Bunları ben mi yaşıyorum İnsanlar Niye böyle rahat

Haftasonu için program yaptık eşimle kızımızı da alıp cumadan kurumlarımız dan izin alıp bulunduğumuz ile 6 saat uzaklıkta bir yeri iki günlüğüne arabamız ile gezecekdik.Çalıştığım kurumda bir bayan arkadaş var yani hani kendisini severim ama son zamanlarda gerçekten bir çok bencil ve rahat hareketine şahit olup sinir olmuşluğum var kendisi bekar bu arada bir diğer arkadaş bana bu cuma mı gidiyorsun diye sordu evet dedim hemen bu bayan arkadaş şey dedi aaa benimde orada arkadaşım var sizle gelsem sonra beni dönüşte alsanız sizinle dönsem yani açıkçası ben bi afalladım ama hani yokta diyemedim eşime sordum sıkıntı olmayacağını söyledi tabi bu anlattıklarım gidişimizden tam üç gün önce oluyor sabah çıkacağız aradım aldık onu. Yola çıkmışız diyor bir anda işte abla arkadaşıma gece yazdım sana gelecem diye dönmedi bana şimdi yazmış işim var haftasonu orda değiliz bu arkadaşı da evli imiş eşiyle çocuklarıyla program yapmış demek e son gecemi haber verilir gelecem diye sonra diyor
bende kaldığınız misafirhanede kalsam ay zaten biz zor yer ayarladık.Gideceğimiz yer hafta sonu çok kişi tarafından gezilmek için tercih edilen bir yer bu yüzden yer bulmakta sıkıntı bir akrabam kendi kurumlarına ait bir misafir hanen ayarladı bize.Neyse Oraya vardık yer yok diyor çalışan başka oda yok diyor. Hiç tepki yok onda ben şok benimde kızım var sokakta bırakacak halim yok otele de giderim demiyor mecbur eşim siz odaya çıkın ben kendime bir yer bulacağım dedi ben çekirdek ailemle gezmeye gelmişim bu durumla karşılaştım.Allahtan sonra eşime kaldığımız yerde bir yer çıktı akşama oda akşam on gibi biri boşalttı. Nereye gitsek yanımız da götürdük hanim efendiyi ben böyle bir şey görmedim yemek yiyoruz eşim ödüyor müze gezecek eşim ödüyor ben sonra öderim felan demedi hiç misafir hanenin ödemesini önceden yaptık onu da biz ödedik yani yarın dönüyoruz döndüğüm gibi merhabayı da keseceğim umarım masraf ne diye sorar.Yani valla bu düştüğüm.durum ne anlamadım sanki dışardan izliyorum
Bence direk siz ona yazın yakıt, konaklama yemek artık ne harcandıysa hesap edip bölün sana düşen pay bu havale yaparsın bana diyin
Ben bu aşamaya gelmezdim hadi basiretim bağlandı olan oldu mutlaka sonrasında hesabımı yapar talep ederdim 🤷‍♀️

misafirhane olduğu için oda olarak erkek yanı tek kişilik boşalmıştır diye düşündüm ben. ondan ayrı odalarda kalmışlardır.

Daha resepsiyonda oda yok denince kızın oralı olmaması, ne yapsam acaba dönsem mi ya da burada başka otel var mı ucuz yollu diye sormaması konu sahibinin kocasından bir beklentisi olduğunu gösteriyor ki zaten adam da direkt tamam siz odaya çıkın ben başka otele giderim demiş. Yetmemiş kız gezdirilmis.
Çalışabilecek kadar aklı olan bir kadının bir otelde yer olmayınca oralı olmayıp beklemesi mümkün değil bence.
ben de sizin misafirhaneye gelsem demesi çok saçma bence. ordan ben kızdan işkillenirdim açıkcası. hadi hemen kendine yer baksa telefondan falan neyse. dese ki bir daha geri dönmeye uğraşmayayım. yer bulursam ben de o kenti gezmiş olayım falan dese neyse. ya kız çok uyanık, ya bir art niyeti var.

Son düzenleme:
İsterse çift kişilik olsun bana ne yani. Kuyruğuma bir kadın takıldı geldi, kalacak yer yok diye eşimi başka otele göndermeyi kabul etmem. Kız gitsin.
Yaninda uyumama sebebi icin bunu dedim. Yatak müsait olsa niye bir daha yukarı çıksın da o sülüğün yellenmesini dinleyerek uyusun?

Yaninda uyumama sebebi icin bunu dedim. Yatak müsait olsa niye bir daha yukarı çıksın da o sülüğün yellenmesini dinleyerek uyusun?
Belki kocası demiştir ayıp olur sen çık artık odana diye. Kim bilir? Şu absurtlukte her şeyi bekleyebilirim.

Ben bu duruma karşıyım çünkü yolda kaza yapsa Allah korusun esiniz bu hanimefendi sizden tazminat ister o tip bunlar kesinlikle paranizi isteyin boyle belescilik olmaz vermezsede paranizi lutfen herkese anlatin bilsinler...

İyilikten Maraz doğar..
belki de bu yaz hiç tatile çıkamamış, ailenizle bir kaç günlük kaçamak yapmak istemişken nasıl hayır diyemedeniz anlamıyorum. En basiti kızım arkada uyuyacak yatak gibi yer yok yani deseydiniz. Ya da şakayla ciddi arası indi bindi ücreti alırız bedavaya gelmek yok deseniz, belki de vazgeçerdi gelmekten.

Evet eşi de sinir oldu mu olmadı mı önemli bir ip ucu.
Sinir olan adam siz odaya çıkın ben başka otel bakayım kendime demez ki. Sinir olan adam resepsiyona hanimefendiye yakınlardaki oteller için yardımcı olur musunuz der, kadına da yer bulamazsan otobuslere bak da dön der alır ailesini çıkar odasına.
Sinir olan adam daha en başta bu kız arkadaşım musait değilmiş dediğinde o zaman seni en yakın otogara bırakalım da ortada kalma oralarda der.

Şimdi konu sahibine sinir olmuş gibi numara da yapabilir. Ama erkeklerin sinir olunca öyle pek susacagini sanmam ya. Ya da benim eşim susmadigi için öyle sanıyorum.

Galiba kurum misafirhanesinde kalmışlar. Oralarda odalar aile odası değilse genelde paylaşımlıdir. Yani erkek yanı boşsa koca o odaya geçmiştir.
Orada oda çıkmasa konu sahibinin eşi başka bir otele gidecekti. Yani eşiyle ayrı kalmaları paylaşımlı oda yüzünden değil.

Haftasonu için program yaptık eşimle kızımızı da alıp cumadan kurumlarımız dan izin alıp bulunduğumuz ile 6 saat uzaklıkta bir yeri iki günlüğüne arabamız ile gezecekdik.Çalıştığım kurumda bir bayan arkadaş var yani hani kendisini severim ama son zamanlarda gerçekten bir çok bencil ve rahat hareketine şahit olup sinir olmuşluğum var kendisi bekar bu arada bir diğer arkadaş bana bu cuma mı gidiyorsun diye sordu evet dedim hemen bu bayan arkadaş şey dedi aaa benimde orada arkadaşım var sizle gelsem sonra beni dönüşte alsanız sizinle dönsem yani açıkçası ben bi afalladım ama hani yokta diyemedim eşime sordum sıkıntı olmayacağını söyledi tabi bu anlattıklarım gidişimizden tam üç gün önce oluyor sabah çıkacağız aradım aldık onu. Yola çıkmışız diyor bir anda işte abla arkadaşıma gece yazdım sana gelecem diye dönmedi bana şimdi yazmış işim var haftasonu orda değiliz bu arkadaşı da evli imiş eşiyle çocuklarıyla program yapmış demek e son gecemi haber verilir gelecem diye sonra diyor
bende kaldığınız misafirhanede kalsam ay zaten biz zor yer ayarladık.Gideceğimiz yer hafta sonu çok kişi tarafından gezilmek için tercih edilen bir yer bu yüzden yer bulmakta sıkıntı bir akrabam kendi kurumlarına ait bir misafir hanen ayarladı bize.Neyse Oraya vardık yer yok diyor çalışan başka oda yok diyor. Hiç tepki yok onda ben şok benimde kızım var sokakta bırakacak halim yok otele de giderim demiyor mecbur eşim siz odaya çıkın ben kendime bir yer bulacağım dedi ben çekirdek ailemle gezmeye gelmişim bu durumla karşılaştım.Allahtan sonra eşime kaldığımız yerde bir yer çıktı akşama oda akşam on gibi biri boşalttı. Nereye gitsek yanımız da götürdük hanim efendiyi ben böyle bir şey görmedim yemek yiyoruz eşim ödüyor müze gezecek eşim ödüyor ben sonra öderim felan demedi hiç misafir hanenin ödemesini önceden yaptık onu da biz ödedik yani yarın dönüyoruz döndüğüm gibi merhabayı da keseceğim umarım masraf ne diye sorar.Yani valla bu düştüğüm.durum ne anlamadım sanki dışardan izliyorum
Sinirden gülmek geldi içimden deli mi ne. Gamsizlik güzel iş

İnsanlara o rahatlığı veren sizsiniz. Kendi kendinizi yemek yerine açık ve net olsaydınız şu an hayalet konumunda olmaz, tatilin tadını çıkartırdınız.

Basiretiniz bağlanmış sanırım ben sana olsam otelde yer yok denilince ee sende kendine kalcak yer bulcan artik baska care yok der kocamla odama cikardim.Bu nedir herseye evet demişsiniz.Sonradan oda boşaltılmış niye siz eşinizle kalmadiniz da o kizla kaldiniz?

X