bunlarda benim çeyizler :D

bernardo yemek takımım 6 kişilik ama ben 2 takım alıp 12 kişilk yaptımm orta servislerinide bulursam tamamdır bu iş bu arada dün damatlımızıda aldık bu sorunda ortadan kalktı damatlık gelinlik kınalık mindallı hepsi hal oldu allahın izniyle davetiyelerde hazır

canım ne güzel heyecanlar bunlar daha evvelden de sohbet etmistik antepteydın yanılmıyosam inş yolum düşerse tanısmak isterim müstakbel görümcemde antebe gelin gitmiş orda oturuyorlar

canım toplam 7,5 bine halloldu demişsin yatak odası ben de bu tarz düşünüyorumda sırf yatak odası kaça mal oldu ?

canım toplam 7,5 bine halloldu demişsin yatak odası ben de bu tarz düşünüyorumda sırf yatak odası kaça mal oldu ?

cnm 4.5 bin felan sanırım ayrı ayrı fiyat almadık ama aşagı yukarı 4 yada 5 çıkar demişti gittimizde. bzide ikisinin toplamını çıkarmasını söyledik 7.5 dedi. aslında pazarlık yapsak daha ucuza getire bilirdik 6 binde olurdu kesin hepsinin toplamı yani sadece yatak odası yaptırırsan 4 bine yaptırırsın taş çatlasa oda uygun olur daha

canım ne güzel heyecanlar bunlar daha evvelden de sohbet etmistik antepteydın yanılmıyosam inş yolum düşerse tanısmak isterim müstakbel görümcemde antebe gelin gitmiş orda oturuyorlar

hiç. söyleme cnm hatırladım tabiki eger gelirsen bende tanışmak isterim cnm memnun olurum hatta sevinirim görümcenin antepde oturdunu söylemiştin cnm hatırlıyorum. görümcecin burda olduna göre yolunun düşmemesi pekde olumsuz degil cnm

inş canım hayırlısıyla geliriz evinizi düzenlediğin zamanda fotolarını bekliyoruzzz eminim cok güzel olur

Bende çok eski bir country severim, az savaş vermedim erkek arkadaşımla o zaman çok popüler olmadığından bunların modası geçer, sıkılırsın diye az kavga etmemiştik.

Patladı gitti benimde işim kolaylaştı. Benim babam koltuk imalatçısı, tanıdığı bir sürü de ev, büro mobilyacısı var. Ama herkes bu tarz mobilyaları yapamıyor canım, lükens ayak ve oymaları olduğundan makine gerekiyormuş. O yüzden ben imalatçıya direkt güvenemedim ha varsa elinde bir örnek ya da klasik mobilya, lükens ayaklı mobilyalar çalışıyorsa ne ala, onun dışında modokoyu alt üst ettim, istediğim yatak odasını 7500 liraya bulmuştum. Modoko' dan alanlardan da memnuniyetsizlikler duyunca biraz daha araştıralım diye düşünmeye başladım.

Şimdi sırada benim çok aşina olduğum mobilya kenti masko var, sonra modesa ve çamlıca mobilyacılar sitesi. İnşallah seninde içine siner mobilyaların, hayırlı olsun.

inşallah cnm bende çook araştırdım gitmeidm marangoz kalmadı kimse yanaşmadı ayakalr agaç oluyormuş agaçda yaklaşık 1.5 yılda meydana geliyormuş ve buda kimsede olmadı için kabul etmediler kabul etmedikelriyle kalmadılar benide çaydırmaya çalıştılar yok bunalrın modası yokmuş ne yapacaksın gel sana elimizdeki ürünlerden verelim diyip durdular bende istemedim bir mobilya alacaksam kalsın hiç almam dedim innaki çook yılmıştım ama inşaat firmasında çalıştım için bizim mühendisimizinde evini baştan aşagı yapan mobilyacı eski ustalardan tanıdının oldunu söyleyince gidip bakmak istedim tabi önce yaptı örnekleri görmeyi istedimm el emeğine bayıldım diye bilirmm oymalı ayaklar oymalı masalar bilidn mobilya sanatkarına rastladım dedim sonunda ve bana biizm 3 atölyemiz var bir magazamız birde büyük depomuz var biz 1 yıl önceden agaçları kesip sogutup şekilllendirip ambarda muhafaza ediyoruz dedi ve mbilyalarımın hepsinin ayaklarıı lükens şekkillli, agaç dan yapılacak inşallah :)

inşallah bir poplem çıkmadan evime geleceği günü dört gözle bekliyorum. hatta cnm benim salon takımım ayakları oymalı değil sade marangoz istersen oymalı yapalım demişti ben direk o model istedimm oynamayalım hiç dedim

tatlım inşallah sende istedin gibi bir yer bulursun allah kolaylık versin her şey gönlünce olsun cnm

inş canım hayırlısıyla geliriz evinizi düzenlediğin zamanda fotolarını bekliyoruzzz eminim cok güzel olur

inşallah cnm memnuniyetle beklerim bende seve seve hemde inşallah cnm ev düzüldündede fotoları çekip atarım inşallahh allahın izniyle. çook saol tatlım senin evin daha güzel eminim allah herşeyi gönlüne göre versin hayırlısıyla istedin herşey prüzsüz olur tatlım

hayırlısıyla kullan canım hepside çokk güzel

tşkr ederim cnmm benimm çook saol

aminn canım inş çok borcumuz olmadan hayırlısıyla huzurla hallederz bu sureci

Çok iyi olmuş,senin adına çok sevindim canım. Bu arada sen nerde yaşıyorsun yani bulduğun kişi nerede?Bir aralar burada çeyiz topiği olan bir arkadaş vardı. Ev mobilyalarına 15-17 bine mal etmişti yanlış hatırlamıyorsam? Hatta belki daha fazla..Sonradan hiiç memnun kalmadığını söylemişti..

Yoksa parası hiç umrumda değil, 15 bin lirayı zaten göze aldık koltuklarımı da babam yapıcak üstelik, ama ya iyi çıkmazsa? Memnun kalmaz da sorun, sıkıntı yaşarsak? Tek korkum bu maalesef..
Babamın çevresinde mobilyacı çok var da, klasik çalışan var mı o önemli, olmadı bir tanıdık vasıtasıyla buluruz inşallah, kalite konusunda içimiz rahat olur en azından.

Son düzenleme:

cnm ben gaziantepde yaşıyorum bulduugm marangozda antepde.

bende senin gibiyim cnm ya olmazsa diyorum hala ya birşey çıkarsa biryerinde bir sorun olursa ne bilim sürekli vesvese etmiyor degilim yani. açıkcası yapılmış mobilya görmedim cnm ama yaptıran çok kişi gördüm gidip bakmak nasip olmadı tabi nasıl diye.

kuzum GULCİN arkadaşımız var bu topikte oda yaptırmış marangoza hatta bitmiş halini fotograflamıştı bak istersen http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=580530&page=24 ordada bitmiş halini görünce valla güzel olmuş dedim ve kesin karar vermişitm. arkadaş hepsini marangoza yaptırmış reng olarakda kırık beyazı kullanmış. farklı bir şehirde arkadaşımızda cnm onun bulundu şehirde bir marangoz buda.

illaki olurda en azından bi sene içinde hallolabilir seyler olsun inş senin düğüne az kaldı sen kullan cicilerini tavsiyelerini tecrübelerini bekliyoruz sunu alın bunu almayın

:) kuzum allah nasip ederse bizim borcumuz olmuyor fazla taş çatlasa 2 binlira olur. fazla yüklenmedik mobilyalara yemek odasıda almadım evimi alınca ona göre dizayn ederim. 2 yıl kadar kayın validemlerin 2 katlı olan alt katında oturacagım evimi alınca inşallahh çıkarımm rabbim nasip ederse daha erkende ola bilir kısmet herşey :) işte o zaman borcumuz fazlasıyla olacak cnmm kurtuluşu yok yani o zaman :) 4 haftam kaldı düğüne :) allahın izniyle bi kullanayımm egrisini dogrusunu yazarımm mutlaka cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…