BUNLAR AŞK YUVAMIZ İÇİN :)) (Gizemin çeyizi)

Ürünü eksik yollarlarsa napicam peki kredi kartıyla ödeme yaptim sonucta kime sorabilirm acaba
Canim meraklandirdim seni k bakma illa eksik gelcek diye bisi yok benim sansima da olabilir yollamadiklari urun icin bi kağıt yollluyorlar stokta kalmadigi icin yollayamiyoruz die gondermediklerinin uctetini iade ediyolar kartina merak etme ama kagit cikmazsa arar m hizmetlerini yinede bilgilendirirsin ne olur ne olmaz

Canim meraklandirdim seni k bakma illa eksik gelcek diye bisi yok benim sansima da olabilir yollamadiklari urun icin bi kağıt yollluyorlar stokta kalmadigi icin yollayamiyoruz die gondermediklerinin uctetini iade ediyolar kartina merak etme ama kagit cikmazsa arar m hizmetlerini yinede bilgilendirirsin ne olur ne olmaz
Tamam canim sagol :))

Bugun siparisini verdigim elektroniklerim gönlüme göre oldu çok şükür bitanecik babacigm sagolsun :KK36:

Philips buhar kazanli gc8650 model akilli ütümüz

PhotoGrid_1454596834415.jpg
PhotoGrid_1454596810733.jpg

Philips maraton ultimate elektrik supurgemiz fc9924/07 modeli

PhotoGrid_1454596899047.jpg

PhotoGrid_1454596917770.jpg

Philips titanium bicakli promix blender setimiz hr1677/90 modeli

PhotoGrid_1454596945362.jpg

Philips iyonlu sac kurutma makinemiz hp8233/00 modeli

PhotoGrid_1454599286820.jpg
PhotoGrid_1454599267360.jpg

Korkmaz elektrikli cezvemiz

PhotoGrid_1454597542958.jpg

Beko bkk 2212 otomatik çay makinemiz

IMG_20160204_003607.jpg

Çay makinemin üretimi durmus gelmeme ihtimali varmis insallah boyle bir sorunla karsilasmam bu cayciyi cok seviyorum baskasina icim ısınmıyor :KK43:(

Bugun siparisini verdigim elektroniklerim gönlüme göre oldu çok şükür bitanecik babacigm sagolsun :KK36:

Philips buhar kazanli gc8650 model akilli ütümüz

Eki Görüntüle 1764421 Eki Görüntüle 1764427

Philips maraton ultimate elektrik supurgemiz fc9924/07 modeli

Eki Görüntüle 1764441
Eki Görüntüle 1764443

Philips titanium bicakli promix blender setimiz hr1677/90 modeli

Eki Görüntüle 1764445

Philips iyonlu sac kurutma makinemiz hp8233/00 modeli

Eki Görüntüle 1764451 Eki Görüntüle 1764452

Korkmaz elektrikli cezvemiz

Eki Görüntüle 1764453

Beko bkk 2212 otomatik çay makinemiz

Eki Görüntüle 1764455

Çay makinemin üretimi durmus gelmeme ihtimali varmis insallah boyle bir sorunla karsilasmam bu cayciyi cok seviyorum baskasina icim ısınmıyor :KK43:(
Hayırlı olsun simdiden canim en iyilerini seçmişsin benimde kafamdaki şeyler tam olarak bunlar... baya araştırdıgını biliyorum bence iyi yapmışsın seçimlerinde. Nerden sipariş verdin acaba? Magazalarda cok pahalı oluyo. Bide bunların hepsi ne kadar tuttu ? Benimde babam alıcagı icin simdiden ortalama bi fiyata ihtiyacım var tekrar gule gule kullan insallah :KK68:

Hayırlı olsun simdiden canim en iyilerini seçmişsin benimde kafamdaki şeyler tam olarak bunlar... baya araştırdıgını biliyorum bence iyi yapmışsın seçimlerinde. Nerden sipariş verdin acaba? Magazalarda cok pahalı oluyo. Bide bunların hepsi ne kadar tuttu ? Benimde babam alıcagı icin simdiden ortalama bi fiyata ihtiyacım var tekrar gule gule kullan insallah :KK68:

Cok tesekkur ederim canim öncelikle, evet cok arastirdim biliyorsun kafam en son cok fena karisti dedim gizem dur artik ve git al :)) ben bunlari internetten almaya asla cesaret edemedim oysa internette cok uygun fiyatlari ama yinede yapamadim, babamin cok yakin bir arkadasinin böyle beyaz esya kucuk ev aletleri mobilya vs. Üzerine avmsi var oradan siparis verdik canim... Parça parça ödeyecek hepsini birden ödemeyecek buda bir avantaj...
4 bin civari bir sey tuttu hepsi... Tek tek yazayim canim bak...

1190 tl ütü
1567 tl süpürge
499 tl blender seti
280 tl sac kurutma mak.
150 tl elektrikli cezve
300 tl çaycı

Tam 2 hafta sonra iki ürünümde sağlam tam geldi allahtan .. magazadan kendi ellerimizle almak farz oldu bundan sonra..

Aynen oyle canim ufacik tefecik seylerde sorun yasiyoruz önemli parcalari asla görmeden alamam artk...

Cok tesekkur ederim canim öncelikle, evet cok arastirdim biliyorsun kafam en son cok fena karisti dedim gizem dur artik ve git al :)) ben bunlari internetten almaya asla cesaret edemedim oysa internette cok uygun fiyatlari ama yinede yapamadim, babamin cok yakin bir arkadasinin böyle beyaz esya kucuk ev aletleri mobilya vs. Üzerine avmsi var oradan siparis verdik canim... Parça parça ödeyecek hepsini birden ödemeyecek buda bir avantaj...

1190 tl ütü
1567 tl süpürge
499 tl blender seti
280 tl sac kurutma mak.
150 tl elektrikli cezve
300 tl çaycı

Aynen oyle canim ufacik tefecik seylerde sorun yasiyoruz önemli parcalari asla görmeden alamam artk...
Kesin internetten sipariş etmişsindir diye düsünmüstüm ama tanıdığınızda olunca tabi mağazadan almak daha mantıklı icine sinmiş sevindim senin adına. Ütü ve süpürge cok pahalı yaa beyaz esya fiyati resmen bizimkiler hayatta bu fiyata almaz şanslısınnn:KK17::KK68:

Kesin internetten sipariş etmişsindir diye düsünmüstüm ama tanıdığınızda olunca tabi mağazadan almak daha mantıklı icine sinmiş sevindim senin adına. Ütü ve süpürge cok pahalı yaa beyaz esya fiyati resmen bizimkiler hayatta bu fiyata almaz şanslısınnn:KK17::KK68:

Bunlari asla internetten alamazdim kuzum güvenipte, internetten teşhir yolluyorlar cunku boyle urunleri o yuzden internette ucuz...
Magazadan aldim ve dedigin gibi tanidik oldugu icin sansliyim cunku herseyimle ilgileniyorlar...
Babam da ilk once pahali degilmi dedi bakti yüzüm düşüyor tamam bir kez olacak alalim verin siparisleri dedi agresif filan ama yinede kiramaz asla sagolsun :KK68:
Sende bir sansini dene bence babalar kizlarina kiyamazlar :KK36:

1190 tl ütü
1567 tl süpürge
499 tl blender seti
280 tl sac kurutma mak.
150 tl elektrikli cezve
300 tl çaycı

Kuzum hepsini güle güle kullanırsın inşallah.
Yalnız ütü 8650 model değil mi 1190 olması tuhaf geldi ondan soruyorum :KK22:
Vatanbilgisayar da falan da vardı aynı model 600 tl idi.

Kuzum hepsini güle güle kullanırsın inşallah.
Yalnız ütü 8650 model değil mi 1190 olması tuhaf geldi ondan soruyorum :KK22:
Vatanbilgisayar da falan da vardı aynı model 600 tl idi.

İnsallah canim tesekkurler 8650 model evet media markt ta 699 tlydi en son ama nakit fiyati bu , biz magazadan aldik taksitle daha dogrusu siparis verdik philipsin liste fiyatinda bu ütü 999 tl / 1190 tlde taksitli fiyati....
Magazalardaki fiyatlarla internet yada teknoloji marketlerdeki fiyatlar bir olmuyor canim...

Hayırlı olsun ama fiyatları bayağı abartmışlar. Bahsettiğiniz fiyatlar hiçbir mağazada söz konusu dahi olamayacak fiyatlar. Philips katolog fiyatları bile bu kadar pahalı değil. Benzer ürünleri almak isteyen arkadaşlara n11 i tavsiye ederim. Teşhir filan değil günlük yüzlerce ürün satan sağlam mağazalar var.

Hayırlı olsun ama fiyatları bayağı abartmışlar. Bahsettiğiniz fiyatlar hiçbir mağazada söz konusu dahi olamayacak fiyatlar. Philips katolog fiyatları bile bu kadar pahalı değil. Benzer ürünleri almak isteyen arkadaşlara n11 i tavsiye ederim. Teşhir filan değil günlük yüzlerce ürün satan sağlam mağazalar var.

Tesekkur ederim canim... Bence bu tarz seyleri kimse internetten almaya cesaret edemez ucuz seyler degil bir, ikincisi de internettekilerin hepsi demiyorum ama geneli teshir ürünler... İnternetten cok fazla alisveris yaparim ve neyin ne oldugunu da iyi bilirim... Çeyizime teshir ürün koymak içime asla sinmez...

Ufak tefek seyleri zaten hepimiz netten aliyoruz burada bir sey alirken hepimiz birbirimize danisarak sorarak aliyoruz... Buradaki Herkes de biliyor zaten üretici firmadan direkt siparis ile media markt bimeks ve internet fiyatlari bir degil...

Ben bu magazadan alisveris yaparken de vitrindeki teshir ürünler icin daha uygun fiyat verdiler fakat kabul etmedim cunku elektrik supurgesi belki günde 10 kez acilip deneme yapiliyor tanitim yapiliyor buda makinenin ömrünü yiyor neden o riski göze alayimki 300-400 tl icin ?? Aldigim ürünler philipsin üretici firmasindan kapali kutu siparis verildi...

İste philips üretici firma liste fiyatlari...

Screenshot_2016-02-08-16-12-38.png
Screenshot_2016-02-08-16-14-39.png

Tesekkur ederim canim... Bence bu tarz seyleri kimse internetten almaya cesaret edemez ucuz seyler degil bir, ikincisi de internettekilerin hepsi demiyorum ama geneli teshir ürünler... İnternetten cok fazla alisveris yaparim ve neyin ne oldugunu da iyi bilirim... Çeyizime teshir ürün koymak içime asla sinmez...

Ufak tefek seyleri zaten hepimiz netten aliyoruz burada bir sey alirken hepimiz birbirimize danisarak sorarak aliyoruz... Buradaki Herkes de biliyor zaten üretici firmadan direkt siparis ile media markt bimeks ve internet fiyatlari bir degil...

Ben bu magazadan alisveris yaparken de vitrindeki teshir ürünler icin daha uygun fiyat verdiler fakat kabul etmedim cunku elektrik supurgesi belki günde 10 kez acilip deneme yapiliyor tanitim yapiliyor buda makinenin ömrünü yiyor neden o riski göze alayimki 300-400 tl icin ?? Aldigim ürünler philipsin üretici firmasindan kapali kutu siparis verildi...

İste philips üretici firma liste fiyatlari...

Eki Görüntüle 1767615 Eki Görüntüle 1767616
Anlıyorum tabii ki kararınıza saygı duyuyorum içinize nasıl sinecekse öyle almak daha mantıklı. Biz de birçok şeyi internetten alıyoruz özellikle elektronikte internetten almak daha mantıklı geliyor bana. Aldığım ürünler genellikle aynı gün kargoya veriliyor hem daha uygun alabiliyorum hem de sorun çıkarsa koşulsuz şartsız iade ediyorum. Mağazadan alsak çoğu zaman sorunda servis raporuydu filan muhattap olmak zorunda kalıyorsunuz. Siz almışsınız memnun da kalmışsınız önemli olan da bu. Benzer ürünleri almak isteyip de daha düşük bütçe ayıran arkadaşlar için söylemiştim ben yine söylüyorum alacağınız yeri iyi belirleyip iade hakkınızın da olduğunu bilerek alıp kontrolünü sağlayabilirsiniz. Bugüne kadar teşhir ürünü hiç almadım zaten bahsettiğim yerler çoğunlukla internetten satış yapan günlük 100 lerce belki aynı üründen 10 larca satan yerler teşhir ürünü gelme ihtimali çok düşük gelirse nolur koyarsınız paketine ya değişim ister gönderirsiniz ya da iade talep eder paranızı alırsınız. Sizin aile dostu tanıdık mağaza sahibi varmış güvenip almışsınız bu durumda olmayanlar için her zaman için öneririm n11,gittigidiyor, tarzı yerleri ( sahibinden deki satışlara güvenmiyorum)

Anlıyorum tabii ki kararınıza saygı duyuyorum içinize nasıl sinecekse öyle almak daha mantıklı. Biz de birçok şeyi internetten alıyoruz özellikle elektronikte internetten almak daha mantıklı geliyor bana. Aldığım ürünler genellikle aynı gün kargoya veriliyor hem daha uygun alabiliyorum hem de sorun çıkarsa koşulsuz şartsız iade ediyorum. Mağazadan alsak çoğu zaman sorunda servis raporuydu filan muhattap olmak zorunda kalıyorsunuz. Siz almışsınız memnun da kalmışsınız önemli olan da bu. Benzer ürünleri almak isteyip de daha düşük bütçe ayıran arkadaşlar için söylemiştim ben yine söylüyorum alacağınız yeri iyi belirleyip iade hakkınızın da olduğunu bilerek alıp kontrolünü sağlayabilirsiniz. Bugüne kadar teşhir ürünü hiç almadım zaten bahsettiğim yerler çoğunlukla internetten satış yapan günlük 100 lerce belki aynı üründen 10 larca satan yerler teşhir ürünü gelme ihtimali çok düşük gelirse nolur koyarsınız paketine ya değişim ister gönderirsiniz ya da iade talep eder paranızı alırsınız. Sizin aile dostu tanıdık mağaza sahibi varmış güvenip almışsınız bu durumda olmayanlar için her zaman için öneririm n11,gittigidiyor, tarzı yerleri ( sahibinden deki satışlara güvenmiyorum)

Sahibinden gittigidiyor gibi sanal marketlere asla guvenemem iphone yerine salatalik göndermisligi var o sitelerin biliyorsundur muhakak :))
Evet örnegin philips maraton ultimate n11 de 1200 tlye satiliyor ama garanti sorunudur, teshir gelme ihtimalidir, görmedigim dokunmadigim bir alisveris kesinlikle güvenemem ürünüme bir sey olsa kiminle muhattap olucam ? muhatap olunacak sahis yok... Bir problem olsa başım agriyacak geri iade et paranin yatmasini bekle gibi gibi sorunlar... Ufak paralara alinan seyler onemli degil ama buyuk seyler risk...

Ama aldigim yer Bildigimiz insanlar, ürün belli, garanti sorunum yok , teshir mi acaba diye düsüncem yok kisacasi kafam rahat yani canim... Liste fiyati üzerinede cok yüksek bir fark koymadilar hemde taksit taksit ödeyecgz bunlarda avantaj bizim icin...

Canım süpürgeni denedin mi? Kuzenim çok övdü bu modeli, bende alacağım ama biraz pahalı geldi. Farkını hissettiriyor mu? :KK64:

Canım süpürgeni denedin mi? Kuzenim çok övdü bu modeli, bende alacağım ama biraz pahalı geldi. Farkını hissettiriyor mu? :KK64:

Evet canim denedim benim icin supurge alirken ilk öncelikle cekim gücü ardindan sessiz olmasi cok önemli idi, çekim gücü cok güzel (2400 watt vacuum clean) elin resmen yapisiyor hortuma haliyi supururken kullanilan aparatları özel yapmislar haliyi cekip almiyor sadece üzerindekileri dibine kadar çekiyor dyson sisteminde yapmislar buda bence cok guzel bir özellik, haliya yapisan baslikla savasmak kadar berbat bir sey yok...

Ses olarak en yüksekte calistirdiginda bile sesi cikmiyor gecenin bir yarisi birsey dokuldu kirildi diyelim rahatlikla mudahale edebilirsin...

Kablo uzunlugu gayet yeterli kisa bir kablosu yok buda önemli bir unsur...

Acip kapatmak için sürekli egilmek zorunda degilsin kol kisminda uzaktan kumanda sistemi var....

İlk izlenimler olarak kuzenin gibi bende cok memnun kalarak aldim ürünü canim...

Yalniz bu ürün iki çesit ona dikkat et dış görüntü olarak birbirinin aynisi fakat biri ekstra daha fazla çekiş gücü yüksek...

Benim aldigim model bu canim çekiş gücü yüksek olani...

FC9912/01 2400 watt vacuum clean

Bu iki ayrımı bende bilmiyordum maraton ultimate tek çesit zannediyordum buradan bir kac arkadas supurgen piyasada daha ucuz cok pahali almissin deyince kafama takildi sordum ve bu ürünün iki çesit oldugunu ögrendim bir tanesi 1100 tl digeri 1400 tl aradaki 300 tl fark çekim gücü ekstra yüksek olan imiş.... Alacaksan Buna dikkat et canim...

X