- 19 Ocak 2015
- 852
- 1.601
arkadaşı var gerçekten orada hatta orada iki üç gün daha önce kalmış bence kadında buna yalan söyledi ne yapsın haklıArkadasi oldugunu da dusunmuyorum ben. Arkadasi olan son dakika söylemez,cöreklenmis.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşı var gerçekten orada hatta orada iki üç gün daha önce kalmış bence kadında buna yalan söyledi ne yapsın haklıArkadasi oldugunu da dusunmuyorum ben. Arkadasi olan son dakika söylemez,cöreklenmis.
Açık bir şekilde belirttim ona.Hesabı ödeyecek mi size
eee ödemedi mi daha?Açık bir şekilde belirttim ona.
ibanı öğlen arası mesaj olarak attım daha gelmedi.eee ödemedi mi daha?
gidin yine isteyin çöreklenmesin
ne kadar tuttu birde?
ödemem var eşim sıkıştırıyor diyin
altı saatlik yol otobüsle dönmüştür.otobusle mi döndü o. kaç saat yolculuktu
Hadi geçmiş olsun.ibanı öğlen arası mesaj olarak attım daha gelmedi.
iyi en azından dönüşte getirmemişsiniz. içiniz biraz olsun soğumuştur. bir de getirseniz hepten sinir olurdunuz. hiç mahcubiyet duymadı mı tüm bunlar olurken.O kadar çok kızıyorum ki kedime yani kızımı da eşimi de ben huzursuz ettim.
Ama inanın cidden insanın basireti bağlanıyor o anda da eşimle bir şok yaşadık.
Hani denmiş ya eşinizin odasına gitseydiniz diye eşime o gün gece onda oda ayarlandı tek yataklı çıkan kişi yerine .
Ertesi günde ben kendi bağımsız takılır sandım dönüşte kaldığımız yere hep eşimle kızımla takıldık lobide falan sabahta beşte yola düştük o gece uyumadım diyebilirim kızgınlığımdan.
yani ilk dedi ama bizim oda ücretleri biz önceden ödemiştik ona dedim bunu sonra biz ödedik yemek felan baktım yok iyice köpürdüm zaten ibanı tutan yemek ve kaldığımız yeri de yazdım ona.Hadi geçmiş olsun.
Benim merak ettiğim şu var bir de; hani siz ordayken ona yemek yedirip oda ayarlarken ve bunların fiyatını öderken "ayy size de rahatsızlık verdim, çok mahcubum, ben öderdim niye zahmet ettiniz, bunu kabul edemem, dönünce hemen geri yollayacağım size vs tarzında bir şeyler hiç söylemedi mi? Bir de burdaki arkadaşlar otelde sizin, kızınız ve o kadınla aynı odada; eşinizin de tek başına başka bir odada kaldığından bahsetmiş. Neden öyle bir tercih yaptınız acaba?
uyandırıp odaya gönderseydiniz :)yani ilk dedi ama bizim oda ücretleri biz önceden ödemiştik ona dedim bunu sonra biz ödedik yemek felan baktım yok iyice köpürdüm zaten ibanı tutan yemek ve kaldığımız yeri de yazdım ona.
Eşime oda gece onda anca ayarlandı çıkan kişi yerine tek kişik oda tek yatak kızımı ortada rezil etmemek için odaya çıktık bu arkadaşla mecbur.
Konu o kadar absürttü ki ben çok başka şeyler düşündüm açıkçası. Hakikaten basiretiniz iyi bağlanmış. Siz kızı bırakıp sabah beşte dönelim deyince iyi ki eşiniz yine bizim de kızımız var deyip karşı çıkmamış.O kadar çok kızıyorum ki kedime yani kızımı da eşimi de ben huzursuz ettim.
Ama inanın cidden insanın basireti bağlanıyor o anda da eşimle bir şok yaşadık.
Hani denmiş ya eşinizin odasına gitseydiniz diye eşime o gün gece onda oda ayarlandı tek yataklı çıkan kişi yerine .
Ertesi günde ben kendi bağımsız takılır sandım dönüşte kaldığımız yere hep eşimle kızımla takıldık lobide falan sabahta beşte yola düştük o gece uyumadım diyebilirim kızgınlığımdan.
Tepkisi nasıl oldu?altı saatlik yol otobüsle dönmüştür.
aynen onu hakediyordu.uyandırıp odaya gönderseydiniz :)
afalladı tabi inanın çok nazik bir insanımdır kolay kolay kırmam ama konuşmasına izin vermeden indim ben aşağı.Tepkisi nasıl oldu?
Yani hiç bişey demedimi direk tamam otobüslw dönerimmi dedi
Okadar yüzsüz insandan beklenmeyen bir performans çünkü
Eşim çok sinirlendi tanıyınca bir insan bu kadar tutarsız olamaz dedi ama tabi bir şeyde yapamadık.Konu o kadar absürttü ki ben çok başka şeyler düşündüm açıkçası. Hakikaten basiretiniz iyi bağlanmış. Siz kızı bırakıp sabah beşte dönelim deyince iyi ki eşiniz yine bizim de kızımız var deyip karşı çıkmamış.
Kibar insan olmanız baştan hayır diyemenizden belli zatenafalladı tabi inanın çok nazik bir insanımdır kolay kolay kırmam ama konuşmasına izin vermeden indim ben aşağı.
altı saat yok otobüs var zaten ayın on beşi olmuş parası olmaması imkansız umrum da bile olmadı hiç bir şey tek laf etse yemin ederim bir patlama yaşayacaktım.