Koltuk çok hoşmus gercekten hem modern ve sade hem kullanisli renklerde tam benlik güzel günlerde kullan sevdiceginle
Belli markalarda çok az model oldugundan tam icine sinmeyebiliyor. Ben hala hayalimdeki yatak odasini bulabilmis degilim, sanirim guvenilir bi mobilyaciya yaptirmak en mantiklisi..
Bu arada evlenen gelinler topiklerini birakip hemen bdv ye geçiyorlar
paylasimlarina devam ettigin için tebrik ederim seni tecrubelilere ihtiyacımız var buralarda
Öyle deme ya keyfe kederde konu açılıyor orda en hızlı dönüş ordan oluyor çünkü :) Ama Allah mutlulugunuzu daim etsin canım
burda mutlu mutlu çeyiz topiklerinde gördüğüm arkadaşları orda farkli durumlarda görünce üzülüyorum
Ben o kadar detaydan anlamiyorum canim çok içine girmedigim için.. Az çok kalite gözlede fark ediliyor yakından yinede oralara gelince fikirlerine danisacagim bi kaç arkadaştan birisin çok kafa patlattigini biliyorum. Eşinin seçtiği yatak odasını hatırlıyorum tatlım
onu sade bi avangarda ikna etmen bile büyük adım olmuş. Yatak odasi daha kişisel bi alan hem ikinizin zevkine birden hitap etmesi daha iyi
Merakla resimlerini bekleyenlerdenim