- 9 Ocak 2014
- 533
- 49
- 34
-
- Konu Sahibi sude naz 22
cnm ben gaziantepde yaşıyorum bulduugm marangozda antepde.
bende senin gibiyim cnm ya olmazsa diyorum hala ya birşey çıkarsa biryerinde bir sorun olursa ne bilim sürekli vesvese etmiyor degilim yani. açıkcası yapılmış mobilya görmedim cnm ama yaptıran çok kişi gördüm gidip bakmak nasip olmadı tabi nasıl diye.
kuzum GULCİN arkadaşımız var bu topikte oda yaptırmış marangoza hatta bitmiş halini fotograflamıştı bak istersen http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=580530&page=24 ordada bitmiş halini görünce valla güzel olmuş dedim ve kesin karar vermişitm. arkadaş hepsini marangoza yaptırmış reng olarakda kırık beyazı kullanmış. farklı bir şehirde arkadaşımızda cnm onun bulundu şehirde bir marangoz buda.
el emeği göz nuru yazmalarım kızlar :) paketlemedim bir kaç yazmam daha var aslında bunalr meydandaydı paketledik bizde hemen.
Eki Görüntüle 1112410 Eki Görüntüle 1112411 Eki Görüntüle 1112412 Eki Görüntüle 1112413 Eki Görüntüle 1112414
buda lifim meyanda sadece 1 tane vardı hemen çektim diğerleri bohcada toplamı 40 felan vardır muhtemelen hepsi dagıtılacakmış
Eki Görüntüle 1112415
Valla çok güzel olmuş canım, mobilya marangozu bulmak lazım özellikle de klasik çalışan demek ki.
Çok güzeller canım güle güle kullan.
aynen cnm daha sağlam ve daha güzel olmuş inşallah bizimkiler böyle güzel olur allah pişman etmesin verdimiz kararlardan herşey gönlümüzce olur inşallah cnm
tşkr ederim tatlım
bernardo yemek takımım 6 kişilik ama ben 2 takım alıp 12 kişilk yaptımmorta servislerinide bulursam tamamdır bu iş bu arada dün damatlımızıda aldık bu sorunda ortadan kalktı damatlık gelinlik kınalık mindallı hepsi hal oldu allahın izniyle davetiyelerde hazır
Eki Görüntüle 1110632 Eki Görüntüle 1110631
İnşallah mobilya marangozunu da nerden bulucam hiç bilmiyorum? Benim babam büro koltukları imalatçısı Türkiyenin her yerine çalışıyoruz. Gerçi bir arkadaşı vardı klasik mobilya çalışan, şimdi moderne dönse de yardımcı olabilir inşallah, yoksa gidip mağazadan alacağız mecbur, ya sağlam olacağını bilsem hiç risk almam.
Fiyat yüksek olunca kaliteli olduğu anlamına gelmediği gibi, ucuz oluna hiç gelmiyor ama, bu işlerin içinde olduğumdan az çok biliyorum. Çok ucuza ise mutlaka malzemeden çalınmıştır.
Ama şimdi git bir mağazaya ver 15 bini koltuklar hariç, yine çalmayacağını nerden bileyim? Sonuçta ev mobilyası sürekli değiştirilmiyor..
Bir de arkadaşım 3 sene önce yatak odası mobilyasını almıştı adamlar süründürdü resmen, çeyiz serildi yatak odası yok. Telefonlara bakmıyorlar, düğünden 1 hafta sonra geldi yatak odası varın siz düşünün ve hiçte memnun değilmiş. Çok çabuk bozuldu dedi. Şans artık bol bol araştırmak lazım..
ceyizini mi serdin kız gidiyon mu
Çok cici tatlımmm güle güle kullan inşaallahhh
çeyiz serme sayılmaz aslında cnm paketleyip sandığa koyuyoruz onlarıda kendi evimdde gösteririm eşe dosta belki odaçalıştım için çeyiz ser topla gibi birşeyle ugraşamam hiç ama hediye paketleri yapıp gitimiz yada eve çagırdımız misafirlerimize veriyoruz :) eee tatlım kız çeyizi hem aglaya hem oynaya oynaya gidermiş. sevinçi ve hüznü bir arada yaşadımız an.
kuzum aklını hiç bulandırma bence.
1. eger iyi yapan bir marangoz bulursan sakın kaçırma yaptır. hazır mobilyanın hemen hemen bir çogu sunta suntada dayanıklı olmıyor arkası dayrayıp gidiyor yer degişimi yaptın anda ayrılma yapıyor abimler hazır aldı 3 yıl oldu ama mafiş inanki kız kardeşim hazır aldı ama arkası sunta yine oda aynı şekilde mafiş 1 kere ev taşımanda gidiyor arka kısımlar suntalar ince plaka gibi birşey dayanıksız oluyor. ama medefe agır bir malzeme dayanıklı ve sağlam ömürlük birşey tatlım.
2. bizim istedimiz modeller country ve cevremzide country tarzı satan mobilya magazaları çook seyrek sayıda var. bulsan bile ya kapısı sürgülü ya tuvalet aynası fiyasko ya yatagı fiyasko oluyor bütün parçayı istedin gibi bir araya toplayamıyrosun. marangozların hemen hemen % 85 i medefe yapıyor sunta yapan çook seyrek sayıda var.
3. cnm bide gititn marangozların yaptı el işleirne örnek mobilyalarına bak magzalara gitme magazaların bir çocu biz yapıyoruz der verin bzie der ama onlar pek imalatcı degiller. senin yapman gereknn marangoz atölyeleirne başvurman gerek mobilya marangozu. ve buldun marangoza parayı peşin vermeyinn sakın kapora verin ürün alma tarihi belirleyin ürünler eve gelince paranın diğer kısmını o zaman vereceginizi söyleyin. onalr sizi süründüyrosa sizde onalrı süründürüsünüzbiz öyle yaptık tatlım sadece bin lira verdik 6.5 da ürün eve geldikten sonra vericez.
4. son olarak cnm gittin marangoza üstüne bastıra bastıra deki ben sunta istemiyorum medefe den yapılacak benim mobilyalarım ve mobilya ayakalrıda hazır malzeme olmayacak agaçdan yapılacak de. ilk başta otoriteni koyarsan ve paranında büyük bir kısmını ödemezsen istedin gibi yaparlar.
Eveeet, arkadaşımın hatası o oldu maalesef, parayı peşin vermişler.
Zaten bizim gittiğimiz yerlerde de mobilya mdf taşıyıcıları masifti, öyle olması gerekiyor.
Eğer değilse suntadır o mobilya, mesela nette gördüm 4,800 liraya counrty yatak odası diyor, ne kadar benzetebilmişler muallak ama, %100 mdf yazıyordu. Yani taşıyıcılarıyla, ayakların ağaç olması şart.
çok hüzünlendim bak şimdiben çeyiz sericem canım seviyorum böyle adetleri
netdekilere inanma kuzumben bu hataya düştümm o dedin sitenin. sitenin linkini aldım flaşa koymuştumm marangoza gösterdimm bakın alsında istedimiz model o kadarda pahalı degil dedim bana dedi tek kelime şu adam bütün işciliği gardolaba vermiş yatak fiyasko dedi tuvalet aynası şifyoner gibi senin istedin farklı adamın yaptı ürün farklı yıgıntı gibi istersen sanada bunu yaparım 2 bine dedi hemde bende yok yok kalsın saolun almim dedim ben lükens ayaklar istiyorum bizi zaten propleme sokanda yaptırmamızı zorlaştrıanda lükens ayaklar bütün fiyat agırlığının diğer sebebi bu
sermek güzel birşey cnm ama ben çalıştımdan dolayı böyle birşeye vakit bulamadım ve üürnledi kolileidm geldi gibi. kız kardeşim hamile hafta sonalrı onda kalıyorum hamilelik süreci sıkıntılıabimin eşi hamile onunkiside öyle bebeğin su ikizi varmışş bebek riskte. bana ayrdım edicek kimse yok kuzunleirm akrrbalaırm hepsi şehir dışında. haliyle çeyiz seremedim ve çeyiz üstü de yapamadım çeyiz üstüne eşya almak isteyenlere eksikleirmi söyelidm çeyiz giderken getirecekler o gün. evimde sererim dedim kayın valideme anahratı veriirm gelen baksın gitsin çalışacagım evlilik izni 3 gün olacak 3 gn sonra işe başlaycagım. yıllık izninde evlilik izni bri tutmayacagım cnm yıllık iznini maddi konuda biraz rahatlayalım 2 ay sonra tatil için kullanırım dedim. görümceleirmde o zmaan serme dedi. canıma minnet sermem valla geri onu iş yorgunlugundan dolayı topla düzenle kaldır. sabahına işe git ohooooo
Aynen öyle, işçilik fazla olduğu için fiyat yükseliyor. Lükens ayak, girinti çıkıntı, desen..
Hakkımızda hayırlısı olsun, hepimiz mutlu olalım memnun kalalım inşallah eşyalarımızdan..
o zaman haklısın canımbaya yoğunmşsun