Bunca derdimin üzerine bir de elti terörü...🤦🏼‍♀️

Sürekli konu sahibi ile yarış halindeymiş elti. Daha çocuğu iki aylıkken 2.yi yapmış kadın inat uğruna, korktum ben o eltiden.

2. yi yapmamış ki. Olmuyor diyor konu sahibi. Çocuğu sütten kesti ama yılanlığından ötürü 1.5 yıldır nasip olmadı dedi.
Yani bebek süt içmiyorsa, bu konu sahibinin varsayımı da olabilir.

Bırak kendi aptallığı ve cahilliginde bogulsun hastane çocuğu ameliyat olup yatan kadın telefonu açmıyor diye küsmek nedir ya ne kadar anlayissiz ve küsmeye meyilli insanlar boşver sen kuzun için bol bol dua et canım bir an önce sağlığına kavuşur inşallah

Sen cocuğuna odaklan neden eltine bu kadar odaksın? Hem Eylülün sana ihtiyacı varken sen eltinle takışma derdindesin.. Onu görmezden gelmezsen bu böyle sürüp gider.. Yok say o çıldırın bence..

2. yi yapmamış ki. Olmuyor diyor konu sahibi. Çocuğu sütten kesti ama yılanlığından ötürü 1.5 yıldır nasip olmadı dedi.
Elti ile iletişim kopuk demek ki. İkisi de bazı şeyleri yanlış anlıyor olabilirler böylece.

Allah kızınıza şifa, size kolaylık ve ferahlık versin.

Eltinin bir buçuk yıldır çocuğunun olmamasına gülücük koymanız yanlış, durumlara kimin baktığı takip etmeniz vs.gereksiz geldi.

Zaten mesafe koymuşsunuz anladığım kadarıyla, çok canınız sıkılıyorsa tümden silin numarasini ne atmış neye bakmış görmemiş olursununuz. Enerjinizi emmesin böyle ufak tefek şeyler.

Son düzenleme:
Cok gecmis olsun. Allah cocugunuza acil sifa versin.
Kadin gicik olabilir yinede 1,5 senedir hamile kalamiyor diye smileyleri siralamak cok basit kaciyor. Dikkat edin baskalara bakip dururken onlara benzemeye baslamayin
bence siz de cok hassassiniz o yüzden böyle sacma sapan seylere takiliyorsunuz. ne yaparsa yapsin muhattap olmayin. belli ki anlayisli, dertten anlayan insanlar degiller. buyuklerin evinde denk geldikce selamlasirsiniz fazlasini yapmazsiniz.
eltim iyi bir kadın olsaydı her biriniz söylediklerinizde haklıydınız. neden seviniyorsun hamile kalamayışına neden takıyorsun vs gibi sorularınıza toplu cevap vereyim.
Kaynanamı doldurup eşimin üzerine saldığı İçin.
Hamile kalmak istemesinin nedeninin oğlunun ailenin son ferdiyken herkesin onu sevdiğini ama Eylül doğunca herkesin onu unuttuğunu odak noktalarının değiştiğini acilen çocuk yapması gerektiğini söylediği için.
Zayıflamış Eylül dediğimde kaynanama bak anne sütü yeterli değil sen bir de bana kızıyordun erkenden sütten kesti diye kaynanamı doldurduğu İçin.
Zayıflamış dediğimde annesi oraya gitmiş ama bir çocuğa bile bakamamışlar diye sağda solda konuştuğu İçin.
Aramasının nedeni sırf ben aradım da açmadı diyip ortalığı kaosa sürüklediği için (başarılı da oldu)

Tamam elti normal değil de sizin de bu şekilde anlatmanız pek sağlıklı gelmedi bana.
Hem çok takmışsınız hem de fazla hakaretvari anlatmışsınız.
Evladınız için şifa diliyorum. Size rahatsızlık veren insanlar ile minimum görüşün ve sallamayın onları.

Çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum meleginize .

Kötü kalbinden dolayı değil, nasibi olmadığı için hamile kalamiyordur.

Neden size nispet olsun diye hamile kalmak istesin ki, bu yargıya hassas durumunuzda dolayı vardiginizi düşünüyorum.

Anlattıklarinizda o kadar büyük olaylar yok. Densizlik yapmış, yol yordam bilmiyor o kadar. Kıskançlık değil bunun adı bana göre.

İletişimi kesmek evet tek çare.

Bu kadar derdininizin arasında konuşmaya , kafanıza takmaya bile değmez.

Normal bir insan olsaydı şu söylediklerinizde haklıydınız. Ama çok boşboğaz bir insan olduğu İçin kulağıma geliyor her söylediği ister istemez insan takılıyor.

İşte uzun uzun herşeyi buraya yazamadığım İçin bu şekilde algılamışsınız. Kendi ağzıyla 2. Çocuğu yapmak İçin sütten kesmem lazım diyordu. Bu yaptıklarını cürretkarca rahatça söyleyebilen bir kadın.

Çok da kafaya takılacak kadar zeki bı kadın değil yazdıklarınızdan çıkardığım kadarıyla.

Hiç oralı olma. Bırak kendi halinde trampet çala çala gezsin ortalıkta.

Evladınıza Allah'tan acil şifalar diliyorum.
Şu an durumu nasıl pıhtı atmasından dolayı herhangi bi sekel kalmadı dimi?
Bende pıhtı konusunda riskli genlere sahibim sürekli kontrol altındayım.

Ne acelen vardı, yayıla yayıla yazsaydın.

Anladım, konu uzamasın diyoruz bazı şeyleri kısa tutuyoruz o sebeple anlam karışabiliyor.

Şöyle basit bir olay söyleyeyim daha dün yaşadım. Kaynanama bak anne sen bebekleri hasta diye üzülüyorsun ama onlar sağda solda geziyorlar diye alelen konuşmuş

Hanımlar tamam elti normal degil kabul
Cinnet'te normal tepki vermiyor olabilir

Şimdi burada Cinnet'e neden sende şöyle dedin sende neden böyle yaptın demenin ne anlamı var ?
Kadının yaşadıklarını bir çoğumuz yaşasa belki o eltiyle saç baş olurdu

Engelle gitsin eltini
Haa engellesen de hıncını alamiycaksan ara bi güzel saydır
Hep biz mi hanım hanımcık olalım

Sülaleyi bırakın ona, o da rahat etsin siz de.

Şöyle basit bir olay söyleyeyim daha dün yaşadım. Kaynanama bak anne sen bebekleri hasta diye üzülüyorsun ama onlar sağda solda geziyorlar diye alelen konuşmuş
Size bu lafları kim taşıyor? Herkese bir ayar çekmeniz gerekiyor bence. Ben yavrumun canıyla uğraşırken laf taşıyıp canımı sıkmayın diye uyarmalısınız. Kafanızda milyon tane üzüntü varken bir de bu saçmalıklarla üzülmemelisiniz.

Bunu size kim iletiyorsa önce onu sorgulayin ve duymayın, tek kelime sizinle bu konuda konuşmamaları gerektiği hakkında sert bir şekilde uyarın.

Sizin derdini size yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…