bunlarda benim çeyizler :D

Ay inş düşer o zaman çok güzeller

Seninde herşeyin çok güzelmiş canım.Özellikle ütü masan çok dikkatimi çekti
Rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip eder inşallah

Son düzenleme:
MaşaALLAH canım herşeyin çok güzelmiş ALLAH güzel günlerde kullanmayı nasip etsin kahvaltı takımımız aynı ama ben nette fotosunu bulamadım senden alıp topiğime eklesem olur mu

saol cnm tşkr ederim inşallahh güle güle eskititirz eşyalarımızı :) ilk bakmaya gittimde çektim fotosunu hemen cnm görünce aşık oldum diye bilirm :) tabikide ala bilrisinn fotosunu cnm ne demekk allah seninkileride güle güle kullanmak nasip etsin

Seninde herşeyin çok güzelmiş canım.Özellikle ütü masan çok dikkatimi çekti
Rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip eder inşallah

saol cnmm çook tşkr ederimm allah hepimizinkilerinde güle güle kullanıp eskitmek nasip etsin

Amin. Teşekkür ederim canım çok tatlısın. İyidileklerin için sağ ol :) bende çok seviyorum yakından daha güzeller

ütü masanı nerden aldın markası nedir canım? eşyalarını güle güle kullan

ütü masanı nerden aldın markası nedir canım? eşyalarını güle güle kullan

cnm ütü masasını gaziantepden bi magazadan aldım türkiyede şubesi varrmı bilmiyorum ama antepde uğurlu çeyiz diye bi magazadan 145 tl aldım . GAZELLA ÜTÜ MASASI SQUAD LUX yazarsan googleye çıkıyor cnm.

gule gule kullanın,evlendıkten sonra bunları gozunuz bıle gormeyecek.o ılk hevesle aldıklarınızdan sıkılıp almaya devam hıc bıtmıyor alma ıstegı

Tepsi kardeşliğiii bende de var.güle güle kullan herşeyini

gule gule kullanın,evlendıkten sonra bunları gozunuz bıle gormeyecek.o ılk hevesle aldıklarınızdan sıkılıp almaya devam hıc bıtmıyor alma ıstegı

tşkr ederim saolun :) muhtemelen öyledir insan 3 ay öncesinde bile begendi ürüne şimdi yüzünü cevirirp bakmıyor. her dk her snaiye yeni şeyler keşfediyrouz buda bizi daha zevkli kılıyor daha heycanlı yapıyor şuan bunalrın heycanında yüzüyorum inşş o günler gelrise o heycanalrıda tadacam hepside ayrı zevkli olur

cnm ütü masasını gaziantepden bi magazadan aldım türkiyede şubesi varrmı bilmiyorum ama antepde uğurlu çeyiz diye bi magazadan 145 tl aldım . GAZELLA ÜTÜ MASASI SQUAD LUX yazarsan googleye çıkıyor cnm.

çok sağol canım

evtt kek fanusumun fotosunuda çeke bilidm daha önce kavanozunu eklemişitm ama fanusunu ekleyememişitm

devam devam devamm eklemeye devamm

taç lastikli çarşafım bide mavisini aldımm bunun

yine taçdan mutfak havlularım

bunlarda ev terlikelim inş devamı gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…