bunlarda benim çeyizler :D

güle güle kullan banyo setine bayılıyorum pembe pembe çok şeker

Canım güle güle kullan, çok güzel hepsi...Ama en çok kahvaltı takımını beğendim, içim açıldı bakınca :)) Bu arada ütü masalarımız da aynı...Bende geçen hafta almıştım, tabi çeyiz değil benimki o ayrı :)))

Hayırlı olsun topiğin güzel seçimler özellikle çarşafların pastel tonlarına bayıldım:) bi de ütü masanın markasını öğrenebilirmiyim?

Hepsi çok güzel canım içine sine sine kullan. Bu arada yatak örtümüz, bornoz takımlarımız ve ütü masamız aynıymış:) Lavobo setin ise benim baharat takımım ve lavobo setim ile çok benziyor ama benimkinin çiçek deseni farklı. Zevklerimiz çok benziyor birbirine, benim nevresimlerim de benzer tonlarda. Hepsi çok şık.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun topiğin güzel seçimler özellikle çarşafların pastel tonlarına bayıldım:) bi de ütü masanın markasını öğrenebilirmiyim?

çarşafları markafoniden aldım cnm begenmene çook sevindim :) gazella sQuad ütü masası diye geciyor cnm

tşkrler cnm çook saol. allah güle güle kullanmak nasip etsin cnm inş memnun kalırız :) pastel tonlara bayılıyorum ama english home hayranıyım genelde cıvıl cıvıl çiçek ve dallı ürünleri seviyorum :) bornoz takımım kayınvalidemin hediyesi saolsun :)

tşkrler cnm bende çook begenerek aldım kullanmak için heycanlıyım diye bilirim ütü masınızı kullandınızmı peki memnunmusunuz ben daha kullanmadım için bilmiyorum. düğün haziranda allahın izniyle 3 ay sorna kullanmış olucam

Güle güle kullan hepsi harika.
Birinciye bayıldım yalnız. Nereden aldın öğrenebilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…