bunlarda benim çeyizler :D

Hepsi birbirinden güzel,
İyi ve sağlıklı günlerde neşeyle kullan hepsini :KK16:

bitanecik nişanlımın hediyesii zevkli aşkım benimmm :KK70:

$kahve-keyfi-online-satin-al-queen39s-kitchen-cam-uzerine-gumus-islemeli-lux-buyuk-meyvelik_64831.jpg

kızlar sadece yatak odamı yaptrımayı düşüyoruz salon takımındıa hazır almayı. yatak odası için çook begendim model var. sizce nasıl. gardolabımı bu şekilde yaptrımayı ve biraz daha geniş yaptrımayı düüşünüyorum. tuvalet aynasıda başka bir mobilyanın setinden aldımm buda çook hoşuma gitti. tuvalet aynasının çekmecilerinede gardolabın kapaklarındaki halkalardan yerleşecek.

$607efe21-4fdf-471e-9857-3b68be636ccadolceBelleza_spl_5.jpg $dolce-belleza.jpg $71df0242-91bc-487a-80f7-df2c63903654dolceBelleza_spl_6.jpg

$yatak-odasý-lexus-72-d6.jpg $yatak-odasý-lexus-72-d5 (1).jpg $534422_607572689320283_748948294_n.jpg tuvalet aynası çook kullanışlı deidm gibi arkadaşlar o çekmece kısmalrında gardolabdaki gibi halka yerleşecek onunla uyumlu olmaıs için.

$67a1a440-a9af-465f-9e59-eb07232f82dddolceBelleza_spl_2.jpg yatak bazası ve baş ucu konsolarıda bu arkadaşlar ama ben yatak mobilaysının yere yakın olamsından nefret ediyorum bu yüzden altdaki resimdeki gibi hafiif bazalı ve beyaz yatak başlığıyla takım yapmayı düşünüyorum. renk katmak istemiyorum.

$Chester-Yatak-Odasi-Takimi.jpg sadece yükselik baza kısmın fazla yüksek olmaması modeli bu şekil ola bilir ama başlık kısmı deri tarzı beyaz ve alt kısmıda medefe beyaz olacakk bakalımm :KK70: ne tür birşey çıkacak ortaya bende merak ediyorum pazaretsi inş ayarlanacak hepsi.:KK34: :21: :21: :KK16:

durdurak bilmeden çıktım alışverişe gene :KK70: bugun ve dün aldıklarım arkadaşalr :KK70:

bunları bugun markafoniden kaptım arkadaşlar :KK70:

$markafoni 1.jpg renkli şekerdenliklerim :KK70:

$markafoni 2.jpg kahvaltılık ve sosluk kaselerim :KK16:

$markafoni 5.jpg pempiş pempiş saklama kablarım :KK70:

$markafoni 4.jpg yine pempiş pempiş çöp kovam :KK70:

$markafoni.jpg cupcakeli tablo mutfağıma asmak için sabırsızlanıyorumm :KK70::KK9:

$markafoni 6.jpg bunlarda süzgeçlerimm :KK70:

$markafoni 3.jpg buda da dekoratif yastıgım arkadaşlar :) bunuda ilk aldım madame coco lu nevresimimle uyum sağlaması için aldım pastel tonalrda olan ilk paylaşım nevresim takımı arkadaşlar :KK70: :KK16::KK16::KK16::KK16:

evt bunlarda dün akşam taksit ödemek için gittim magazadan gene elelirm dolu çıktımm dayanamıyorum ne yapim :KK70:

$markafoni 9.jpg aşkla aldım çercevem :KK16:

$markafoni 8.jpg havlulu mutfak önlüğüm :KK66:

$markafoni 7.jpg 6 adet aldım su bardakalrım :)

Eki Görüntüle 1022451 12 ye tamamladım çaybardağı setim :KK70: :KK16::KK16:

Maşallah herşeyin çok güzel, senin düğün yakın galiba hayırlısı olsun. :KK34:
Güle güle kullan aldıkların ve alacaklarını inşallah.. :KK16:

çook tşkr ederim cnm en güzelleri sizlerin olur inş :KK66: evt yakın 3 ay var haziranın 13 kına 15 de nikah cnm inşallah allahın izniyle :KK70: :KK34:

arkadaşlar dün akşam nevresim almak için english home gidicektim çarşıda uzun uzun dolanırken bide kumaş dünyası gördüm daldım içeri bide ne gröeyimm cupcakeli nevresim kumaşlar çiçekli nevresim kumaşları english home nin nevresim kumaşları dedim gibi kumaş dünyası :KK70: hemen kendime bu kumaştan bi nevresim diktirmeye karar verdim şeker pembeside çarşafı olacak 1 çift şeker pembesi çarşaf yastığı ve 1 çiftde nevresimin kendi yastığı 4 yastığa tamamladım :KK70: nevresimin fermuar kısmı kapak tarzında olacak o kısma şeker pembesi şerit gecicek inşallah bitince fotosunu çekip koyacagım :KK70: iyikide gitmemişim english home diyorumm :KK70: :KK16::KK16: :KK76:

$10007531_496002373854927_735699222_n (1).jpg kumaş bu arkadaşalr kumaşı paylaşmadan yorumu paylaşmışım üstte aklım kaydı gene :KK70: :KK1::KK1:

arkadaşlar dün akşam nevresim almak için english home gidicektim çarşıda uzun uzun dolanırken bide kumaş dünyası gördüm daldım içeri bide ne gröeyimm cupcakeli nevresim kumaşlar çiçekli nevresim kumaşları english home nin nevresim kumaşları dedim gibi kumaş dünyası :KK70: hemen kendime bu kumaştan bi nevresim diktirmeye karar verdim şeker pembeside çarşafı olacak 1 çift şeker pembesi çarşaf yastığı ve 1 çiftde nevresimin kendi yastığı 4 yastığa tamamladım :KK70: nevresimin fermuar kısmı kapak tarzında olacak o kısma şeker pembesi şerit gecicek inşallah bitince fotosunu çekip koyacagım :KK70: iyikide gitmemişim english home diyorumm :KK70: :KK16::KK16: :KK76:

canım çeyizlerin hayırlı olsun... bu bahsettigin kumaş dünyası nerde? hangi ilde? bir de kaça mal oldu peki sana?

canım çeyizlerin hayırlı olsun... bu bahsettigin kumaş dünyası nerde? hangi ilde? bir de kaça mal oldu peki sana?

tşrk ederim cnm :KK66: ben gaziantepdeyim haliyle kumaş dünyası dedim yerde burda gaziantep balıklı çarşısı merkezde yani. cnm 4 yastık 2 tane kendi nevresimi 2 tane çarşafın kendi yastıgını toplamı 80 tl mal oldu :KK70: çarşafları istersen lastiklide yaptıra biliyrosun cnm deidm gibi ne istersen onu yaptırıyosun :KK70::KK16:

X