bunlarda benim çeyizler :D

tşkrler cnm markafoniden aldım banyo setini ben 45 tl aldım cnm ama bi ara 20 tl düşmüştü şok oldum :KK70: hemen kapış kapış yapmışlar yoksa bir tane daha alacaktım takipteyim hala siteyii inşş tekrardan girer diye bekliyorum :) giiryor sürekli ama 45 tl olarak :) bende bir umuttur 20 ye düşsün diye bekliyorum :KK1:

Ay inş düşer o zaman çok güzeller :KK16:

Seninde herşeyin çok güzelmiş canım.Özellikle ütü masan çok dikkatimi çekti :KK17:
Rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip eder inşallah :KK16:

Son düzenleme:
MaşaALLAH canım herşeyin çok güzelmiş ALLAH güzel günlerde kullanmayı nasip etsin:KK16: kahvaltı takımımız aynı ama ben nette fotosunu bulamadım senden alıp topiğime eklesem olur mu :KK17:

saol cnm tşkr ederim inşallahh güle güle eskititirz eşyalarımızı :) ilk bakmaya gittimde çektim fotosunu hemen cnm :KK70: görünce aşık oldum diye bilirm :) tabikide ala bilrisinn fotosunu cnm ne demekk allah seninkileride güle güle kullanmak nasip etsin :21:

Seninde herşeyin çok güzelmiş canım.Özellikle ütü masan çok dikkatimi çekti :KK17:
Rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip eder inşallah :KK16:

saol cnmm çook tşkr ederimm allah hepimizinkilerinde güle güle kullanıp eskitmek nasip etsin :KK66:

saol cnm tşkr ederim inşallahh güle güle eskititirz eşyalarımızı :) ilk bakmaya gittimde çektim fotosunu hemen cnm :KK70: görünce aşık oldum diye bilirm :) tabikide ala bilrisinn fotosunu cnm ne demekk allah seninkileride güle güle kullanmak nasip etsin :21:

Amin. Teşekkür ederim canım çok tatlısın. İyidileklerin için sağ ol :) bende çok seviyorum yakından daha güzeller :KK16:

ütü masanı nerden aldın markası nedir canım? eşyalarını güle güle kullan :nazar:

ütü masanı nerden aldın markası nedir canım? eşyalarını güle güle kullan :nazar:

cnm ütü masasını gaziantepden bi magazadan aldım türkiyede şubesi varrmı bilmiyorum ama antepde uğurlu çeyiz diye bi magazadan 145 tl aldım . GAZELLA ÜTÜ MASASI SQUAD LUX yazarsan googleye çıkıyor cnm. :KK66:

arkadaşlar buzdolabım ve çamaşır makinam :KK70: aslıdna köşe koltugumunda fotosunu çekip atmak istiyorum ama hala magazada netde bulamadım farklı kumaşlar ve farklı krılantler kullandık bu yüzdne inş onuda atarım en ksıa zamanda :KK1:

Eki Görüntüle 1019114 Eki Görüntüle 1019115

bunlarda mutfak gereçleri :21:

$164-3.jpg $164-4.jpg Eki Görüntüle 1019118

$FB,92079,72,ultraform-kaydirmaz-tepsi-gran-s-cupcake-45x34cm.jpg :KK9:

gule gule kullanın,evlendıkten sonra bunları gozunuz bıle gormeyecek.o ılk hevesle aldıklarınızdan sıkılıp almaya devam hıc bıtmıyor alma ıstegı

arkadaşlar buzdolabım ve çamaşır makinam :KK70: aslıdna köşe koltugumunda fotosunu çekip atmak istiyorum ama hala magazada netde bulamadım farklı kumaşlar ve farklı krılantler kullandık bu yüzdne inş onuda atarım en ksıa zamanda :KK1:

Eki Görüntüle 1019114 Eki Görüntüle 1019115

bunlarda mutfak gereçleri :21:

Eki Görüntüle 1019116 Eki Görüntüle 1019117 Eki Görüntüle 1019118

Eki Görüntüle 1019119 :KK9:

Tepsi kardeşliğiii :KK16:bende de var.güle güle kullan herşeyini

gule gule kullanın,evlendıkten sonra bunları gozunuz bıle gormeyecek.o ılk hevesle aldıklarınızdan sıkılıp almaya devam hıc bıtmıyor alma ıstegı

tşkr ederim saolun :) muhtemelen öyledir insan 3 ay öncesinde bile begendi ürüne şimdi yüzünü cevirirp bakmıyor. her dk her snaiye yeni şeyler keşfediyrouz buda bizi daha zevkli kılıyor daha heycanlı yapıyor şuan bunalrın heycanında yüzüyorum inşş o günler gelrise o heycanalrıda tadacam :KK70: hepside ayrı zevkli olur :KK9:

cnm ütü masasını gaziantepden bi magazadan aldım türkiyede şubesi varrmı bilmiyorum ama antepde uğurlu çeyiz diye bi magazadan 145 tl aldım . GAZELLA ÜTÜ MASASI SQUAD LUX yazarsan googleye çıkıyor cnm. :KK66:

çok sağol canım:KK34:

evtt kek fanusumun fotosunuda çeke bilidm daha önce kavanozunu eklemişitm ama fanusunu ekleyememişitm :KK70:

$Fotoðraf0978.jpg $Fotoðraf0980.jpg

:KK8:

devam devam devamm :KK70: eklemeye devamm :KK76:

$indir.jpg taç lastikli çarşafım bide mavisini aldımm bunun :KK66:

$tac_(3)cappucino_mutfak_havlu_seti_40x70.jpg yine taçdan mutfak havlularım

$Fotoðraf0982.jpg $ter6-500x500.jpg bunlarda ev terlikelim inş devamı gelir :KK70:

$Fotoðraf0977.jpg $emsan-murdum-bianca-beyaz-teflon-20-cm-tava1233069-800x800.jpg $murdum.jpg

X