Bunları ben mi yaşıyorum İnsanlar Niye böyle rahat

Eşiniz yerini hemen ona vermeseydi keşke. Başının çaresine baksaydı. Bu kadar düşüncesiz davranan birinin masrafları göndereceğini de düşünmüyorum açıkçası. Geçmiş olsun.

Bu kadarı bence de çok fazla. Benim eşim sanmıyorum boyle bir fedakarlık yapsın. Üstüne bu kadar tepkisiz olduğum için bana kızardı.
Bu durumda yapmanız gereken bu arkadaşı otogara bırakıp kurtulmanizdi. Oda olmayınca kendi odanıza almanız bile çok saçma. Hadi kalacağınız yere kadar gittiniz, oda yok dendi, e tamam o zaman seni otogara bırakalım diyebilirdiniz. Siz fazla fazla kabul ediyorsunuz her seyi.

Şehir dışında okuduğum okuldaki arkadaşım ailemin olduğu şehire gelmişti bir yaz tatilinde. Gelmişken senide göreyim deyip bir üç dört gün kalmıştı babasının evi gibi o kadar rahattı ki. Duş almalar bakım yapmalar dolabı açıp keyfine göre ne bulsa gömmeler şaşkınlıkla izlemiştim. Var böylr insanlar maalesef en garibi de buna maruz kalan insanların kısa süreliğine zekasını unutması :) oda şaşkınlıktan mı oluyor nedir :KK70:

Arkadaşlar konunun neresinde eşinin ayrı odada yattığı yazıyor?Son anda oda çıktı demiş kadın.Kız oradadır tabi ki.
Ama bu tabi olayın saçmalığını değiştirmiyor.Ben konu sahibini ve eşini çok iyi niyetli buldum sadece.Eşinizle tanışıyorlar mıydı yazan üyelerin kafalarının nasıl çalıştığı dehşete düşürdü beni.Böyle iyi insanlar var arkadaşlar:)Sabah “biz bugün ailecek gezelim dedik,sen de kafana göre takıl”deyip bugünü kurtarın.Yolda da gayet normal şekilde “iki günlük tatil bile ne kadar pahalı ya artık,ben akşam hesaplayıp sana düşen kısmı yarın söylerim sana”deyin.
Ben de kolay kolay hayır diyemem 35 yaşımda daha yeni yeni “bi dakka orda bi dur” diyebiliyorum.

Arkadaşlar konunun neresinde eşinin ayrı odada yattığı yazıyor?Son anda oda çıktı demiş kadın.Kız oradadır tabi ki.
Ama bu tabi olayın saçmalığını değiştirmiyor.Ben konu sahibini ve eşini çok iyi niyetli buldum sadece.Eşinizle tanışıyorlar mıydı yazan üyelerin kafalarının nasıl çalıştığı dehşete düşürdü beni.Böyle iyi insanlar var arkadaşlar:)Sabah “biz bugün ailecek gezelim dedik,sen de kafana göre takıl”deyip bugünü kurtarın.Yolda da gayet normal şekilde “iki günlük tatil bile ne kadar pahalı ya artık,ben akşam hesaplayıp sana düşen kısmı yarın söylerim sana”deyin.
Ben de kolay kolay hayır diyemem 35 yaşımda daha yeni yeni “bi dakka orda bi dur” diyebiliyorum.
Konu sahibinin bu mesajında acik aslında, eşi aşağı katta başka bir odada yatıyor, kendisi kızla aynı odada.

Oda değişikliği için kızı rahatsız etmek istemedilerse demek 🥴

Kızımla ilgilendim eşimin yanına indik çıktımız da valla uyumuştu tüm günde beş karış surat gezdim

Canim sen kadın çok rahat diyosunda o rahatlık eşinde daha fazla sanki bı düşün bu konuyu bunlar ikisi bir olup seni saf yerine koymasın hayatımda ilk kez böyle bir yorum yapıyorum ama bu hikayenin başka açıklaması yok.

Hatanın büyüğü siz de. O şehre gelince nerede ineceksen bırakalım seni oraya demeliydiniz. Acilen bir arkadaşa uğrayacağız diyebilirdiniz. İş güç sahibi kadının bakıcısı değilsiniz. En tuhafı eşinizi niye odaya almayıp yerine elin kadınını aldınız? Ne hali varsa görsün. Gideceği ev onaylamadan yola çıkacak kadar terbiyesiz saygısız. O kasıma iyilik yapılır mı?

Hatanın büyüğü siz de. O şehre gelince nerede ineceksen bırakalım seni oraya demeliydiniz. Acilen bir arkadaşa uğrayacağız diyebilirdiniz. İş güç sahibi kadının bakıcısı değilsiniz. En tuhafı eşinizi niye odaya almayıp yerine elin kadınını aldınız? Ne hali varsa görsün. Gideceği ev onaylamadan yola çıkacak kadar terbiyesiz saygısız. O kasıma iyilik yapılır mı?
İyilik değil yapılan başka birşey.

Burada yazıyor mesela. Konu sahibi daha sonra eşinin yanına inip kendi odasına çıktığını da yazmıştı. Siz okumamışsınız diye öyle bir şey yazmıyor değil yani. Uydurmuyoruz. 😂
Allahtan sonra eşime kaldığımız yerde bir yer çıktı akşama oda akşam on gibi biri boşalttı.

Cok sinir oldum okurken boğasım geldi kadını. En nefret ettiğim insan türü terbiyesiz ya. Orda keşke deseydiniz bence sen otobüsle geri dön ablacım diye

Burada yazıyor mesela. Konu sahibi daha sonra eşinin yanına inip kendi odasına çıktığını da yazmıştı. Siz okumamışsınız diye öyle bir şey yazmıyor değil yani. Uydurmuyoruz. 😂
Valla bende kız boşalan odaya geçti diye düşünmüştüm ama olabilir mi yani öyle bişey, elin kızıyla aynı odada kal eşin başka odada bence o kadar değildir 🤔😅

X