bunlarda benim çeyizler :D

Kullandım canım gayet memnunum.pek çok kişinin aksine ütü yapmayı çok sevdiğim için, bu masanın genişliği tam bana göre.çarşaf ütülerken zorlanmıyorum.sana tavsiyem buharlı mop edin bir tane kendine,hatta hediye alacak olan birileri varsa özellikle mop iste.çok işine yarayacak emin ol :))

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

çok sevdim bi arkadaşımdan hediye cerve

çok amaçlı büyük boy kavanozum ben kurabiyeleirmi koymak için planlıyorum genelde bunun ayaklı kek fanusunuda aldım inş resmini çekince onu atarım

canım hayırlı olsun çeyizlerin güle güle kullan herşeyin çok güzel ama banyo setine bayıldım nerden aldın acaba

memnun kalmanıza çook sveindim rahatlıkla kullana bilirm evt çook kullanışlı birşeymiş şimdi baktım googleden fevkalede diye bilirmm :) tavsiyeniz içinn çoook tşkr ederimm çook saolunn.. akrabalar başladı neyin eksik ne alalım diye çok şükür bir çok eşyamı yaptım o yüzden en alsalar diye düşünüyorum önericemm ilk söyleyene bunu

şimdiden hayırlı olsun güle güle kullan diyeyim o zaman

canım hayırlı olsun çeyizlerin güle güle kullan herşeyin çok güzel ama banyo setine bayıldım nerden aldın acaba

tşkrler cnm markafoniden aldım banyo setini ben 45 tl aldım cnm ama bi ara 20 tl düşmüştü şok oldum hemen kapış kapış yapmışlar yoksa bir tane daha alacaktım takipteyim hala siteyii inşş tekrardan girer diye bekliyorum :) giiryor sürekli ama 45 tl olarak :) bende bir umuttur 20 ye düşsün diye bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…