bunlarda benim çeyizler :D

anneminn seneler öncesinden bana aldı uyku seti ne kadar begenmesemde almıyorum kalsın anne desem terlikler kafamdan uçuşur kalbini kırmaktansa alırım dedim misafire kullanıırm bende artık yinede anneme tşkr ederim dedim gibi begenemsem bile düşüp almış köşelere atmış lazım olur diye

yani hazır almaya kalksan 2 nevresim takımı gibi oluyor ve çoookkkk uyguna mal etmişsin ya :) olurda bir gün yolum oraya düşerse mutlaka ugrayacagım :)
iyi günlerde kullan inşallah canım mutlulukla

yani hazır almaya kalksan 2 nevresim takımı gibi oluyor ve çoookkkk uyguna mal etmişsin ya :) olurda bir gün yolum oraya düşerse mutlaka ugrayacagım :)
iyi günlerde kullan inşallah canım mutlulukla

saol cnm çook tşkrler. aynen dedin gibi çook uyguna geliyor ve istedin gibi yaptıra biliyrosun ölcülerinide mesela hazır çarşaflar küçük geliyor girmiyor yatagın alt kısmına. ben biraz daha büyük olmasını istedimm o avantajımda var yani inşallah biterse dikimi atarım fotosunu

şokdan aldımm çok ttalı saklamalı rendem çook işime yarayacak eminimm
benimkisi morlu olan

canımm senin aldıkların da cokk ciciymişşş Allah daha da güzellerini almayı nasip etsin ve mutlulukla kullanmayı nasp etsin

canımm senin aldıkların da cokk ciciymişşş Allah daha da güzellerini almayı nasip etsin ve mutlulukla kullanmayı nasp etsin

ÇOOK TŞRK EDERİM ZEYNEPCİK ALLAH ALDIKALRIMIZI HEVESLE YAPTIKLARIMIZI AŞKLA MUTLULUKLA ÖZENLE YAPTIKLARIMIZI KULLANMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAHH AMİNNN AMİNNN :d

arkadaşlar buda çelik tencere setim annem seneler öncesinden almış. tabi şimdi daha yeni modeller daha kullanışlı daha pratik setler var gönül isterki onları almak ama şuan kalkıp bu varken yeni bi tencere seti almak da fuzuli olur kullanmadım gerci kullanımı nasıl bilmiyorum inş iidir. anne işte evladını düşünüyor yapayım koyayaım köşeye diyor ne yapsın saolsun annem :)

Nevresim takımlarından ilk koydugun pastel renkli olanı cok begendim kahvaltı takımın da cok hos ya
Bu arada yatak odası da super

Nevresim takımlarından ilk koydugun pastel renkli olanı cok begendim kahvaltı takımın da cok hos ya
Bu arada yatak odası da super

çook teşekkür ederim cnm çook saol allah güle gülle kullanmak nasip eder inş evt yatak odası daha yaptırmadık inşallah düzgün yapar vereceğimiz marangoz valla korkuyorum desem yeri aman birşey çıkmasın aman birşey olmaz inşallah diyip duruyorum allahın izniyle onalrıda bir aradan sorunsuz proplemsiz çıkarsak ne güzel olur o zaman deymenyin bana ve keyfime diyip dururum

gayett çokk hoss benmde yenge almıs tencere takımı bende onu kullanacağım bikaç sene kullanayım snra alıcam istediklerimi :)

gayett çokk hoss benmde yenge almıs tencere takımı bende onu kullanacağım bikaç sene kullanayım snra alıcam istediklerimi :)

BENCEDE CNM HEM FUZULİ HARCAMA YAPMAMIŞ OLURUZ FARKLI EKSİKLERİ ALIRIZ ŞİMDİLİK İLERKİ ZAMANLARDA İNŞ DAHA İİLEİRNİ ALMAK NASİP OLUR :d

Kahvaltı takımınız harikaa diğerleride çok güzel mutlulukla aşkla kullanın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…