Bundan sonra ne olacak? Güzel şeyler duymaya ihtiyacım var.

Ben de böyle olduğunu biliyorum. Ama o kadinlar anlamiyor işte. Soğurmuş bilmem neymiş. Maşallah bir tek onlar soğuyor. Cinsel arzumuz en zirvedeyken bir anda boşalan adamlar bizi hiç soğutmuyor.

Yazımın içinde hiçbir tıbbi teşhis yok. Hayat görüşü var. Haklıdır değildir mühim olan fikir . O zaman tiyatro oyunlarının, yazıların, kitapların, sinemanin sadece ruh sağlığı alanındaki insanların yapması gerekir. Topa vurmak tıbbi teşhis değil. Kavramları karıştırmayın. Tesbihte hata olmaz derler.
Elbette takip ederim. Sonuna kadar haklıyım görüşüm asla olmadı. Ama bu fikir alışverişini bir fikir yarışı gibi düşünmeyin.
Buradaki bitmiş bir şeyden yakasına yapış ve hesap sor değil. Bir sürü konuda da bırak gitsin demisimdir. Geçen bir konu vardı kvdemden hesap sorayım mi diye oradaki fikrim muhattap bile olma oldu. Ama iftiraya da göz yumma demek değil bu.

Ay yok artık
Tanımadığınız insanlara kinlenip adını hafızanıza kazıyacak kadar mı çürüdünüz ya

İyi biri olsa öyle şeyler söylemez boşanmanın ardından , uğraşmayacağım böyle yaşayacağım demez.Kendisi boşalıp rahatlıyor(açık açık yazdım ama gerçek bu) ve senin orgazm olmanı önemsemiyor.Orgazm olmamak insanı sinir eder sürekli olursa.Tamam herkes kendi orgazmından sorumlu da 30 saniyede boşalan adamla ne orgazmı.Başta üzülürsün , normal.Sonra sonra anlarsın ne kadar yorulduğunu.

Anlayamadım, her haksızlığa uğrayan sessizce af mı etmeli yani? Mahkemeler niye var o zaman, hakların çiğnendiyse tabi ki hakkını arayacaksın. Şerefsizlik yapan biri varsa da yüzleseceksin, yüzüne suçunu vuracaksın ki yeni kurbanlara yönelmekten korksun. Toplumda şerefsizliğin yayılma sebeplerinden biri de bu bence, kimse kimsenin hatasını yüzüne vurmuyor, yanlış yapan taraf pabucu ucuz görüp aynen devam ediyor. Pısıp kalmak gibi bir tavsiyeyi gerçekten psikolog mu veriyor??? Hiç kabul etmiyorum, kendime yapılan yanlışı affetmem yapanın biletini keserim.

Bebekliii estağfurullah, çok teşekkür ederim. Kimse üzülmesin inşallah. Hepimiz çok mutlu olalım inşallah. Desteğin için minnettarim.
Seni iyi gorursek daha mutlu oluruz eminim

İyi ol
Arkadasımı kaybettim diyorsun da aşk ne olacak? Iyı ki bitti inan, bu boşanma seni heyecanlandırsın bence

Affetmek onunla sarmaş dolaş olmak degil ki. Onun sende kalan parçasını geri bırakmak gibi. Çünkü o parça hep yaralıyor. Çözemedikçe kanatıyor. Bazen intikam alamayacağımız, gücümüzün yetmedigi kişiler oluyor. Sürekli deşip kanatmaktansa unutmak insana iyi geliyor. Affetmek unutmak aslinda.

cok gencssiniz, onunuzde kica bir hayat, eminim ki hayat her gun guzellesecek sizin icin.

Ben konunuzu okurken sebep gosterdigini kisirlik mevzusuna da takilmadim. Herkes herkesi bilir, altta yatan baska sebep oldugu da bazi bosanmalarda barizdir. Cok da takilmayin yani. O bu da boyle bilsin. Hem iyi bile, bundan sonra size gelen talip sadece ask icin gelsin, cocuklarima ana diye degil.
Doyasiya yasayin aski da evliligi de.

Ne guzel sehir de degisecekmis. Mis gibi.

Kendine yeni cevre kurmak cok zor ama, hele de ilerleyen yaslarda. Ama bana buradaki tarzinizdan dolayi siz o konuda da cok zorlanmazsiniz gibi geldi nedense. Durumunuzu cok pozitif goruyorum o sebeple. Ic sikintiniz da cabucak gecer umarim ki.

Kin tutsam iyi dilekte mi bulunurdum sence? Aklını kullan lütfen
Yoo bariz aklın yolu bir
Kinlemişsin içini döktün sen bana bunu yaptıydın hııı unutmadım seni ama ben sen degılım tamam mı (laf sokmak yermek) virgül guya iyilik temennileri(yersen) and kapanış

Cherry Türkiye’deki mahkemeleri diyorsan onlar sembolik olarak var. Kravat taktı diye cinayet işleyenlere iyi hal indirimi uygulayan saçma bir sistem. Benim babam çok yüksek miktar dolandırıldı. Adam elini kolunu sallayarak geziyor. Mallarını karısının üzerine geçirmiş. Bizim avukatla muhtemelen birlik oldu. Dava zaman aşımına uğramış. Ne yapalım şimdi. Nerde arayalım hakkımızı?
Pamuk çözmüş aslında olayı. Affetmek karşındakina yaptığın bir iyilik değil. O olaydan kendini kurtarmak. Boşanma öncesi gerekçesinde ısrar edebilirdi. Hayır ben cinsel sebeple boşandığımız bilinsin istiyorum diye ama artık geçmiş. Bitmiş. Bu vakitten sonra kendi için yapacağı en doğru karar önüne bakmak olur.
Burda birbirimize tavsiyeler veriyoruz ama psikolojide vücudumuzun bir organı gibi. Psikolog/pskiyatrist kişiye özel terapi, tedavi uyguluyor. Biri için baş edilebilecek bir sorun, başkası için çıkılmaz bir durum. Pamuk’ta zaten uzman desteği alıyormuş.
Benim doktorun paylaştığım bir görselinde diyor. “İnsanların duygu ve düşüncelerini değiştiremezsin ama kendini değiştirebilirsin” Bana da aynen bunu dedi. Birinin karşısına geçip “Sen haksızsın bunları bunları yaptın” deyince karşındaki aydınlanmayacak, pişmanlık duygusu da yaşamayacak. Bunları yapacak insan baştan yapmazdı zaten. Dünyanın en gereksiz çabası seni üzen insanlara neden üzdüklerini anlatmaktır. Benim doktorumdan şu an için kaptıkların bunlar. Bana faydası oldu.

Ne kadar rahatlattınız beni. Umut doldu içim. Iyi ki bu konuyu açmışım. Minnettarım hepinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…