kızlar düğün alışverişimide yaptık gelin ayakkabımı cicileirmi aldık sonunda kına için saç aksesuarlarımı mindallı için aksesuraımı aldım ve daha bir çok şey nişanlımın bütcesini zora sokmayacak ve gerçekten ihtiyacım olabilecek şeyler aldım. daha öncedende kendim için aldım bir çok şey oldugu için çarşı alışverişinde fuzulu olmayacak kullana bilecegim gerekli olan bütceyi zorlamayacak şekilde güzel tatlı bir alışverişimiz oldu çook şükür. gelin çiçeğimi ben yapacagım inanın malzemeleri aldım ama nasıl yapacagım hala mualla
çook biliyormuş gibi yanaştım hazırlara burun kıvırdım çook begendim netde gördüm pastel tonları gelin buketi için sıvadım kolları aldım malzemelerii başlayacam yapboz gibi oynamaya onunla
inşallah güzel brişey çıkara bilirmm ortaya
bu hafta sonu çeyizim gidiyor allahın izniyle çeyiz arkası hemen girip evi düzücegiz çalıştım için ve vaktim olmadı için çeyziden 1 saat sonra başlarım düzmeye. haftaya cuma ve pazar (13 haziran ve 15 haziran ) kına gecem ve nikahım var zaman böyle birşey işte ama yinede zaman çabuk geçiyor diyemicem hep bu cümleyi kullanıyoruz 2 yıl nişanlı kaldım gecermi dedim evt geçti ama ne özlemle ne hasretle geciyor bu yüzden özlemimle gecen o zaman için asla su gibi geçti diyemicem demekde istemiyorum :) evden ayrılacagım için üzülüyorum babam olmadı için annemden ayrılmak zor olacak bu durum beni çook üzüyor
ama sevdim insanla evlendim içinde çook mutluyum. sevincide hüznüde bir arada yaşadım ilk anım bu benim. rabbim herşeyin güzelini versin ne verirse.. allah çizdimiz yolda kurdumuz yuvada mutlu mesut etsin pişman etmesin herşey huzurla sivinçle saygıyla sevgiyle allah aşkıyla olur inşallah AMİN.