Bunca derdimin üzerine bir de elti terörü...🤦🏼‍♀️

Öncelikle geçmiş olsun Rabbim yavrunuza en kısa zamanda sağlık versin. Ama ben eltinin bir hatasını göremedim. Kadın sizi aramış sormuş siz açmamışsınız. Sorduğu sorularda da bir sıkıntı yok gibi ilgileniyorum yanındayım demek için sorulmuş belli ki ama siz sürekli kadına cahil, aptal deyip duruyorsunuz. Nerden biliyorsunuz çocuğunu paylaşınca size nispet yaptığını ki. Bence siz yaşadığınız sıkıntılardan dolayı çok hassaslasmissiniz. Siz hastanede iken aramasa bu defa da aramıyor diye dertlenecektiniz.

eylül minnoşuma çok selamlar sevgiler mesafeli öpücükler gerçekten bırak kudurmaya devam etsin, kendini içten içe yesin dursun bu sessizlik onu daha çok kudurtur

Rabbim evladınıza sağlık şifa versin tez zamanda eltinizi hiç kafaya takmayın bile kendi haline bırakın o zamanla kendini imha eder.

Nasıl başardınız görüşmemeyi? Ben öyle bir karar alsam ki alamam galiba, sürekli gelip gitmeler kayınvalide kişisinin zorlaması vs. Ve Tabiki eşimin tepkileriyle o olmazdı yani. Büyük kavga sonucu belki. .

Elleme, durduğu yerde kudursun. Kendi kendini azaltarak bitirecek, sonu iyi değil o eltinin.

Muhtemelen kızınızın hastalığı sizi çok yıprattı ki bu durumlara bu kadar taktınız. Aksi halde El kadar evladınız bu durumdayken bu saçmalıklara kafa yormazdınız diye düşünüyorum. Allah bebeğinize şifa versin. Hastalığı nedir tam olarak

Çok geçmiş olsun. Aynısı bende de var. Sessizliğimi koruyorum daha çok çatlıyor öneririm ama arkadan dolduruşlarla işini görüyor işte ...

Evladına odaklan ve sakin ol
Bir incir çekirdeğini bile doldurmaz
Bunu ne zaman anlayacaksın evladınla beraber olup sağlıklı günlere geçtiğnde
Olumlu düşün olumlu olsun

drt ay önce doğum yapıcam, bebeğimin sağlık sorunları olacak da ben eltinin durum mesajını kontrol edicem; olacak şey değil. muhtemelen başınızı kaşıyacak kadar vaktinizi de cidden buna mı ayırıyorsunuz. sizin kapanıp açılmanıza karışan ettiniz habis, kötü huylu orası net. ama sizin ruhunuz da pek iyilikten beslenmiyor gibi; başka bir kadına g.tü yere yakın benzetmesi yapmak, isteyip hamile kalamamasına gülücük işareti koymak nedir

Eltiniz değil de kim bu hanfendi? Ayyyynı elti gibi.

Kolay olmadı tabii ki. Kayınvalidem ağladı evlatlarım birbirlerinden ayrılacaklar diye. Kayınbabam ayrıca geldi benimle konuşmaya. Kaynım geldi, eşim karşı çıktı. Hepsine de tane tane açıkladım ve bunun bir küslük olmadığını, bu insanı hayatımdan çıkardığımı anlattım. Kararlı ve dik durdum. Zamanla hepsi kabullendi. Geçen yıl kayınbabam gene bir yokladı beni, eltin senden özür dileyecek dedi. Gene onunla küs olmadığımı, onu hayatımdan çıkardığımı, bundan sonra ne yaparsa yapsın umrumda olmadığını anlattım. Kayınbabam üsteleyemedi. Artık kimse bir şey demiyor. Tamamen kabullendiler.

bence siz de cok hassassiniz o yüzden böyle sacma sapan seylere takiliyorsunuz. ne yaparsa yapsin muhattap olmayin. belli ki anlayisli, dertten anlayan insanlar degiller. buyuklerin evinde denk geldikce selamlasirsiniz fazlasini yapmazsiniz.

Geçmiş olsun Allah şifa versin. Sizi kırmak istemem ama sizin eltiye olan tavrınız ve düşünceleriniz de bana pek hoş gelmedi açıkçası.
Bebeğiniz hastayken eltinin kaçınca ayda bebek çalışmasına başladığına, ne zamandır olmadığına, attığı duruma takılmamanız gerekirdi.

Anlıyorum. Toplu ortamlarda ne yapıyorsunuz peki? Bayramlarda vs. Eşiniz tek mi gidiyor. Veya eşinizi tek bırakmayıp evlerine çağrıldığında toplu ortamlarda yan yana gelmemeyemi çalışıyorsunuz? Belki yeri değil ama konu elti olunca

Sürekli konu sahibi ile yarış halindeymiş elti. Daha çocuğu iki aylıkken 2.yi yapmış kadın inat uğruna, korktum ben o eltiden.

Bayramda seyranda eşimi yalnız göndermem. Sonuçta ailede eltiden başka kimseyle sorunum yok. Ailede kendisini seven de yok. Bu yüzden kendisi kös kös oturup telefonla oynuyor, ben aileyle sohbet ediyorum. Benim açımdan sıkıntı yok, sıkılan eltimin kendisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…