bunlarda benim çeyizler :D

bende almıştım ama bozulur diye vazgeçtim benim düğün falanda olmayınca sonra tekrar alırım dedim

Hepsini güle güle bir an önce ağız tadıyla kullanın canım. Allah nazardan saklasın :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

[sıze=2]bende almıştım ama bozulur diye vazgeçtim benim düğün falanda olmayınca sonra tekrar alırım dedim [/sıze]

bence iyi yapmışsın cnm ben nişanlandıktan baya sonra aldım 1.5 yıldan fazla nişanlı kaldım sayılır son 6 ayda yapmaya başladım bütün herşeyimi hemen hemen. Nişanlandıktan baya sorna al cnm sende düğüne yakın zamanlarda felan içine siner en azından

Hepsini güle güle bir an önce ağız tadıyla kullanın canım. Allah nazardan saklasın :)

ne güzel şeyler söylüyorsun sen öyle cnm çoook saol çook tşkr ederim inşallah en güzelleri en iyileri senin olur

çeyizimi baya yaptımm zatenn öyle bir kaptırdım ki bir ara kendimi çalışıyodum bide o ara herşeyin markasını en güzelini almaya çalıştım kendimce parfümleri bile almıştım o zaman aday var oda bitince herşeyi kenara attım mecburr

hayırlısı cnm üzüldüm demekki hakkında hayırlı degilmiş rabbim daha hayırlı bir aday nasip etsin. en azından yapmışssın cnm eşyalarının bir kısmını valla inanki zamanında yapılması bulmuş gibi birşey oluyor. senin için en büyük duamda hakkında hayırlısı olsun kuzumm

saol canım çok begendim çeyizciklerinii en mutluu günlerce huzurla kullan

arkadaşlar daha öncede mobilya modelleri paylaşmıştım ama 180 derece döndüm o modellerden ben eskitme vintage tarzı country ürünleirne oldu bitti bayılırdım ama bu siteye üye olduktan sonra daha bi arttı benim country aşkım ve 1 aydırda araştırıp itinayla birleştirdimm mobilya modelelrimi dün marangoza vermiş bulunuyorum allahın izniyle 5 hazirana kadar yapılıp evime yerleşecek inşallah istedim gibi olur diye dua etmiyor degilim yani :26: burdan GULCIN_87 arkadaşım saolsun yatak bazası ve cercevesi konusunda dedim gibi yaptım fotografını alıp marangoza gösterdim benimde lükens ayaklı bazalı garyolam var sadece bir kısmını paylacagagım arkadaşlar gardolab modelini netden aldım country dolab ama biz onun üzeridne biraz oynadık ayak yoktu ayak yaptırıyoruz kenarlara direk attırıyoruz sadece gardolabımın ayaksız benzer modelini göstereyim size. ve tuvalet aynem bire bir aynıısnı yaptırıyroz onunda fotosu aşagıda tuvalet aynasına puf istedim fotodaki gibi. komidinler aşagıda yine fotoları. bazayı daha sonra eklemek istiyorum gülcin arkadaşımın bazsının aynasını yaptırıyorum ona sormadan fotografını eklemem ayıp olur inşallah müsade ederse bazanında fotografını paylaşacagım :F kırık beyaz olacak cilası inşallah. ve salon takımım renklerini modelini birebir istedim ortadaki sehpa o şekil ama üst kısmı ceviz kabugu rengi olacak country tarzı alt aaklar beyaz üst kahve tonalrı. ve iki koltugun arasına istedim sehpa modelide country yine

yatak odası mobilyaları

komidinler böyle olacak tuvalet aynam ve pufu bu tarz
garyola başlıgım ve garyolam buna benziyor dargolabımda bu şekil ayaklı olacak 5 kapaklı olacak kapak sistemi şu şekil ortaki çekmece olmayacak cam kapak yerini düz kapak alacak. inş bitince modelleri çekerim
salon takımım orta sehpa ordakinin aynısı ama üst kısmı ceviz kabu olacak
buda iki koltuk arası sehpam olacak

çook mutluyum gelinliğimi kına kıyafetimi ve mindallımıda hal etmiş olduk listeden bunlarda silindi geriye nikah şekerleri kına paketleri damatlık perdeler halılar mutfak masası kaldı birde kuaförümü ayarlarsam büyük sorunlar kalkıyor allahım yar ve yardımcımız olsun

Çok güzellermiş canım hepsi maşaallah çok hoş seçimlerrr sevkli kızsınnn

Son düzenleme:
Çok güzellermiş canım hepsi maşaallah çok hoş seçimlerrr sevkli kızsınnn

çook tşkr ederim cnm sende öylesin topiğini gezdimm seninde çook güzel herşeyin allah güle güle kullanmak nasip etsin hepimize büyük bi aşkla mutlulukla kullanalım inşallah

Bunlarla hazırladığın ilk kahvaltını foto çekip atarsın demi

senin için söz atıcam kuzumm pek kullanamicam ama senin için ilk foto atarım cnm. kayın validemle altlı üslü olacagım için birde çalışan bir bayan oldum için genelde kayın validemle yiyip içeçegegim kendi evime gececene kadar cnm 2 yıl kadar ordayım. ama misafirimm gelince tabiki kullanıırm kendi evimde yeni evli insanada ilk zamanalr gelemz misafir ama senin içinn ilk misafiri hemen çagıracagım kahvaltiya cnm onları çıkarmak içinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…