeyi bekliyor. Hiç bir şey için geç kalmadın. Şu yaşadıklarını çok geç yaşlarda yaşayan insanlar var. En azından erken olursa ayakta kalmayı erken öğrenmiş olursun. Yaş ilerledikçe herşeyi göze almak ne kadar zor. Bilemezsin.

Arkadası sevgilisiyle olan yazısnaları kocanıza göndererek hadi serefsizlşk yapıyor özel mözel dinlemiyor da kocanız bu özel bir yazısma bakma diyor.özelse onda ne işi var baya sldatılmıssınız . Onun dısında zaten daha büyük pislikleri varmıs . İyi etmişsiniz sikayet ederek en travmasız siddetsiz sekilde atlatırsunuz insallah

Hemen Kalkıyorsun ...Çocugun için güclu bir anne oluyosun ..Zor aglayacaksin uzuleceksin beynin içi konuşacak ama geçecek ..Sen iyi bir annesin ki bu evliliği bitiriyorsun bu babaya hak değil baba olmak !
Ücretsiz belediyelerin pskolog seansları var onlara da gidebilirsin .. Duanı hiç eksik etme bende aynı surecdeyim sadece şiddet yok bebek var iyi ki var iyi ki diyorum Daha güçlü olacaksın başka yolu yok kardesim ye ye ki o çocuk beslensin .Bebekler çocuklar hissediyor yapma tamam mı sağlam dur !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…