- Konu Sahibi thesacrament93
-
Gerçekten düzgün yorum yapanlara gayet özenli yorumlar yaptım arkadaşım. Senin tarzına tarzım bu, evet.Senin tarzin bu demekki. Ben sana normal bi sekilde yorum yaptim. Hakaret yok asagilama yok. Ancak bir sey var ki evlendikten sonra iki ailede umurunda oluyor. Hayatinin icinde oluyorlar.
Dogumunda
Cocugunum dogum gununde
Erkek olursa sunnetinde
Vs vs
Demem o ki daha gercekci bak. Istemeyi halletsen digerlerinde ne yapacaksin?
Birak ailen onlari olduğu gibi kabullensin.
Mutluluklar.
OkBence erkek arkadaşının ailesini markalı kıyafetler almaya götürmek yerine aileni dış görünüşle yargılamanın asıl küçük düşürücü ve sonradan görmelerin yapacağı hareketler olduğunu anlatan bir seminere olmadı psikologa olmadı görmüş birine götürebilirsin o zaman sorunun çözülür arkadaşım
Beni alıntılamayı bırakabilirsin.Üstelik kendine karşı da bir saygınlık göstergesidir! Paspal bir şekilde aile tanışmasına gidiyorsa,ezik görünür. Biraz ağır görünmeli kız almaya gidiyorlar.
Ben anladım aslında biraz özen istediğinizOnlardan utanmıyorum.
Kısmetse alırız ya.Bakış açısı da satın alacak mısınız?
Dediklerinizde sonuna kadar haklısınız ama çıkmaza girdim işte. Ne yapsam bilemiyorum. Ailem öyle çok üst düzey şeyler beklemiyor zaten ama beklentilerini biraz olsun karşılamak istiyorum. Şaşırdım kaldım ben de.Ben sizi anlıyorum siz sorun çıksın istemiyorsunuz.Ha kadıncagız şalvar giyip de gelse temizse kıyafeti özenlidir onun için.
Düğünlerde bile burada şalvarla gelen bayanlarımız var.
Erkek arkadaşınıza söylerseniz bu duruma çok üzülür işler daha da karmaşık hal alabilir.Düşünceniz yanlış empati yapsanız erkek arkadaşınızın ailesi tarafından senin ailen begenilmese erkek arkadaşınız anneni babanı giydirim de aileme yakışmıyorlar öyle karşısına çıkarım dese ne düşünürdünüz?
Şayet benim aileme yapılsa hoşuma gitmezdi insan olsun yeter
Şairin de dediği gibi
Nice elbiseler gördüm içinde insan yok,nice insanlar gördüm üzerinde elbise yok...
Dediklerinizde sonuna kadar haklısınız ama çıkmaza girdim işte. Ne yapsam bilemiyorum. Ailem öyle çok üst düzey şeyler beklemiyor zaten ama beklentilerini biraz olsun karşılamak istiyorum. Şaşırdım kaldım ben de.Ben sizi anlıyorum siz sorun çıksın istemiyorsunuz.Ha kadıncagız şalvar giyip de gelse temizse kıyafeti özenlidir onun için.
Düğünlerde bile burada şalvarla gelen bayanlarımız var.
Erkek arkadaşınıza söylerseniz bu duruma çok üzülür işler daha da karmaşık hal alabilir.Düşünceniz yanlış empati yapsanız erkek arkadaşınızın ailesi tarafından senin ailen begenilmese erkek arkadaşınız anneni babanı giydirim de aileme yakışmıyorlar öyle karşısına çıkarım dese ne düşünürdünüz?
Şayet benim aileme yapılsa hoşuma gitmezdi insan olsun yeter
Şairin de dediği gibi
Nice elbiseler gördüm içinde insan yok,nice insanlar gördüm üzerinde elbise yok...
Bence erkek arkadaşının ailesini markalı kıyafetler almaya götürmek yerine aileni dış görünüşle yargılamanın asıl küçük düşürücü ve sonradan görmelerin yapacağı hareketler olduğunu anlatan bir seminere olmadı psikologa olmadı görmüş birine götürebilirsin o zaman sorunun çözülür arkadaşım
Böyle bir şey teklif etmeyin varsın sorun çıkarsa bunun için çıksın illaki bir şey yapacaksanız anneye ve babaya siz hediye alıp götürün ister giyerler ister giymezler orası da şansınıza kalmış.Dediklerinizde sonuna kadar haklısınız ama çıkmaza girdim işte. Ne yapsam bilemiyorum. Ailem öyle çok üst düzey şeyler beklemiyor zaten ama beklentilerini biraz olsun karşılamak istiyorum. Şaşırdım kaldım ben de.
Tamam, hemen söylüyorum erkek arkadaşıma bu şekilde. Siz böyle dediniz ya şimdi, kesin bırakmam lazım. Bırakmazsam mazallah o aileye ne işkenceler yaparız değil mi biz türlü türlü nasıl ezikleriz değil mi o aileyi? Aman Allah o aileyi bizden korusun. Busunuz işte siz, düşünce seviyeniz bu kadar. Neyi neden yapmaya çalıştığımı anlamayacak insanlara tahammülüm 0 ın ötesinde. Bilmeden, anlamadan boş boş yorum yapmayın rica ediyorum.İki sözünüzde biri önemli değil giydikleri demişsiniz de iyi ki önemli değilmiş.temizse gerisinin ne önemi var.herkesi olduğu gibi kabul etmek lazım. Bence bırakın çocuğu da kendilerine denk kıyafeti bozuk ama anlayışı geniş insanla evlendirsinler oğullarını mutlu olsunlar.
Beni alıntılamayı bırakabilirsin.
Zannımca kız alınacak şey değil,
Bu konuda artık polemik olmasın aramızda.
:)
Markalı bir yerden miKısmetse alırız ya.
Görüşürüm ya, seviyorum ben o insanları. Benim için sıkıntı çıkmaz. Köprüyü geçene kadar halledelim de bazı şeyleri, sonrası kolay. Erkek arkadaşımı çok seviyorum çünkü. Az şey çekmedik bu günlere gelebilmek için.Peki siz onlara uyum sağlayabilecek misiniz? Hadi aileniz uzakda fazla görüşmeyecekler. Siz istertemez onlarla bayramda, tatillerde birlikte olucaksınız. Siz onların kültürlerine, adetlerine uyum sağlayabileceknisiniz. Siz de uzakta olsanız dahi eşinizin ailesi, görüşmek zorundasınız. Bunları çok iyi düşünün. Hakkınız da hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?