Bundan sonra ne olacak? Güzel şeyler duymaya ihtiyacım var.

Bu yas tek taraflı tutulurken erken degıl bence
sonra Aziz nesinin dedıgı gibi 'sevgiye on kala ölüme beş' oluyor
Kısmet diyeyim o zaman. Yas tutmazsak iyileşemeyiz gibi şeyler duymuştum hep. İlişkinin en az yarısı kadar yas tutulmalı diye. Boyle düşününce çok uzun geliyor. Hiç tutmazsam da çok kısa. Belki de bir matematiği yoktur. Kişiseldir bu.

Sizin bosanma sebebiniz değer görmemek ve karşı tarafın yeterince çabalamamasi. Cinsellik değil kesinlikle . He benim için boşanma sebebi olabilir miydi evet olurdu o kısmı ayrı. Ben bosanmaniza sevindim desem kızar mısınız bilmem . O aile beni şok etmişti temizlikle ilgili konularda. Sırf bunun için çok mutlu oldum

Buraya hep yazıyorum arkadaşlarımın yüzde 70 i boşandı ve bosananlar daha mutlu :) Su an çok zordur sizi anlamaya çalışıyorum ama geçecektir illa ki . Zaman lazım ... Yaşınız da çok gencmis zaten .

Hayir hiç kızmam. O açıdan baktıkça ben de çok mutlu oluyorum. Bir daha maruz kalmayacağım onlara diyorum.

Boleyn çok üzüldüm. Ne yaşadığını anlıyorum desem yalan olur ama anne olmak bir kadına inanılmaz bir güç veriyor. Ben eminim ki benim çocuklarıma kimse benden daha iyi bakamaz. 5 aylık kızımı geçen anneme bıraktım. 15 dk sonra aradı. “Bu çocuk susmuyor” diye. Nasıl döneceğimi bilemedim. Doktor ilaç yazdı. Beni ağır uyutuyor diye kullanmadım. Benim çocuklarımın bana ihtiyacı var. O yüzden sende zaman zaman girdiğin depresyon halinden bir an önce çıkar ve sağlıklı düşünebilirsin inşAllah.
ben üniversite sınavında ilk 20 içindeydim ama sevinmedim. derece olsa 1. bilemedin 2. olmam gerekirdi -ki 2.yi bile kim ne yapsın herkes 1.liğe bakar. kısaca böyle diyim yani.
Migrenimsi bölümünden dolayı senin yüksek puan yaptığını anladım ama Türkiye 20. Si Ne demek Üstelikte senin şartlarında. Sizinkilerde kusura bakma ama bulmuşta bunuyorlar.
Şimdiki sevgilinden çocuk yap. Bir kaç yıla çocuk treni kaçarsa pişman olursun. Anlattığın kadarıyla sana değer veren bir adam. İyi de baba olur. Annelik inanılmaz bir duygu. Uçsuz, bucaksız. Allah isteyen herkese yaşatır inşAllah.

Sadece eksik bir cinsellik için bu kadar seyi kaybetmeye degermiydi …

merhaba pamuk, kendin için doğru bir karar vermişsin. Ömür boyu kötü bir seks hayatına mahkum kalmamayı istemek azgınlık değildir. Vajinusmuslu biriyle erkek evli kalmasın, iktidarsız sevişmeyi bilmeyen biriyle de kadın evli kalmasın.
Çok gençsin, inan hayatın yeni başlıyor. Genel anlamda birinci evliliklerin yapıldı yaşta ayrılmışsın, önünde bir gelecek var.
Benim çok samimi arkadaşım 17 yaşında tanışıp sevgili olup 8 sene sevgililik 7 sene evli kaldığı adamdan boşandı. 32 yaşında boşandı çocuksuzdu o da. Bir sene geçmeden işiyle bağlantılı bir sürpriz karşılaşmayla aşık oldu. Ağzının içine bakan, karizmatik, inanılmaz güzel bir insanla tanıştı bir sene geçmeden. Şimdi 4 yaşlarında kızları var. Maşallah hayatı inanılmaz yolunda.
Eski kocasıyla devam etse bu hayatın yanından geçemezdi

Sadece eksik bir cinsellik için bu kadar seyi kaybetmeye degermiydi …
Satırlarca eski eşimi mi övdüm? Neyi kaybetmişim? Sizin "sadece" diye küçümsediginiz şey kişiyi ağır kusurlu yapar. Ben vajinismus olsaydim kocam beni boşasaydı da böyle diyecek miydiniz? Bu fikirle evlenmeyin, ev arkadaşı bulun. Masraf paylaşımı yaparsınız, hastayken birbirinize bakarsınız ve cinsellik yaşamazsınız.

Evimi eşyamı arkadasımı guzel gunlerimi kaybettim diye kendiniz yazmıssınız demekki hafızanızıda kaybetmissiniz

Evimi eşyamı arkadasımı guzel gunlerimi kaybettim diye kendiniz yazmıssınız demekki hafızanızıda kaybetmissiniz
Siz kadınlığınızı inkar edin yoksayın hanımefendi. Ben saymayacağım. Arzulanmayacaksam ne diye evli kalayım? Gidin fikirlerinizi başka yerlere kusun. Kimseyle de evlenmeyin cinsellik önemli degilse.

Seks yoksa o ilişkiyi arkadaşlıktan ayıran ne kalıyor?
Neden aynı evde yaşasın ama seksi yaşayamadan hayatını tamamlasın?
O kaybettiklerini arkadaşlıklarla da tamamlar zaten seks yoksa arada aşk da ilişki de yoktur.

Sonra biri karşına çıkar olmayanlara olamayanlara şükredersin.Ben bu cümleyi duyunca gerçekten şükretmistim.İnsallah zamanla her şey yoluna girecek.Soyle düşün en azından artık hayatında şüphe, savaş yok.Umut var mesela

Kız evliliğindeki iyi şeyleri de mi inkar etsin? Bazı şeyler iyiymiş ki bu evliliği sürdürmeye çalışmış. Ama eksiler daha ağır basınca da boşanmaya karar vermiş.
Evliliğin temelinde cinsellik vardır. Nasıl ki binanın temeli sağlam değilse o bina yıkılır. Kötü cinsel hayatı olan çiftlerde illa ki başka arayışlara girer. Ya da bunu normalleştirir ki, bu da sağlıklı bir şey değil.

Evet birine yalvarmiyorum hakkim olan bir şey için. Layik degil miyim diye sorgulamiyorum. Özgüvenimi yerle bir etmiyorum. Bir sürü kazancım var. Ne guzel bir bakış açısı bu. Teşekkür ederim bunu farkettirdiğin için.

Kuzum daha önce yazdim konuna sanirim gormedim. Ben esinin iyi bi adam oldugu konusuna katilmiyorum iyi adam senjn sirtina basip kendini temize cekip sorumluluktan siyrilmaz. Ama sunu biliyorum ki aliskanlik donemi kirilip yas suren bitince hayatin cok cok guzel olucak. Adim gibi eminim ben. Gelecek gunlerin cok guzel. Yeter ki zamana guven. Seni cok opuyorum

Çok tesekkur ederim acces. Baska sorumluluklar aldi o da. Yeni hayat kurma surecimde destek olmak gibi. Keşke bu konuyu danışsaymışım üstlenmeseymişim.

Pamukcum, konunu yeni gordum. Uzuldum. Tanidigim Bosanan kadinlardan mutsuz olani yok. Evet kadin icin bu surec cok daha zor geciyor ama tünelin sonunda isik var yani. Yasini tutmaktan cekinme, bir sabah uyandiginda ilk defa dogmus gibi bir ferahlikla uyanacaksin ve hayatin tadi tuzu geri gelecek, siyah beyaz olan hersey yeniden renklenmeye baslayacak. Kalbim seninle

Benim de unutamadığım bir konu .
Hatta o yüzden boşandılar sandım.
Ben en çok o yüzden katlanamazdim en başta.
Ne aileydi Palu ailesi gibi.
Evlilikte cinsellik çok önemli.
Yoksa herkes arkadaşıyla çıkar eve.

Eşin iyi niyetli olsa ,üstü kapali bi sekilde anlaşamadik der gecerdi.Karısını cok düşünen adam illa üroloji doktoru bulur giderdi.Ne.demek bazı erkekler değer degmez boşalır .Söylenecek cok şey var eşine de.Yine fatura eşinin cinsel sorunu için kendini parcalayan kadina kesilmiş.Konu sahibi için rahat olsun 18 yıldır bir kere üroloji poliklinigine gitmeyen ,aynı sorunu yasayan eşimden ben de boşanmaya hazırliyorum kendimi.İnsan biyerde duvara tosluyor artik.Sen genc yasinda çocuksuzken kurtarmışsın kendini bu beceriksiz adamdan şükret.O güzel ev ve eşyalar gençliginin mezari olacakti.

Çok teşekkür ederim. Bir gün profilimde acı çekerken bana hayal kurma plan yap demiştin Derya. O gün bugündür unutmadım bunu. Plan yaptım uyguluyorum. Her şey dediğin gibi çok güzel olur insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…