inşallah cnm bende çook araştırdım gitmeidm marangoz kalmadı kimse yanaşmadı ayakalr agaç oluyormuş agaçda yaklaşık 1.5 yılda meydana geliyormuş ve buda kimsede olmadı için kabul etmediler kabul etmedikelriyle kalmadılar benide çaydırmaya çalıştılar yok bunalrın modası yokmuş ne yapacaksın gel sana elimizdeki ürünlerden verelim diyip durdular bende istemedim bir mobilya alacaksam kalsın hiç almam dedim
innaki çook yılmıştım ama inşaat firmasında çalıştım için bizim mühendisimizinde evini baştan aşagı yapan mobilyacı eski ustalardan tanıdının oldunu söyleyince gidip bakmak istedim tabi önce yaptı örnekleri görmeyi istedimm el emeğine bayıldım diye bilirmm oymalı ayaklar oymalı masalar bilidn mobilya sanatkarına rastladım dedim sonunda
ve bana biizm 3 atölyemiz var bir magazamız birde büyük depomuz var biz 1 yıl önceden agaçları kesip sogutup şekilllendirip ambarda muhafaza ediyoruz dedi ve mbilyalarımın hepsinin ayaklarıı lükens şekkillli, agaç dan yapılacak inşallah :)
inşallah bir poplem çıkmadan evime geleceği günü dört gözle bekliyorum. hatta cnm benim salon takımım ayakları oymalı değil sade marangoz istersen oymalı yapalım demişti ben direk o model istedimm oynamayalım hiç dedim
tatlım inşallah sende istedin gibi bir yer bulursun allah kolaylık versin her şey gönlünce olsun cnm