Bunu yapabildim

Çalışıyorum evet her ailede olmuyor olmadigina da eminim yoksa dünya yaşanmaz olurdu bu delilerin yüzünden,eve giremez öyle bir hakkı yok uzaklaştırma aldırdım ki onu rezil ederim kardesi Adalet bakanlığında görevli araba yok arabayı sattı ,para onun hesabında a herşeyi bana ait olan araba . Benim gibi kimse salak olmasın,asla bir erkeğe maddi olarak teslimiyetci olmasın . Burada diğer konumda da bahsetmistim babamdan benim üzerime kalan bir arsa var ,onu bile benden almak için türlu türlü kandırma girişimleri oldu da çenesini kapattım belki de tek derdi benim ölmem idi ki kendisine kalsın çünkü her tartışmada "tek istediğim ölmen" !!! Bana diyemiyor ge bosanalim ama öl diyor niye çünkü ona benden kalanlar olacak ,böyle erkekler var kızlar kadınlar lütfen kaçın lütfen sizi tenzih ederek yazıyorum,eğer bir erkek sizin maasinizdan tutun,ailenizden gelen maddi imkanlara vs bakıyorsa çabucak kaçın

B Birgaripkedi artık senden uzak..Allaha yakın olsun bu adam.Eğer kinin gözünü karartır bunu takıntı haline getirirsen,geçmişi sürekli düşünürsen bu gününü ve yarınını da kaybedersin.Ben bu adamın zaten belasını bulacağına da eminim ama oturup bunun olmasını bekleme ..sen hayatına devam edebil.Çok şanslı ve akıllı bir kadınsın .Meslek sahibi olmuşsun,kendi ayaklarının üstünde durabilecek güçtesin.Bunu yapamamış liseden çıktığı gibi aşka kapılmış pek çok kadın var..ya da ailesi tarafından engellenmiş ..bambaşka şartlarda bu olayları yaşıyor da olabilirdin bu yüzden kendine veya çocuğuna üzülmeyi /acımayı/suçlamayı kenara bırak.

Tedbir olmuyormuş bir avukatla görüştüm ,onun hesabında diye olmuyormuş yani bilemedim nasıl olmuyo ama olmuyormuş odedigim halı hazırda kredilerimiz ve bende alınan altınların görüntüleri var örneğin o altınlar bana düğün salonunda takılmadı ben gelinligimle salona kendim girdim vs belki bunlardan bişey çıkar

Çocuk olmadan da olsaydı yine şikayet ederdim çünkü artık kaldıracak gücüm yok şiddetin her türlüsü berbat ama psikolojik belki fizikselden bile ağır zaten fiziksel şiddet uygulayan psikolojikte uyguluyordur . Çok teşekkür ederim hayır affedemem ben ne çektiğimi biliyorum küçücük melek ile Allah onu kahretsin diyorum ya içim o kadar yanıyor ki ben böyle beddua edecke biri değilim ama annesi annemi aramış telde kiradam faturalardan bahsetmiş oğlunun yaptığı reziliikte bogulsun inşallah o kadın ,yetmiyor kendi oğlu beni arayıp diyor kira ve faturaları ben almam boşanana dek kendin öde diye. Ama benim ödediğim kredi ve altinlsrimin parası onun hesabinda

Üzülüyorum en çok anneme ,o beni çok zorluklarla okuttu insanlara şallar örgüler yaparak bana okuduğum şehre harçlık yolladı ben ne yaptım? Nasıl bir evlat oldum ,benimde çocuğum var aynısıni yaşasın ister miyim? aslaa asla değil evladım ,beni sevmeyen düşmanım olsa istemem içimin yangini biran önce cezasıni çekmesini duymam bir şekilde tecelli etsin istemem , beni minicik yavrumla perişan etti o da perişan olsun . Bana kaldırıp diyiyorsa yine evlenirim evlensin bana ne ben o sahsiyetsizden ayrıldıktan sonra isterse 20 kere evlensin bana ne ama istediğim şey mutlu olmaması çünkü benim için hayat denen şey asla bir erkek üzerine kurulu değil ama bari bu kadar incinmeseydim hırpalanmasaydim,gencim annem kardeşlerim bile kendine zaman verirsin zamanı gelince istersen evlenirsinlere giriyorlar ben o defteri sonsuza dek kapadım ,ne kendime ne de çocuğuma bu kötülüğü yapamam,bir daha kimseden sevgi kırıntılarına muhtaç kalıp beklentiye giremem ,kadınlık nedir onu bile ben bilmiyorum ki ? Bir kadın nasıl sevilir ,nasıl gönlü hoş edilir nasıl bir erkek asla sevgi ile herşeyi geçtim aşk meskte kalsın bir erkek nasıl saygılı olur bilmiyorum. Yolu dilerim karanlıklara erişir ,benim gozlerimin ışığını söndürdü onunda sönsün

O şekilde bahsetmedim.daha şimdiden annesiyle aynı evde kirada oturan çocuğunu düşünmeden ben kirayıda boşanma olana dek ödemem demesinden bahsetmiştim . Dayaktan ziyade çocuğumun o halini unutmam imkansız o şekilde benim çocuğumun hayatını mahvedip,daha minicik bebeğin psikoloji akıl sağlığını tehdit eden bir mikropla.evli kalmam imkansız . teşekkür ederim

Bundan sonra asla geri adım atmayın. Öldürürüm dilimlerim ne demek ? Paranızı almış pulunuzu almış çocuk yapmış çemkiriyor aç köpek. Götlerinde donla sokağa atacaksın bunları.

Sizi ceasretinizden ötürü tebrik ederim.Allah o size kalkan ellerini kırsın o pisliğin.Çok bile dayanmissiniz.Siz güçlü bir kadınsiniz.Ailenizde arkanızda korkmadan yolunuza bakın.Allah büyüktür.O pisliğinde yanına kalmaz inşallah size yaptıklari.
Mahkeme dava avukat ne gerkirse yapıp hakkınızı alın.Akılli bir kadınsiniz belli, hakkınızı yedirmeyin.
insallah evladınızla mutlu çok güzel bir hayatiniz olsun.sevgiler

İlk kural kendinize acımayı bırakın.
İkincisi ne neden niçin sorularını bırakın.
Mevcut şartlar bunlar. Aileniz destek olur mu bilmiyorum. Olursa destek isteyin. Geçmişle kavgayı bırakın. Önünüze bakın. İyi bir avukat tutun. Boşanmak dünyanın sonu değil. Fakat çocuğunuza mutsuz hayat yaşatmak ciddi sorun.

Ben böyle konularda bu adama mı çocuk yaptın mevzusunu anlamıyorum. Çocuğu bile mi bir erkeğe yapıyoruz. Ben kızımı eşimden ayrılacağımı bildiğim halde doğurdum. Hayatta yaptığım en iyi şey. Yeniden evlenmesem hiç üzülmezdim. Ama kızımı tanımasam çok eksik olurdum.
Dipnot: hayatta her zaman ailemin desteğini aldım. Her zamanda ayaklarımın üstünde durdum çok şükür.
Bunalım neden niçin sürecine girerseniz çıkamazsınıZ. Yönünüz hep gelecek olsun

Bundan sonra asla geri adım atmayın. Öldürürüm dilimlerim ne demek ? Paranızı almış pulunuzu almış çocuk yapmış çemkiriyor aç köpek. Götlerinde donla sokağa atacaksın bunları.
Aynen , gerçekten asaletten bir haber kendi ve ailesi . Üzgünüm bitiyor diye değil gerçekten öyle

Çok teşekkür ederim inşallah güçlü olurum da zalime egilmem.

Ailenizin yanına gidin bu süreçte bebeğinizle yalnız kalmayın lütfen iyi değilsiniz en azından onlar destek olur.
Ailemin evine yakın evim akşamları evden biri geliyor yanımda kalmaya , uzaklaştırmayi aldım şimdi boşanma davasıni kendisi acacakmis bekliyorum biran önce bitsin.

Çok teşekkür ederim,size ve kızınıza bütün güzel dileklerimi gönderiyorum.dilerim bana da bu güç tamamen sariverir.

Diyeceğim tek şey var karşındaki ne yaparsa yapsın asla geri adım atma, güçlü duruş sergile ve tek başına başarabileceğini anla..
Geri adım asla atmayacağım tek duam var o da çocuğumla mutlu bir hayat . Ve insanlara özenip benim babam niye yok dememesi çok üzülürüm bir baba figürü görsel olarak olsa ne olmasa ne ama işte canımı acitsin istemiyorum kimseye hayran hayran bakmasın

Yaşadıklarınız için çok üzgünüm. Attığınız tüm adımlarda en doğru kararı vermişsiniz. Yukarılarda bir arkadaş, kilidi değiştirmenizi tavsiye etmiş. Açıkçası bana da mantıklı geldi. Bir de, çok bilgim yok ama, tedbir nafakası diye bir şey vardı sanki. Boşanma davası sonuçlanana kadar ödeme yapmasıyla ilgili. Belki dava açıldığında böyle bir talepte bulunabilirsiniz. Umuyorum bundan sonra hem sizin hem de bebeğiniz için çok güzel olsun.

Böyle bir babaya sahip olup da ol az olsun diyen o kadar çok evlat var ki.. Önemli olan huzurlu ortamda olması onun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…