Bundan sonra ne olacak? Güzel şeyler duymaya ihtiyacım var.

Çok teşekkür ederim. Bir gün profilimde acı çekerken bana hayal kurma plan yap demiştin Derya. O gün bugündür unutmadım bunu. Plan yaptım uyguluyorum. Her şey dediğin gibi çok güzel olur insallah.
Insanin kendi gelecegi mutlulugu hakkinda hayal kurmasi kadar güzel birsey yok baska bireylerin de oldugu durumlarda ise en guzeli plan yapmak

Bu örnekleri okumak o kadar iyi geliyor ki. Oturarak kaderimizi degistiremiyoruz. O çabalamadı diye bana sundugu kadar bir hayatı kabul edecek degildim. Zor evet ama pişman degilim. Belki de senin arkadaşın gibi bir hayat beni bekliyordur. Huzurla kolaylikla olsun. Sevmek sevilmek aile olmak tabii ki isterim. Bir kez ağzım yandı diye hayat boyu böyle gidecek değil. Umutluyum gelecek için. Çok teşekkür ederim yorumun için.

Herkes çocuğu olmuyor yaftası yapiscak nasıl evleneceksin diye endiselenmiş. Amma çok korkuluyormuş.

Konu sahibi 50 kişilik bir köyde ömür geçirmeyecek ki.
Zaten konu sahibinin ailesi de farklı sehirdelermiş. Pamukla evlenmek isteyecek olan ulkenin dort biyanindaki adamlara pamuk musun nesin in çocuğu olmuyor diye duyuru mu geçecekler?

Kaldi ki birbirini tanimadan, konuşmadan gorucu usulu sadece cocuk yapmak için evlenilmiyorsa milletin dedikleri konu sahibinin evlenmesine engel olmaz.
Seven insan böyle şeyleri sevgilisiyle konuşur öğrenir önce, kaldı ki gerçekten olmuyor da olabilirdi bu da kendisini kimsenin istemeyeceği anlamina gelmezdi. Bu kadar panik yaratmaya gerek yok.
Kendince mantıklı davranmış bence.

Ben yafta için söylemedim. İftirayı kabullenmemesi adına söyledim. Hiçbir alanda da insan üzerine atılan iftiraya boyun egmemeli. Artık birbirimizi sevmiyoruz gibi bir açıklamayla biterecegine, kendinin kilciksiz sıyrılıp kadının bir de bu durumda( boşanma travmasina ek) maruz kalacağı soruları umursamayan bir bencil olduğu için ve hakedene hakkettigi vermek gerektiğini düşündüğüm için söyledim.

Iftira değil, benim zaten kontrollü gebe kalmam gerekiyordu. Yazmıştım yorumlarda ama gormediniz demek ki. Bosanma sebebimiz bu olmasa da buymuş gibi gösterdik.

Konu sahibi boyle soylenmesine birlikte karar verdik dedi ya, öyle okuduğumu hatırlıyorum. Birlikte karar verilen şey iftira olmaz.
Bana göre de gereksiz, anlaşamadık demek yeterli ama konu sahibi kendi çevresine ve eş ailesine gore değerlendirip böyle daha az başının agriyacagini düşünmüş. Olabilir yani

Iftira değil, benim zaten kontrollü gebe kalmam gerekiyordu. Yazmıştım yorumlarda ama gormediniz demek ki. Bosanma sebebimiz bu olmasa da buymuş gibi gösterdik.
Bu sebeple olsun olmasın mahrem konulardan dolayı boşanma sebebi dışarıya anlasamadik denir.
Ortak karar aldıysanız da konunuzda bu konudan gelen sorulara maruz kalıyorum demiştiniz. Siz bu yükün altında eziliyorsunuz diye söyledim. Memnunsaniz sorun yok.

Ortak karar aldilarsa, kendi memnunsa boş yere hirpaladim kendimiKendi de bu ortak kararın sonucunda şikayetçi ama.
Konunun özü yaftalanir korkusu değil orayı yanlış anlamissiniz. Adam bencilliği.

Oralara da duyurmazlar umarim 72626 farkli dile çevirip pamuğun çocuğu olmuuuyooorr diye.
Yahu niye çocuğu olmasın olacak tabi. Bu kocayla olmadı diyelim belki iyiki onunla olmamış diyecek. Onu seven onu arzulayan yatakta da uzaya uçuran birinden yapsın çocuuu

Şaka yapıyordum. "Çocuğun olmadığı duyulur" diye gelen yorumlar için.
Konu sahibi hatalı. İlk postunda o ailesine böyle söyledi, ben de erkek fertlere cinsellik diyemedigim için böyle söyledim. Evliliğin bitiş suçunu üstüme yükler imalarda bulunuyorlar, çok üzülüyorum diyen kendisi. Yazmış yazmış arada minicik ortak karar gibi bir şeydi yazmış.
Deseki ortak karar verdik ama ben bunun altında eziliyorum o zaman durum farklı.

Kendi düşen ağlamaz. Boş yere bilumum gerçek dışı pozitivist yaklasimlara yazmakla ugrasmisim. Ben sanıyorum adam ailesine böyle söyleyip emrivaki yaptı, konu sahibi de cinsellik diyemedigi için mecbur uyum sağladı.
Hayatta mutluluklar ve tutarlılık diliyorum. Bu konudan cikiyorum.

Geçecek öyle mutlu günleriniz olacak ki iyi ki diyeceksiniz. Eski eş adam gibi mücadelesini verseydi de size sarılıp sahip çıksaydı eski eş olarak kalmasaydı hayatınızda. Şimdi adı üstünde eski eş Bırakın insanlar konuşsun dursun bir süre sonra sizi unutup başka şeyler konuşacaklar. Ülkede bile çok büyük olaylar oluyor da bir süre konuşulup sonra ünlünün biri biriyle yakalanıyor o çok önemli olan konu unutuluyor. O yüzden başkalarını takmayın kafanıza. Şimdi odak noktanız kendiniz olsun Sizin nelerin mutlu ettiğini neler yapmaktan keyif alırsınız onları düşünün. Yaşama sevinçlerinizi oluşturun ve ona göre bir hayat inşa edin kendinize

Sizin başınızdan hiç boşanma geçti mi? Benim geçti 1 kere. Başlarken aşkından ölen insanlar boşanırken hiçte öyle sevgi pıtırcığı olmuyor. Bin bir türlü zorluk çıkarıyorlar. Bir de kayın aileleri var ki, asla gerçek dost değiller. Benim 15 senemi verdiğim adam boşandığımızdan sadece 3 ay sonra İsviçreli yeni karısıyla evlendi. Kayınvalidem olacak kadında bir kere tenezzül edip “Evladım çözemediğiniz problem nedir” diye sormadı. Onun yerine yeni geliniyle selfieler paylaştı. Görümcemle seneler sonra fuarda karşılaştık. Benim o zamanlar hırsım geçmemişti. Dedim “siz nankörsünüz. Babanız ölüm döşeğindeyken yediği son kuru fasulyeyi benim annem yaptı. Babam tedavi sürecinde rahat edin diye size ev açtı.” Görümcem ne dedi “Sizin evliliğiniz zaten ite kaka gidiyordu.”
Büyük umutlarla evlendiğin hayatı sonlandırmak ve kaldığın yerden devam etmek hiçte kolay bir şey değil. Allah kimseye yaşatmasın.

Üzüntümün onun ailesine nasil açıklandığıyla alakası yok ki. Nasıl anladınız bunu? Benim derdim benim ailemin bazı fertlerinin boşanmış kadınların eksik yarim olduğunu düşünmesi. Beni sevgisiz bırakması, bir kez başımın okşanmaması. Ne demek kendi düşen ağlamaz. Sanki ne yapmışım? Kendim düşsem de ağlarım ayrıca. Duygularımı maskeleyecek değilim. Ders alır bir daha düşmem.

Çok teşekkür ederim Gomez, iyi ki varsınız. Ruhum sakinlesiyor bunlari okudukça.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…