Bunları ben mi yaşıyorum İnsanlar Niye böyle rahat

Valla bende kendime cok kızıyorum ama o kadar büyük bir ders aldım ki ben bide inanın çok aklı selim biriyim ama ne bilim ben bile kendime kızıyorum
En büyük hatayı sana başka otel bulalım demeyerek yapmışsınız. Ders olmuş zaten, düşünüp daralmayin daha fazla. Bı daha bı yerlere tatile giderseniz beni de alingsgddgd şaka😐

Resmen bedavadan sizinle gezmek için oyun kurmuş daha neler okuyacak bu gözler, ne insanlar var pess😳

Aynı odada kalıyorlar nasıl şimdi kessinler? Konu sahibi kızı odasına alıp kocasını başka odaya göndermiş. Hatta yer yok diye kocası başka otele gidecekmiş de neyseki son anda yer çıkmış da aynı binadalar. 😂

Başka oda bulmuşlarsa kız gitseymiş oraya bari, onu bile söyleyememişler🤦‍♀️
Yok artık oda buldularsa adam niye gidiyor başka odaya daha 😵‍💫
Neler okuyorum ben böyle :deli:

Eşinizle bu kız arasında bir tanışıklık var mı konu sahibi? Kız sanki siz aynı odada kalmayın diye gelmiş gibi. Eşiniz de kızın istediği gibi sizi bir odaya tıkıp ayrı odaya geçmiş kriz yaşanmasın diye. Sizi de bizim de kızımız var diye diye uyutmuş.
Valla böyle bir şey olmasa bile aklıma bu daha yatkın geliyor bu saçma durumda.
Aklıma gelmedi değil🤐

Haftasonu için program yaptık eşimle kızımızı da alıp cumadan kurumlarımız dan izin alıp bulunduğumuz ile 6 saat uzaklıkta bir yeri iki günlüğüne arabamız ile gezecekdik.Çalıştığım kurumda bir bayan arkadaş var yani hani kendisini severim ama son zamanlarda gerçekten bir çok bencil ve rahat hareketine şahit olup sinir olmuşluğum var kendisi bekar bu arada bir diğer arkadaş bana bu cuma mı gidiyorsun diye sordu evet dedim hemen bu bayan arkadaş şey dedi aaa benimde orada arkadaşım var sizle gelsem sonra beni dönüşte alsanız sizinle dönsem yani açıkçası ben bi afalladım ama hani yokta diyemedim eşime sordum sıkıntı olmayacağını söyledi tabi bu anlattıklarım gidişimizden tam üç gün önce oluyor sabah çıkacağız aradım aldık onu. Yola çıkmışız diyor bir anda işte abla arkadaşıma gece yazdım sana gelecem diye dönmedi bana şimdi yazmış işim var haftasonu orda değiliz bu arkadaşı da evli imiş eşiyle çocuklarıyla program yapmış demek e son gecemi haber verilir gelecem diye sonra diyor
bende kaldığınız misafirhanede kalsam ay zaten biz zor yer ayarladık.Gideceğimiz yer hafta sonu çok kişi tarafından gezilmek için tercih edilen bir yer bu yüzden yer bulmakta sıkıntı bir akrabam kendi kurumlarına ait bir misafir hanen ayarladı bize.Neyse Oraya vardık yer yok diyor çalışan başka oda yok diyor. Hiç tepki yok onda ben şok benimde kızım var sokakta bırakacak halim yok otele de giderim demiyor mecbur eşim siz odaya çıkın ben kendime bir yer bulacağım dedi ben çekirdek ailemle gezmeye gelmişim bu durumla karşılaştım.Allahtan sonra eşime kaldığımız yerde bir yer çıktı akşama oda akşam on gibi biri boşalttı. Nereye gitsek yanımız da götürdük hanim efendiyi ben böyle bir şey görmedim yemek yiyoruz eşim ödüyor müze gezecek eşim ödüyor ben sonra öderim felan demedi hiç misafir hanenin ödemesini önceden yaptık onu da biz ödedik yani yarın dönüyoruz döndüğüm gibi merhabayı da keseceğim umarım masraf ne diye sorar.Yani valla bu düştüğüm.durum ne anlamadım sanki dışardan izliyorum
Bizde de böyle yüzsüz bir komşu vardı. Ailece epey takıldık asla elleri cebe gitmedi görüşmeyi kestik kapıda karşılaştığımızda merhaba , nasılsın dışında muhabbetimiz yok

Ben asla böyle bir şeye müsaade etmem. herkes kendine yetsin kardeşim banane milletin gezmesinden yol masrafından.
hayır bir de aynı odada kalmayı nasıl sindirdiniz?
eşiniz oda bulduğunda nasıl gitmediniz yanına?
Benim eşim asla böyle bir şeye müsaade etmez ben teklif etsem bile ne münasebet der.
Bazen pasif biriyimdir ama asla kendimi kullandırmam. Ben kimseye beni şuraya götürün diyemiyorsam kimse de bana diyemez.

Aynen öyle yapacam o.kadar.kızgınım ki kendime bir daha birine iyilik yapıp bir yere götürmek mi asla
basiretiniz bağlanmış ve maalesef olan olmuş
ne yaptınız gidip istediniz mi parayı isteyin lütfen
parayı aldıktan sonra sen ne yüzsüz bir insanmışsın hayret ettim yaptıklarına vs diyin

bence eşinden kaynaklı olarak kıza bir şey diyemedi. ayıp olur demiştir eşi. o yüzden de burada oluşan beklentiyi karşılayamayacağı için yazmak istemedi konu sahibi. anladığım kadarıyla kamu kurumunda çalışıyor. belki orda oluşacak dedikodudan da korkmuştur.

ders olmuştur artık. ben ortaokul zamanlarımda aşırı saftım. insanların yalan söyleyebileceğine dahi inanmıyordum her denilen doğru zannediyordum. aşırı uyanık da bir arkadaşım vardı. 6 yıl onunla sıra arkadaşlığı yaptım. çok kazık yedim maddi manevi. çok da ağladım hassas ve saf bir tiptim. şimdi ama kıza duacıyım nerdeyse. beni gerçek hayata hazırlamış. kazık yiye yiye yememeyi öğrendim. arada illa yine çok kazık yediğim oldu ama artık daha uyanık hissediyorum kendimi :)

Eşinizle bu kız arasında bir tanışıklık var mı konu sahibi? Kız sanki siz aynı odada kalmayın diye gelmiş gibi. Eşiniz de kızın istediği gibi sizi bir odaya tıkıp ayrı odaya geçmiş kriz yaşanmasın diye. Sizi de bizim de kızımız var diye diye uyutmuş.
Valla böyle bir şey olmasa bile aklıma bu daha yatkın geliyor bu saçma durumda.
Konu sahibinin hâlâ gelmemesi daha da şüphe çekmeye başladı. Bir şey mi anladı acaba. Bir de bu kadar yuzsuzluk de olmaz yani bir iş var gibi gerçekten 🙄🙄

Ay ne çok yazılmış.
Dün döndük biz inanın beş dk bile kalamadım artık bunaldık ailecek.
Döneceğimizi söyledim kendisine kalabileceğini söyledim kızımın arabada iki kişi olarak arkada oturmasını istemediğimi ekleyip otobüsle dönmesinin uygun olacağını söyledim. bu gezinin umduğumuz gibi olmadığını bunaldığımı da ekledim. Hesabımı yollayacağımı ibanı orada yazacağımı da ekledim.
Bugün işte selam sabah vermedim .

Ay ne çok yazılmış.
Dün döndük biz inanın beş dk bile kalamadım artık bunaldık ailecek.
Döneceğimizi söyledim kendisine kalabileceğini söyledim kızımın arabada iki kişi olarak arkada oturmasını istemediğimi ekleyip otobüsle dönmesinin uygun olacağını söyledim. bu gezinin umduğumuz gibi olmadığını bunaldığımı da ekledim. Hesabımı yollayacağımı ibanı orada yazacağımı da ekledim.
Bugün işte selam sabah vermedim .
Çok iyi yapmışsınız, tepkisi ne oldu?

X