Bunları ben mi yaşıyorum İnsanlar Niye böyle rahat

konuya yazmama sebebim yolda olmaktı.

Bu arada eşim onu hiç görmemişti önceden
o eşinizi gördü mü. sosyal medyanızda da görmüş olabilir. maddi durumunuz iyiyse eşiniz de ilgili falan biriyse özenmiş olabilir. bence sırf bunun için de sizinle aynı misafirhaneye gelmiş olabilir. ya tam beleşçi tiplerden olduğu için bile isteye oraya kadar geldi. ya da farklı bir niyeti var.

Ay ne çok yazılmış.
Dün döndük biz inanın beş dk bile kalamadım artık bunaldık ailecek.
Döneceğimizi söyledim kendisine kalabileceğini söyledim kızımın arabada iki kişi olarak arkada oturmasını istemediğimi ekleyip otobüsle dönmesinin uygun olacağını söyledim. bu gezinin umduğumuz gibi olmadığını bunaldığımı da ekledim. Hesabımı yollayacağımı ibanı orada yazacağımı da ekledim.
Bugün işte selam sabah vermedim .
Bunun üzerine hiçbir şey demedi mi

Tepkisi zerre umrum da olmadı.
Hala bunu ben mi yaşadım diye sorguluyorum.
Ama maalesef yaşandı.Ama beni kendime getirdi gerçekten

aa o zaman seni musait bir yerde indirelim biz diyip en yakin sehir icinde indirseydiniz.
benimde cocugum var sokakta birakamam farkli bir durum o cocuk degil koskoca bir kadin basınin caresine bakabilir yani.
resmen üzerinize çoreklenmiş.

Tepkisi zerre umrum da olmadı.
Hala bunu ben mi yaşadım diye sorguluyorum.
Ama maalesef yaşandı.Ama beni kendime getirdi gerçekten
Üzülmeyin bazen insanın basireti bağlanıyor. Siz kibar davranmışsınız ama karşıdaki tam bir kan emici çıkmış

Hiç bir şey demedi ben müsaade etmedim.
Rahatsız olduğum gayet ortadaydı eğer tepki verseydi inanın çok daha ağır konuşacaktım.
Neyse bununla geçmiş olsun. Olanları tekrar tekrar düşünüp kendinizi daha fazla sinirşemdirmeyin. İnşallah bi dahaki tatiliniz çok mutlu, bol kahkahalı geçsin.

Ay ne çok yazılmış.
Döneceğimizi söyledim kendisine kalabileceğini söyledim kızımın arabada iki kişi olarak arkada oturmasını istemediğimi ekleyip otobüsle dönmesinin uygun olacağını söyledim. bu gezinin umduğumuz gibi olmadığını bunaldığımı da ekledim. Hesabımı yollayacağımı ibanı orada yazacağımı da ekledim.
İki taraf içinde ders olmuştur geçmiş olsun.

bir musibet bin nasihatten iyidir, böylece insanların ne kadar çıkarcı olduğunu görmüş oldunuz bence...daha fazla düşünüp kendinizi üzmeyin

Eşimde bende sosyal medya kullanmıyoruz.
onun niyeti yolu bedavaya getirmek arkadaşı da bunu istemedi bence bizim iyi niyetimizi kullandı bizde salaklığımızın kurbanı olduk yani kısa ve net bu.
Yaşadığımız şeyler tecrübedir. Öyle düşünmeyin. Daha fazla uzulmenizin manası yok. Son yumruğu vurmussunuz sonuçta😁

Ay ne çok yazılmış.
Helal olsun başta yapamadığınızın daha fazlasını yapmışsınız. Gereksiz insan bi daha salça olmamayı öğrenir umarım

Çok teşekkür ederim yorum yapan herkeze.

X