BUNLAR AŞK YUVAMIZ İÇİN :)) (Gizemin çeyizi)

çok güzeller canım güle güle kullan, benim de yavaştan tatil alışverişine girişmem lazım, evdekiler hep eskidi, yenilerini almam gerekiyor :rolleyes:

Teşekkür ederim kuzum :KK68:
Balayı için komple gardolabımı yeniledim resmen, aşk çok fena isyanlarda :KK70:
Ama biz hatunlar 3 gün önce aldığımız seyi 1 kez giydikten sonra "offf buda eskidi ya" demezmiyiz. Ne yapayım ki ben şimdi :dondurma:

Ayy hepsi harika ben de başlayayım inşallah artık :)) nasıl özendim Allah mutlulukla kullanmayı nasip etsin hepsini:))

Çok teşekkür ederim canım aminn :KK68:
Başla vallahi çabuk bitmiyor bu alışveriş hayatımız boyunca yaptıklarımızın en zoru.

bu bambumun ürünleri bulaşık makinesine konulabiliyor mu??

Kimi yerde Yıkanabilir yazıyor ama bence yıkanmamalı çabuk deforme olur gibi geliyor bana.

Teşekkür ederim kuzum :KK68:
Balayı için komple gardolabımı yeniledim resmen, aşk çok fena isyanlarda :KK70:
Ama biz hatunlar 3 gün önce aldığımız seyi 1 kez giydikten sonra "offf buda eskidi ya" demezmiyiz. Ne yapayım ki ben şimdi :dondurma:

bende dedim bir balayı alışverişine çıkalım benimki şokta şortlarımızı alıpp gidicez ne yapıcaz ki diyor :KK48: bana kalsa hiçbir şeyim yok, bide balayı dönüşü kurban bayramı el öpmeye falan gideriz diye de bir alışveriş yapmam lazım, vallla işimizzz zor :KK53:

bende dedim bir balayı alışverişine çıkalım benimki şokta şortlarımızı alıpp gidicez ne yapıcaz ki diyor :KK48: bana kalsa hiçbir şeyim yok, bide balayı dönüşü kurban bayramı el öpmeye falan gideriz diye de bir alışveriş yapmam lazım, vallla işimizzz zor :KK53:

Sen onu gezmeye gidiyormuş gibi götür. Alışverişten bahsetme hiç. Gidince bir bir ne lazımsa al :) ani şoka girer ama çabuk çıkar o zaman :) diğer türlü gidene kadar stres yapar zavallım :))

Pijamalari cok begendim canim ev giyimini hangi marka aldın acaba internetten mi siparis ettin modellere bayildim bakmak istiyorumda sakıncası yoksa :)

Ne sakıncası olabilirki canım benim :))
İnternetten sipariş verdim. Hepsini Trendyoldan aldım elitol pijama zaman zaman kampanyaya giriyor takip edersen denk geliceksin elbet. :)

Bugün tvmizi aldık...

Samsung 48" (124 cm)

UE48J5270SSXTK.jpg

Kızlar piyasayı o kadar gezdikten sonra davetiyelerimi internetten sipariş verdim.

...Reklam olarak algılanmasın, sizde faydalanın diye yazıyorum...
Ben piyasaya göre yaklaşık 300 tl kardayım 446 tlye kapıda ödeme dahil bastırdım. Piyasada aynı davetiye 740 tlye geliyor...

Başta güvenemedim ama sonuçtan çok memnunum.
Piyasadan %30 daha uyguna ve ekstra baskı ücreti ödemeden kapıda ödeme ile aldım.

İsteyen olursa şayet özelden bana yazın, sitenin iletişim bilgilerini sizinle paylaşayım.

Kızlar piyasayı o kadar gezdikten sonra davetiyelerimi internetten sipariş verdim.

...Reklam olarak algılanmasın, sizde faydalanın diye yazıyorum...
Ben piyasaya göre yaklaşık 300 tl kardayım 446 tlye kapıda ödeme dahil bastırdım. Piyasada aynı davetiye 740 tlye geliyor...

Başta güvenemedim ama sonuçtan çok memnunum.
Piyasadan %30 daha uyguna ve ekstra baskı ücreti ödemeden kapıda ödeme ile aldım.

İsteyen olursa şayet özelden bana yazın, sitenin iletişim bilgilerini sizinle paylaşayım.
bana yazar mısın tatlım, seneye lazım olacak:)

Allah güle güle kullanmayı nasip etsin gizemciğim, ceyizlerine baktıkça içim eriyor yahu bizde erkek arkadasımla ciddi dusunuyoruz baktıkça ilham kaynağım oldu ceyizlerin Mükemmeller

X