- 9 Ocak 2014
- 533
- 49
- 34
-
- Konu Sahibi sude naz 22
güle güle kullan banyo setine bayılıyorum pembe pembe çok şeker
tşkrler cnm bende çook begenerek aldım kullanmak için heycanlıyım diye bilirimütü masınızı kullandınızmı peki memnunmusunuz ben daha kullanmadım için bilmiyorum. düğün haziranda allahın izniyle 3 ay sorna kullanmış olucam
güle güle kullan herşeyin çok güzel
Güle güle kullan hepsi harika.
Birinciye bayıldım yalnız. Nereden aldın öğrenebilir miyim?
markafoniden aldım cnm. ama markası mademe coco cnm kendi siteside var netde. googleye yazınca çıkıyor. fiyatıda çook uygun inanmazsın ama 54 tl
Çok ucuza bulmuşsun cidden :)
Mutlulukla eskit
hepsi birbirinden güzeller maşallah canım[MENTION][/MENTION]
Kullandım canım gayet memnunum.pek çok kişinin aksine ütü yapmayı çok sevdiğim için, bu masanın genişliği tam bana göre.çarşaf ütülerken zorlanmıyorum.sana tavsiyem buharlı mop edin bir tane kendine,hatta hediye alacak olan birileri varsa özellikle mop iste.çok işine yarayacak emin ol :))
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
memnun kalmanıza çook sveindim rahatlıkla kullana bilirmevt çook kullanışlı birşeymiş şimdi baktım googleden fevkalede diye bilirmm :) tavsiyeniz içinn çoook tşkr ederimm çook saolunn.. akrabalar başladı neyin eksik ne alalım diye çok şükür bir çok eşyamı yaptım o yüzden en alsalar diye düşünüyorum önericemm ilk söyleyene bunu
canım hepsi çok güzel maşallah güle güle kullan mutlulukla:)
hepsi birbirinden güzeller maşallah canım[MENTION][/MENTION]
​Güzel günlerde kullan canım zevkli seçimler yapmışsın
canım hayırlı olsun çeyizlerin güle güle kullan herşeyin çok güzel ama banyo setine bayıldım nerden aldın acaba
şimdiden hayırlı olsun güle güle kullan diyeyim o zaman