- 12 Ocak 2014
- 1.987
- 83
- 34
-
- Konu Sahibi sude naz 22
saol cnm tşkr ederimm. kız kardeşim yapıyor üyeliğini haliyle banada sattı çeyiz bahanesiylebende stokladım baya cnm bozulacagını sanmıyorum ben bir parfümü 3 yıl kullandımı bilirmm hiç bozulduna dair bi rastlantım olmadı bunları alalımda 6 ay oldu hemen hemen düğünede 1 ay var 1 ay sonra hepsinide kullanacam daha 1 yılı doldurmuş bile olmuyorum bu yüzden hiç bozulurmu şöyle olurmu diye düşünmedim inanki ben hepsini de kullanacagım iş yerinde ayrı , davetlerde ayrı , düğünlerde ayrı , vs . yani ayrı ayrı ruh halim hangsiini isterse onu sıkacagımmm saklama gibi yada şunu kullanim sonra bunu kullanırım düşüncesi yok yani cnm
[sıze=2]bende almıştım ama bozulur diye vazgeçtim benim düğün falanda olmayınca sonra tekrar alırım dedim [/sıze]
Hepsini güle güle bir an önce ağız tadıyla kullanın canım. Allah nazardan saklasın :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bence iyi yapmışsın cnm ben nişanlandıktan baya sonra aldım 1.5 yıldan fazla nişanlı kaldım sayılır son 6 ayda yapmaya başladım bütün herşeyimi hemen hemen. Nişanlandıktan baya sorna al cnm sende düğüne yakın zamanlarda felan içine siner en azından
Hepsini güle güle bir an önce ağız tadıyla kullanın canım. Allah nazardan saklasın :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çeyizimi baya yaptımm zatenn öyle bir kaptırdım ki bir ara kendimi çalışıyodum bide o ara herşeyin markasını en güzelini almaya çalıştım kendimce parfümleri bile almıştım o zaman aday var oda bitince herşeyi kenara attım mecburr
hayırlısı cnm üzüldüm demekki hakkında hayırlı degilmiş rabbim daha hayırlı bir aday nasip etsin. en azından yapmışssın cnm eşyalarının bir kısmını valla inanki zamanında yapılması bulmuş gibi birşey oluyor. senin için en büyük duamda hakkında hayırlısı olsun kuzumm
saol canım çok begendim çeyizciklerinii en mutluu günlerce huzurla kullan
bunlarda A101 den kaptıklarım arkadaşlar artık benimde var pempiş pempiş çay bardaklarım kahvaltı takımımla uyum sağlarımsaolsun iKonLady arkadaşımın keşfi
kahvaltı takımım ve a 101 ganimetleri
Eki Görüntüle 1097070 Eki Görüntüle 1097071 Eki Görüntüle 1097072
Aşkitim çok tatlı değiller mi ama
Çok güzellermiş canım hepsi maşaallah çok hoş seçimlerrr sevkli kızsınnn
markafoniden aldım yeni cicileirmde bugun geldi kızlar çok şükür kırılmadan elime geçti
Eki Görüntüle 1098428 Eki Görüntüle 1098429 Eki Görüntüle 1098430
çeyizlerinin hepsi birbirinden güzel canım Allah mutluluk ve huzurla kullanmayı nasip etsin
hemde nasıl tatlılar kuzum bayıldım valla sabırsızlanıyorum kullanmak için
Bunlarla hazırladığın ilk kahvaltını foto çekip atarsın demi