Bunu yapabildim

Okurken kendimi sizin yerinize koydum o çocuğunuz ordayken o korkuyu yaşamak çok kötü bi şey olmalı gözlerim doldu resmen. Tek diyebileceğim çok geçmiş olsun. Ne size koca ne çocuğuna baba. Geç olmuş güç olmasın umarım en yakın zamanda toparlarsınız.

Darp raporu aldınız mı göremedım yazıda

Çok teşekkür ederim inşallah daha güçlü olacağım ınanmiyorum çünkü çok çok yorgunum bu kadar yılın verdiği sonuçsuz çaba emek üzerimde ağır yük

Zamanında çektim sonuç olarak yüklendiğim sıkıntılar haylice kaykay artarak geri dönüşu oldu cektigim zamanlar umudum vardı belki iyi olur ,belki düzelir diye beklemistim sonuç daha da kötü oldu artık gücüm gerçekten yok yabu günlük hayatımda bile halsiz güçsüz biriyim sanki heran bayılacakmisim gibi böyle betimleyebilirim , çocuğumun böyle kötü şeylere tanık olup ileride hayatını zehirlemesine izin vermeyeceğm

Hayır çalışıyorum şükürler olsun onun maaşının 2 katını alıyorum sadece bütün birikimim onun hesabındaki tabi basks hesaba transfer olmamışsa o para .çünkü ben kredi çektim, ben ödedim ,ben biriktirdim vs ama o da olmayacak böyle giderse çünkü annemi 4 gün önce arayıp parayı getireceğini söylemiş yeminler etmiş ve ama aradan 4gun geçti arayan olmadı

Yapacak yorum bulamadım çok geçmiş olsun allah beterinden korusun.
Size helal olsun vallahi güçlü duruşunuzu tebrik ederim
Çok teşekkür ederim. Sadece şuan biraz iyi değilim ama.beynen ve kalben bitmiş birşey benim için geri dönüşü yok sadece üzgünüm ,yorgunum ve beynim ile tüm vücudum uyuşuk gibi inşallah bu hallerde geçecek

Illa avukatla olmuyor kendini savunabilirsin dilekce ile.taleplerini acik acik yaz.avukat tutmadanda bosanilabiliyor.

Baba yok ki ortada baba denen şey ne ise o yok bizim hayatimizda hatta eş denen varlıkta yok ,ben resmen bekar bir insan gibiyim adamın dünya umrumda değildi ki ne evli olduğunu ne de baba olduğunu cozemedi ,sadece hukuken acaba o kadae cabalayabilirim miyim haklarim için çünkü şuan o kadar tuhafim ki ayaktayım evet ağlamıyorum vs ama sanki tüm duygularıma gem vurulmuş ,bastırılmış gibi ruhsuz gibiyim nereye gidersem gideyim doğru düzgün konuşmuyor söylemiyorum gulemiyorum hani insan biri ölünce yasta olur ya , aynen öyleyim

Yalnız kalma. Aileni ara gelsinler. Paranındavada iste nafaka ile birlikte. O evde berbat anıların bar, fırsatını bulunca değiştir. İyi ki kurtuldun, zamanla geçecek.
Ailem yanımda çok şükür ,annem hergun yanims geliyor çalışan kadın annem şuan ama işten çıkacak çocuğuma bakması için annemin eli kolu hep üstümde çok şükür iyi ki annem var ,iyi ki . Tek dayanagim annem zaten

Paranız neden onun hesabında?
Bütün yasal haklarınızı kullanın. Sakın affetmeye kalkmayın.
Şikayet etmekle çok iyi yapmissiniz.
Zorla kendisi benden aldı bende ses cikarsamda hep kavga gürültü ile sonuçlandi , kötüye kullanmaz diye düşündüm hata ettim .
Asla affetme diye birşey söz konusu olamaz benim için bu evlilik bitti , teşekkür ederim

Allah yardımcınız olsun İnşallah bu psikopattan bir an evvel kolaylıkla kurtulursunuz siz evladınız
Sakın yalvarma moduna geçerse affetmeyin
Affetme vs olmayacak . Benim için entube edilmiş bir ilişki idi belki bir ihtimal de olsa dirilir , kaybetmez diye bekledim o da olmadı .artık yapacağım hicbirsey yok bu evlilik için daha doğrusu evlilikte değil resmen bitmesi için elimden geleni yapacağım

Ben muhatap değilim kendisi ve ailesi ile görüşmuyorum,bugün annesi aradı cevaplamadim zaten numaralarını da sildim annemde eğer mühim bişey varsa esyasidir vs beni arasaydi kadın seni niye aradı dedi ve haklı . Kimse ile irtibatim yok kaldı ki küçücük bebeğimin ihtiyacini soranda yok ,Allah çok büyük ona inancım tam inşallah benim ve yavrumun hakkını bırakmaz onlara

Çok çok teşekkür ederim hepiniz çok iyisiniz , iyi ki sizler gibi güzel insanlar var yoksa hayat tamamen cehennem olurdu . Duygusal modda değilim sadece biraz sersem gibiyim o da geçecek inşallah. Evet söylediklerinizi güzelce okudum ancak ben onlarla asla muhatap olmayacağım şuan elimde bir para yok yoksa çekişmeli de olsa ben açacağım davayı sürüncemede birakmaya niyetim yok

Öyle ama burada bdv de anlatıyorlar ya şöyle söyle biri sevgilim , nişanlı veya flört yapan kızlardan biriydim bende herkes bana "bak bu adam normal değil "deselerde gözüm görmüyordu, daha doğrusu belki düzelir diye kendimi mahvettim . Üzgünüm yıllarıma,umutlarıma ve hayallerime . Benim için bitti artık sevda desteri kapandı ,kendimi kızıma adayacağım onun mutluluğu için yasayacagim cabalayacagim, çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…