- 11 Ekim 2013
- 784
- 73
-
- Konu Sahibi sude naz 22
senin için söz atıcam kuzumm pek kullanamicam ama senin için ilk foto atarım cnm. kayın validemle altlı üslü olacagım için birde çalışan bir bayan oldum için genelde kayın validemle yiyip içeçegegim kendi evime gececene kadar cnm 2 yıl kadar ordayım. ama misafirimm gelince tabiki kullanıırm kendi evimdeyeni evli insanada ilk zamanalr gelemz misafir ama senin içinn ilk misafiri hemen çagıracagım kahvaltiya cnm onları çıkarmak içinn
Mobilyalarini cok begendim canim, ne kadara anlastiniz marangozla
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
saol cnm hepsini son 8 dedi önce pazarlık yaparak 7.5 bine anlaştık cnm :) 2 komidin- tuvalet aynası- gardolap- yatak balığı ve cercevesi.- salon takımı 3+3+1+1 şekilde- orta sehpa -3 lü çay sehpası- ve iki koltuk arası sehpa. inşallahh sorunsuz bir şekilde hal olur tek duam bu inanki cnmm marangoz çook iyi bir mobilya imalatcısı ama yinede insan oglu işte ortaya gelene kadar nasıl olur diye kuruntu yapıyor :)
bunlarda a101 3 lü saklama kablarım
Eki Görüntüle 1086928 Eki Görüntüle 1086929 Eki Görüntüle 1086930
yine sabah sabah netde açtım gözümü birşey varmı diye bu sefer elim boş çıkmadım
kahve fincanlarım - capcukeli kupa bardağım 2 li - gözleme ve saç tavam - mutfagım için 3 Parça Sıvı Sabunluk Setim
Eki Görüntüle 1095472 Eki Görüntüle 1095474 Eki Görüntüle 1095476 Eki Görüntüle 1095479
bunlarda A101 den kaptıklarım arkadaşlar artık benimde var pempiş pempiş çay bardaklarım kahvaltı takımımla uyum sağlarımsaolsun iKonLady arkadaşımın keşfi
kahvaltı takımım ve a 101 ganimetleri
Eki Görüntüle 1097070 Eki Görüntüle 1097071 Eki Görüntüle 1097072
markafoniden aldım yeni cicileirmde bugun geldi kızlar çok şükür kırılmadan elime geçti
Eki Görüntüle 1098428 Eki Görüntüle 1098429 Eki Görüntüle 1098430
İnş istediğin gibi olur canım herseyGüzel günlerde kullan gayet iyi anlaşmışsınız, hazırlarda da tutardı en az 7.5 ve bunu
istediğin renkte modelde yaptırıyorsun, hazırla özel yapım bir olmaz ki sonuçta, Güzel günlerde kullan inş :)
İlham verdin canımcım bana,benim de aklıma yattı bu yaptırma olayı, ben de bi araştırtayım bakalım, tşkler tatlım
rica ederim cnm ne demek hem daha sağlam oluyor hem daha güzel. ama iyi bir marangoz bulman çook öenmli cnm ben 1.5 ay hergün marangoz aradımm yıldım artık sıkıldım inan yaptırmam dedimm hazır alıcam dedim umudumu yitiridmm ama allaha çook şükür şirketimizin eski usta marangozu varmış onu gidip buldum
Haklısın canım,istediğin gibi olmaz ya da işçilik olmazsa bir işe yaramaz, bi kere soğudun mu bi eşyadan odadan her gördüğünde gıçık olur insan. Dikkate alıcam söylediklerini[/QU
inşallah herşey istedimiz gibi olur cnmm
hepsi çok güzel gülw güle kullan:106:
güle güle kullan canım siemens çok iyi bir marka zaten beyaz eşyada pişman olmazsın
saol cnm benim tşkr ederim.. inşşallah :) diğer eşyalarım bosch aslında bunu bosch alacaktık ama boschde 3 programlı gri güzel degildi ciyak duruyordu 4 programlılarda tuzluydu hemde gereksiz di benim için aynı özellikler 3 programla hemen hemen bende simens aldım haliyle allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin :)
inşallah canım iyi yapmışsın siemens alarak hepsi aynı olcak diye bişey yok zaten benimkide 3 programlı fazlasıyla yeter dediğin gibi boşa para vermeye gerek yok