thesacrament93
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 21 Eylül 2017
- 20
- -17
- 1
- 31
- Konu Sahibi thesacrament93
-
Kıyafeti için bu kadar tantana olmuş,hayat tarzları mı aşılır?Zaten tek sıkıntı annemlere göre kıyafet değil davranışları, hayata bakış açıları falan da onlara göre çok ters ama bunlar zamanla aşılır diye düşünüyorum ve bu yüzden kıyafet olayını biraz olsun toparlamak istiyorum
Çok mu önemli kıyafet ? İsterse 10 renk giyer kime ne ? Temiz olduktan sonra gerisini sorun yapmayın herşey kılık kıyafetle olmuyor
Ya siz soruyu anlamadınız galiba? Benim için de sorun değil diyorum ama olay işin içine girince öyle olmuyor, ailem için böyle olmuyor mesela. Evet temiz giyinmeleri falan önemli ama ailem karşısında biraz daha özenli giyinmiş insanlar istiyor. Ben de bunu kırmadan nasıl teklif edebilirim diye sordum.
Bak arkadaşım, terbiye kuralları gereğince sana cevap vereceğim zira senin gibilere senin üslubuna göre cevap vermek gerekir ama büyüklük bende kalsın...Kusura bakma ama "orta markalardan bişiler alabiliriz kısmından sonrasını okumadım.
Umarım erkek arkadaşın bian önce seni terkederde, o anası babası ömrü billah sen ve ailen tarafından eziklenip, eziyet çekmek zorunda kalmaz
Ya böle bir şeyi ömrüm boyunca yapacak değilim zaten ne demişler köprüyü geçene kadar... Evlenene kadar böyle şeyleri idare edebileyim de, sonra isterlerse çuval giysinler beni bağlamaz.Bence böyle bişeyi teklif etmen bile çok ayıp ki, hadi ettin ve sevgilin kabul etti , nereye kadar onları düzeltebileceksin ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?