Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte konu sahibi hayır diyemediği için yaşamış zaten bu durumu. Yani vayy tek kişi gelemiyor mu evlilerle demişsiniz ya. O da muhtemelen kadın olsun erkek olsun yolcusunu terk edemeyecek karakterde biri. Bize onu aksettirmiş tek kadındı diyerek. Ha sizin dediğinizi ben de yapamam zaten, yarın yüzyüze bakAcağız ve beklemediği bir durumla kaRşılaşmışBen öyle düşünmüyorum.Ben onu sadece gideceğim şehre kadar bırakmaya onay vermişim.
Başıma kalmasına izin vermezdim.
Tek kadın olması da sıkıntı değil. Çalışan birisi ne yapacağını bilir. İsterse terminale gider otobüse biner. İsterse -çok turistin geldiği şehirmiş otel çoktur- bir otele gider ertesi gün şehri gezer öyle döner.
Güncelleme bekliyo herkessOfff hadi yaaa valla çatladım burda
Valla ya meraktan çatladık eve dönmüş olmalılarGüncelleme bekliyo herkess
Kavga dövüş mü oldu acaba cinnet getirtmeye çok müsait bir konu neticedeValla ya meraktan çatladık eve dönmüş olmalılar
Bence aile arasında olmadı da kızla bir şeyler olmuş olabilirKavga dövüş mü oldu acaba cinnet getirtmeye çok müsait bir konu neticede
Heyecanla bekliyorum sürekli girip çıkıyorum ama bir haber yok dahaBence aile arasında olmadı da kızla bir şeyler olmuş olabilir