- 9 Ocak 2014
- 533
- 49
- 34
-
- Konu Sahibi sude naz 22
Hepsi birbirinden güzel canım güle güle kullan.
tşkrler cnm markafoniden aldım banyo setini ben 45 tl aldım cnm ama bi ara 20 tl düşmüştü şok oldumhemen kapış kapış yapmışlar yoksa bir tane daha alacaktım takipteyim hala siteyii inşş tekrardan girer diye bekliyorum :) giiryor sürekli ama 45 tl olarak :) bende bir umuttur 20 ye düşsün diye bekliyorum
Eki Görüntüle 1016343 kahvaltı takımım karaca
Eki Görüntüle 1016345 yemek takımım
Eki Görüntüle 1016350
Eki Görüntüle 1016351 özdilek bornoz takımı
Eki Görüntüle 1016354 Eki Görüntüle 1016353 seccade ve mutfak havlularım
MaşaALLAH canım herşeyin çok güzelmiş ALLAH güzel günlerde kullanmayı nasip etsinkahvaltı takımımız aynı ama ben nette fotosunu bulamadım senden alıp topiğime eklesem olur mu
Seninde herşeyin çok güzelmiş canım.Özellikle ütü masan çok dikkatimi çekti
Rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip eder inşallah
saol cnm tşkr ederim inşallahh güle güle eskititirz eşyalarımızı :) ilk bakmaya gittimde çektim fotosunu hemen cnmgörünce aşık oldum diye bilirm :) tabikide ala bilrisinn fotosunu cnm ne demekk allah seninkileride güle güle kullanmak nasip etsin
Amin. Teşekkür ederim canım çok tatlısın. İyidileklerin için sağ ol :) bende çok seviyorum yakından daha güzeller
ütü masanı nerden aldın markası nedir canım? eşyalarını güle güle kullan
arkadaşlar buzdolabım ve çamaşır makinamaslıdna köşe koltugumunda fotosunu çekip atmak istiyorum ama hala magazada netde bulamadım farklı kumaşlar ve farklı krılantler kullandık bu yüzdne inş onuda atarım en ksıa zamanda
Eki Görüntüle 1019114 Eki Görüntüle 1019115
bunlarda mutfak gereçleri
Eki Görüntüle 1019116 Eki Görüntüle 1019117 Eki Görüntüle 1019118
Eki Görüntüle 1019119
gule gule kullanın,evlendıkten sonra bunları gozunuz bıle gormeyecek.o ılk hevesle aldıklarınızdan sıkılıp almaya devam hıc bıtmıyor alma ıstegı
Tepsi kardeşliğiiibende de var.güle güle kullan herşeyini
cnm ütü masasını gaziantepden bi magazadan aldım türkiyede şubesi varrmı bilmiyorum ama antepde uğurlu çeyiz diye bi magazadan 145 tl aldım . GAZELLA ÜTÜ MASASI SQUAD LUX yazarsan googleye çıkıyor cnm.
ütü masanı nerden aldın markası nedir canım? eşyalarını güle güle kullan