- 9 Ocak 2014
- 533
- 49
- 34
-
- Konu Sahibi sude naz 22
tşrk ederim cnmben gaziantepdeyim haliyle kumaş dünyası dedim yerde burda gaziantep balıklı çarşısı merkezde yani. cnm 4 yastık 2 tane kendi nevresimi 2 tane çarşafın kendi yastıgını toplamı 80 tl mal oldu çarşafları istersen lastiklide yaptıra biliyrosun cnm deidm gibi ne istersen onu yaptırıyosun
yani hazır almaya kalksan 2 nevresim takımı gibi oluyor ve çoookkkk uyguna mal etmişsin ya :) olurda bir gün yolum oraya düşerse mutlaka ugrayacagım :)
iyi günlerde kullan inşallah canım mutlulukla
kahve makinana bayıldım ne kadar hoş rabbim iyi günlerde kullanmayı nasip etsin
Kahvaltı takımın çok hoş, güle güle kullanın hepsini
tşkr ederim cnm çook saol inşallah en güzelleri sizleirn olur
canımm senin aldıkların da cokk ciciymişşşAllah daha da güzellerini almayı nasip etsin ve mutlulukla kullanmayı nasp etsin
Nevresim takımlarından ilk koydugun pastel renkli olanı cok begendimkahvaltı takımın da cok hos ya
Bu arada yatak odası da super
ÇOOK TŞRK EDERİM ZEYNEPCİK ALLAH ALDIKALRIMIZI HEVESLE YAPTIKLARIMIZI AŞKLA MUTLULUKLA ÖZENLE YAPTIKLARIMIZI KULLANMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAHH AMİNNN AMİNNN :d
arkadaşlar buda çelik tencere setim annem seneler öncesinden almış. tabi şimdi daha yeni modeller daha kullanışlı daha pratik setler var gönül isterki onları almak ama şuan kalkıp bu varken yeni bi tencere seti almak da fuzuli olur kullanmadım gerci kullanımı nasıl bilmiyorum inş iidir. anne işte evladını düşünüyor yapayım koyayaım köşeye diyor ne yapsın saolsun annem:)
Eki Görüntüle 1030731
gayett çokk hoss benmde yenge almıs tencere takımı bende onu kullanacağım bikaç sene kullanayım snra alıcam istediklerimi :)