bunlarda benim çeyizler :D

yerim seni

Mobilyalarini cok begendim canim, ne kadara anlastiniz marangozla

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

saol cnm hepsini son 8 dedi önce pazarlık yaparak 7.5 bine anlaştık cnm :) 2 komidin- tuvalet aynası- gardolap- yatak balığı ve cercevesi.- salon takımı 3+3+1+1 şekilde- orta sehpa -3 lü çay sehpası- ve iki koltuk arası sehpa. inşallahh sorunsuz bir şekilde hal olur tek duam bu inanki cnmm marangoz çook iyi bir mobilya imalatcısı ama yinede insan oglu işte ortaya gelene kadar nasıl olur diye kuruntu yapıyor :)

düğüne 1 ay kaldı almamam lazımdı aslında söz veridm kendime ama yien dayanamayıp tutamadım kendimi bu cicileir aldımm ne yapimm çook güzellerdi azıcık adrenalin olsun dedimm ve aldımmm ne yapimm allah kolaylık verir inşallah

hem yatak örtüsü hem pike takımı olarak kullanıla biliyor daha elime ulaşmadılar bugun aldım inşallah sorunsuz birşekilde elime gelir ve kumaşından memnun kalırım daha önce aldım pike takımını hiç begenmemeiştim kumaşını.. geri iadeye yolladım diğeri %50 pamuktu iyi degildi. ama bu aldım & 100 pamukmuş inşş güzeldir bakalım :)

bitanecik arkadaşımdan kıbrıs hediyesi saolsun benim güllü çiçekli sevdamdan bunalmıştı en son giderken ama kıbrısa gider gitmez benim içinn sırf ben seviyorum diye bu fincanları almış cnm ya kıyamam ben ona

fincanların yanında duranlarda magnetimm saolsun magnet tutkunu yaptı beni

İnş istediğin gibi olur canım hersey Güzel günlerde kullan gayet iyi anlaşmışsınız, hazırlarda da tutardı en az 7.5 ve bunu
istediğin renkte modelde yaptırıyorsun, hazırla özel yapım bir olmaz ki sonuçta, Güzel günlerde kullan inş :)

markafoniden aldım yeni cicileirmde bugun geldi kızlar çok şükür kırılmadan elime geçti

Eki Görüntüle 1098428 Eki Görüntüle 1098429 Eki Görüntüle 1098430

kuzum hazır sadece yatak odası 10 bin tl dedi koltuk takımada 5.500 tl ve koltuk takımı 3+3+1 di ben 3+3+1+1 i 3 bine yaptırıyorum yatak odasıda 4.5 tabi sehpaları hediye

İlham verdin canımcım bana,benim de aklıma yattı bu yaptırma olayı, ben de bi araştırtayım bakalım, tşkler tatlım

rica ederim cnm ne demek hem daha sağlam oluyor hem daha güzel. ama iyi bir marangoz bulman çook öenmli cnm ben 1.5 ay hergün marangoz aradımm yıldım artık sıkıldım inan yaptırmam dedimm hazır alıcam dedim umudumu yitiridmm ama allaha çook şükür şirketimizin eski usta marangozu varmış onu gidip buldum

Haklısın canım,istediğin gibi olmaz ya da işçilik olmazsa bir işe yaramaz, bi kere soğudun mu bi eşyadan odadan her gördüğünde gıçık olur insan. Dikkate alıcam söylediklerini

güle güle kullan canım siemens çok iyi bir marka zaten beyaz eşyada pişman olmazsın

saol cnm benim tşkr ederim.. inşşallah :) diğer eşyalarım bosch aslında bunu bosch alacaktık ama boschde 3 programlı gri güzel degildi ciyak duruyordu 4 programlılarda tuzluydu hemde gereksiz di benim için aynı özellikler 3 programla hemen hemen bende simens aldım haliyle allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin :)

inşallah canım iyi yapmışsın siemens alarak hepsi aynı olcak diye bişey yok zaten benimkide 3 programlı fazlasıyla yeter dediğin gibi boşa para vermeye gerek yok

inşallah canım iyi yapmışsın siemens alarak hepsi aynı olcak diye bişey yok zaten benimkide 3 programlı fazlasıyla yeter dediğin gibi boşa para vermeye gerek yok

aynen cnm :) allah güle güle kullanmak nasip etsin cnm seninkinide benimkinide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…