- 22 Temmuz 2015
- 647
- 456
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neler neler almışsın :) paşabahcelerine ayrıca bayıldım güle güle kullan canım :))
sana da bıkkınlık gelmeye başlamış bir ara ben de öyle olmuştum ben de araştırmalara, alışverişlere ara verdim. bunun yerine biraz kıyafet falan aldım, sosyal aktivitelerde bulundum normale döndüm. ama zor iş gerçekten. merak etme, zamanla listeler eriyor
canım alıp alıp beğenmiyorsan, senin de ara verme zamanın gelmiş. gerçi ben aldıklarımı beğenmeyip anneme vermek gibi bir şey yaşamadım. sürekli araştırmaktan, para hesabı yapmaktan, kıyafetlere bakıp bakıp almayıp sadece iç geçirmekten sıkılmıştım. sürekli elimde liste, o da lazım bu da lazım. alıp alıp iki sıra eriyor, e aldıklarım epey para tutuyordu falan filan. 1-5 2 ay kadar ne araştırdım, ne çeyizcilere baktım. hevesim geldin diye çeyiz topiklerini gezdim amaalmaya başlayınca da kişisel ürünler aldım. mesela iç çamaşırı, rahat kıyafetler, spor kıyafetleri gibi. şimdi diğerlerine de bakmaya başladım. hevesim gelmeseydi anneme kalanını sen hallet, parasını veririm bile demeyi düşünüyordum. hatta gidin siz yerleştirin, ben evlenince görürüm gibi sanırım her gelincik bunları yaşıyorUmarim oyle olur ya bu aralar aliyorum aliyorum vazgeciyorum aldiklarimi anneme veriyorum gidip baska aliyorum dengesizlik olustu artik iyice dedigin gibi bikkinlik geldi... Büyük seyler almak zevkli oluyordu incik boncuk ufak tefek seyler zevk vermiyo elektroniklere gecmek istiyorum artk onada vakit var daha
canım alıp alıp beğenmiyorsan, senin de ara verme zamanın gelmiş. gerçi ben aldıklarımı beğenmeyip anneme vermek gibi bir şey yaşamadım. sürekli araştırmaktan, para hesabı yapmaktan, kıyafetlere bakıp bakıp almayıp sadece iç geçirmekten sıkılmıştım. sürekli elimde liste, o da lazım bu da lazım. alıp alıp iki sıra eriyor, e aldıklarım epey para tutuyordu falan filan. 1-5 2 ay kadar ne araştırdım, ne çeyizcilere baktım. hevesim geldin diye çeyiz topiklerini gezdim amaalmaya başlayınca da kişisel ürünler aldım. mesela iç çamaşırı, rahat kıyafetler, spor kıyafetleri gibi. şimdi diğerlerine de bakmaya başladım. hevesim gelmeseydi anneme kalanını sen hallet, parasını veririm bile demeyi düşünüyordum. hatta gidin siz yerleştirin, ben evlenince görürüm gibi sanırım her gelincik bunları yaşıyor
fırçayı hak ediyoruz bazen. olsun kendimize getiriyorlarbende öyle sıkıntı olmuyor. diyelim kahvaltı seti aldım, bir daha asla kahvaltı setlerine bakmıyorum. listemde üstünü çiziyorum orda olay bitiyor. o dediğini annem yaptı bana. pierre cardin günlük yemek takımı almıştım, porseleni kalın bulmuş gitmiş paşabahçeden 12 kişilik günlük takım düzmüş. beğenmediği haricinde de vardı bir takım, oldu mu 18 kişilik sonra misafir banyo havlusu almıştım, rengine falan bakmadım özdilekti, kaliteliydi ve gerçekten çok çok ucuza almıştım. onu da beğenmemiş gitmiş pembe seviyorum diye başka almış. fazla mal göz çıkarmaz diyor bi de. e ben evi doldurmak istemiyorummmmBiraz almayip kafa dinlemek lazim o zamanda icim icime sigmiyor her gun biseler almak istiyorum :)) en son kahvalti takimimi al anne sen kullan ben baska begendim onu alicam deyince güzel bi firça yedim :)) artk al anne bunu sen demeye korkuyorum... Her gecen gün yeni yeni seyler cikiyo insanin akli digerinde kaliyo ister istemez...
fırçayı hak ediyoruz bazen. olsun kendimize getiriyorlarbende öyle sıkıntı olmuyor. diyelim kahvaltı seti aldım, bir daha asla kahvaltı setlerine bakmıyorum. listemde üstünü çiziyorum orda olay bitiyor. o dediğini annem yaptı bana. pierre cardin günlük yemek takımı almıştım, porseleni kalın bulmuş gitmiş paşabahçeden 12 kişilik günlük takım düzmüş. beğenmediği haricinde de vardı bir takım, oldu mu 18 kişilik sonra misafir banyo havlusu almıştım, rengine falan bakmadım özdilekti, kaliteliydi ve gerçekten çok çok ucuza almıştım. onu da beğenmemiş gitmiş pembe seviyorum diye başka almış. fazla mal göz çıkarmaz diyor bi de. e ben evi doldurmak istemiyorummmm
o sorununu aldığın hiç bir şeyde geri bakmayıp, bir parçayı daha tamamladım diyerek çözebilirsin sanki. ya da çok göz önünde olacak eşyalarını en son alarak.
ehuehueheh ama canımmm balık tavası balık tavasıdır yaniii neden varken başkasını aldın kiiii? piyasada yüzlerce markanın binlerce modeli var, hepsini alamayız ki, nihayetinde alacağımız bir iki adet. bence sen biraz daha sistemli çalışmalısın. kafana göre alıp çıkma o zaman.Esseden balik tavasi aldim anne sen bunu al ben karacadan alcam dedim, o tavayi kafana geciririm yeter artik be diye ciglik atti kadincagiz resmen :)) aslinda listem var dedigin gibi alinmis alinmistir diyip tamam cizelim ustunu baska seyler bakalim desem bunalmam yerimde sayiyormusum gibi gelmez belkide... Sonucta bizimle yaşamayacaklar elbet evlenince degisecek bi kac sene sonra yine...
ehuehueheh ama canımmm balık tavası balık tavasıdır yaniii neden varken başkasını aldın kiiii? piyasada yüzlerce markanın binlerce modeli var, hepsini alamayız ki, nihayetinde alacağımız bir iki adet. bence sen biraz daha sistemli çalışmalısın. kafana göre alıp çıkma o zaman.
ehuehuehu senin çeyiz zembereğin boşalmışanneler ayar vermek için lazımGüzel aslinda hemde 1 hafta oldu anca aldigim , esse indirimdeydi ya hani o zaman aldim granit bide güzel ama karacaninkini gördüm reklamlarda gecen gün offf cocuk gibiyim yaaaa
sag ol canimTesekkur ederm canim.. Evidea.com dan aldim iki kişilik pembe kahvalti takimi yazdigin zaman cikar.
canimm simdi baktim evideaya kaldirmis o kahvalti setini;((( markasini hatirliyor musunsag ol canim
İki kişilik kahvaltı takımından bende de var kırmızısı ama. Markası Keramika. Gizemden önce görünce söyliyim dedim :) google yazarsanız markasını internet satış sitesi çıkar karşınıza.canimm simdi baktim evideaya kaldirmis o kahvalti setini;((( markasini hatirliyor musun
cok tesekkurler.bi bakayim cok begendimİki kişilik kahvaltı takımından bende de var kırmızısı ama. Markası Keramika. Gizemden önce görünce söyliyim dedim :) google yazarsanız markasını internet satış sitesi çıkar karşınıza.