- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.728
- 32
-
- Konu Sahibi sude naz 22
çook teşekkür ederim cnm çook saol allah güle gülle kullanmak nasip eder inşevt yatak odası daha yaptırmadık inşallah düzgün yapar vereceğimiz marangoz valla korkuyorum desem yeri aman birşey çıkmasın aman birşey olmaz inşallah diyip duruyorum allahın izniyle onalrıda bir aradan sorunsuz proplemsiz çıkarsak ne güzel olur o zaman deymenyin bana ve keyfime diyip dururum
Marangozlar işini biliyor yaaa güzel yapar merak etme :)
kahvaltı takımınız harikaa diğerleride çok güzel mutlulukla aşkla kullanın inşallah
ilk gördüm andan beri çook sevdim mutfak masası arkadaşalr henüz almadım ama almaya kararlıyım fiyatı yüksek biraz zaten ilk gördümdede alamamın sebebi buinş en ksıa zamanda gidip alıcam :) sizce nasıl mutfak masası ben çook begendim. tabi o sandalyeler olmayacak başka sandalye ayarlanacak alırsam. mesela gül kurusu iki de açık tonlarda çiçekli beyaz sandalye düşünüyorum. farklı model bi sandalye tabikide sadeceye masa inş alırsam sandalyeleriyle birlikte yapacagım kombinin tekrar bi fotografını çekip sizlerle paylaşırım inş
tşkr ederim cnm çook saol :) daha güzelleri inş sizlerin olur
Maşallah herşeyin çok güzel, senin düğün yakın galiba hayırlısı olsun.
Güle güle kullan aldıkların ve alacaklarını inşallah..
kızlar sadece yatak odamı yaptrımayı düşüyoruz salon takımındıa hazır almayı. yatak odası için çook begendim model var. sizce nasıl. gardolabımı bu şekilde yaptrımayı ve biraz daha geniş yaptrımayı düüşünüyorum. tuvalet aynasıda başka bir mobilyanın setinden aldımm buda çook hoşuma gitti. tuvalet aynasının çekmecilerinede gardolabın kapaklarındaki halkalardan yerleşecek.
Eki Görüntüle 1021280 Eki Görüntüle 1021281 Eki Görüntüle 1021282
Eki Görüntüle 1021284 Eki Görüntüle 1021285 Eki Görüntüle 1021286 tuvalet aynası çook kullanışlı deidm gibi arkadaşlar o çekmece kısmalrında gardolabdaki gibi halka yerleşecek onunla uyumlu olmaıs için.
Eki Görüntüle 1021287 yatak bazası ve baş ucu konsolarıda bu arkadaşlar ama ben yatak mobilaysının yere yakın olamsından nefret ediyorum bu yüzden altdaki resimdeki gibi hafiif bazalı ve beyaz yatak başlığıyla takım yapmayı düşünüyorum. renk katmak istemiyorum.
Eki Görüntüle 1021292 sadece yükselik baza kısmın fazla yüksek olmaması modeli bu şekil ola bilir ama başlık kısmı deri tarzı beyaz ve alt kısmıda medefe beyaz olacakk bakalımmne tür birşey çıkacak ortaya bende merak ediyorum pazaretsi inş ayarlanacak hepsi.
Birçok şeyimiz benziyor canım birbirine:) Hisarın sendeki tencere modeli bu senenin yeni modeli ben daha ocakta aldım yani bilerek ve isteyerek çünkü satıcı ile konuşunca kullanım olarak bunu önerdi eski falan değil yani o yüzden annen güzel bir seçim yapmış bu model hisarın favori modellerinden ben diğer modellere bakmadım bile . GÜLE GÜLE HUZURLA KULLANarkadaşlar buda çelik tencere setim annem seneler öncesinden almış. tabi şimdi daha yeni modeller daha kullanışlı daha pratik setler var gönül isterki onları almak ama şuan kalkıp bu varken yeni bi tencere seti almak da fuzuli olur kullanmadım gerci kullanımı nasıl bilmiyorum inş iidir. anne işte evladını düşünüyor yapayım koyayaım köşeye diyor ne yapsın saolsun annem:)
Eki Görüntüle 1030731
Birçok şeyimiz benziyor canım birbirine:) Hisarın sendeki tencere modeli bu senenin yeni modeli ben daha ocakta aldım yani bilerek ve isteyerek çünkü satıcı ile konuşunca kullanım olarak bunu önerdi eski falan değil yani o yüzden annen güzel bir seçim yapmış bu model hisarın favori modellerinden ben diğer modellere bakmadım bile . GÜLE GÜLE HUZURLA KULLAN[/
benim bir çok eşyalaırmı annem çok önceden almış cnm o zamanalr en iyisi bu kızım diyip aldıtabi ben anlamam o kadar iyisimi kötüsümü aldında bir defa baktım oda fotosunu yüklemek için inş memnun kalırız cnm annemde diyor kızım kullanışlı bunlar dayanıklı diyor şimdilikileirn görünümne aldanma diyip duruyor saolsun demekki ii tercih yapmış annem benim ya sende huzurla mutlulukla aşkla kullan cnm...saol bu arada tşkr ederim beni aydınlattın için bu konuda cnm