Bunalıma girmiş gibiyim aşamadığım işten çıkarılma olayı

Herkes bir şeyler yazmış ama adamın yaptığında hiçbir hukuksuzluk yok ki .etik kısmı tartışıyorsanız o ayrı ama mesajla da işten çıkartılabilir ,ihbar tazminatı da ihbar süresi vermemek için var zaten.
Bir de iş yerindeki hiçbir şeyi kişisel algılamamalısınız ben bunu çok sonradan öğrendim yani kafanızda döndürdünüğüz gibi olmuyor arada bin tane başka şey gelişmiş olabilir size özellikle kin besleyip intikam almamış da olabilir, işverenler maaş veya başka konularda herkesin duyacağı şekilde sürekli sorun çıkaran elemanlarla çalışmak istemiyor bunu biliyorum.
Keşke yüz yüze sadece ikiniz iken söyleseymişsiniz derdinizi , ama olan olmuş artık üzülmeyin

Çıkmışsım çıkarılmışsım bunda değilim artık ama keşke insan gibi çıkarılma olsaydı o gün izinliydim ve benim için stresli önemli bir gündü o da bunu biliyordu insan olsa o gün böyle bir şekilde mesaj atmazdı
İşten çıkarıldın , bir daha gelme ,sana ihtiyaç yok yazmış aynı hafta çıkmak istiyorum dediğimde şartlarını iyileştireceğim konumu değiştireceğim cıkma gitme diye umut veren insan olmadık varlık 4 5 gün sonra böyle yazdı ...
Tazminat falan vermek istemedi olaydan sonra iş yerine çağırıp evrak imzalattırma derdine düştü avukatım bu haklarımın olduğunu söyledi de o şekilde ben ondan talep ettim şikayet dava lafını duyunca r yaptı yoksa Tazminat falan hak getire
Ne deyim ya inanın hiçbir çalışan ne olursa olsun bu şekil çıkarılmayı hak etmez mesajda çıkarılma olacaksa bile daha medeni etik bir şekilde yazabilirdi

İşte keşke insan gibi çıkarma olsaydı kendine yakışan buymuş demek ki bana da özellikle bak sen çıkmayı kafaya koymuşsun pat diye çıkma 15 gün önce haber et demişti ben de yanımdaki eleman gitti ben çıkarsam zor durumda kalırlar diyerek sıktım dişimi onda bu ince düşünce yokmuş insanlık yokmuş
Hizmet sektöründe sinirler bazen çok gerilebiliyor benim bu üslubum ne ki :) diğer çalışan yaşı büyük adamlar yeri geldi yumruk yumruğa kavga etti ya da sövmeli küfürler edildi yeri geldi bu oğlanın babası da patron ona bağırıp kavga ettiler:) hiçbir şey olmadı:)
O gün benim patlama sebebim zaten iş yüküm ağır birde gelmiş başka iş veriyor eee git onu başka elemana ver canım mı çıksın ne diye her şeyi bana söylüyorsun çıkıştım dediysem de bir bağırma olmadı gene ses tonum normaldi hatta kendisine x bey şu an konuşmayalım başka zaman konuşalım dedim o hala üstüme üstüme geldi

Ne deyim gerçekten bilemiyorum ben çıkınca da eleman sayısını çoğaltmış:) eleman sayısı çok diyen adam 3 tane daha eleman almış keşke ben varken alsaydı da ben bu kadar sıkışmasaydım yaptığı hiçbir şeyde akıl mantık göremiyorum yaşı da küçüktü zaten
Allaha havale ediyorum en doğrusunu o biliyor

Ne diyeyim ki hakkınızda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…