- 29 Mayıs 2018
- 20
- 16
-
- Konu Sahibi brendastarr
allah bin kere razı olsun şu sözleriniz için. ağlayarak yazıyorum şu anda. anlatacak kimsem yok, anlatınca da anlamıyorlar. herkesin tuzu kuru çünkü. bi kere evleniyo insan hayatta. şu süreci bana zehir ediyolar. ne ev bakabiliyorum ne eşya. çocuk gibi buruk, mahzun kaldım. allah duysun sesimi artık...Su mübarek günün hürmetine rabbim kalbinize ferahlık versin.bir arkadasim kaçarak evlendi bi tek yatak odası vardi.5 yıldır tek tek aldı eşyaları henüz tamamlanmadi ama böyle sanki daha lezzetli oldu diyor.hali yerine binden aldığı kilimi sarıyordu dusun.ama huzuru yerinde.babaniz gelmezse düğün e bahane eder görüşmeyi kesersiniz zira size kambur olmaktan baska bir gore vi yok adamin
nişanlımla çoook iyiyiz çok şükür. 2,5 yıldır bir kez bile kalbimi kırmamış, kötü bişey söylememiştir. hep destek oluyor bana. son krediyi artık annem "babanı öldürcem" filan demeye başladığı için çektim. aile faciasına doğru gidiyodu olay.Ahh keşke o krediyi çekmeseydiniz bilmiyor musunuz ailenizin huyunu? Aylık 2bin kredi ödeyebildiğinize göre işiniz iyi, bundan sonra güzel eviniz olur inşAllah. Bir daha da kredi mredi çekmeyin evlatlıktan reddetsinler size köstek olmazlar en azından.
Kv şunu dedi kp şunu yaptıyı bırakın, her kv yapıyor bunu, zayıf olsanız da laf edecekti boş verin canınızı sıkmayın. Nişanlınızla aranız nasıl önemli olan o
beni o kadar zor durumda bıraktılar ki artık aile faciası çıkacaktı. sırf düğün üstü bi kaza bela olmasın diye çektim. ama cok canım yanıyor. babam zaten bitti benim gözümde. düğün geçtikten sonra bir daha görüşmeyi düşünmüyorum mecbur kalmadıkçaben sizi hatalı buldum. o ikinci krediyi çekmeyecektiniz. zaten 55 bin tl gibi bir meblayı ailenize hibe etmişsiniz. şimdi tam da evlenme arifesinde 30 bin daha çek yoksa seni evlatlıktan reddederim düğününe gelmem diyen babaya asıl ben rest çekerdim gelme diye. baba baba değil kan emici. bundan sonra mümkünse uzak durun, babanız bile olsa.
En önemli kısmı nişanlınızmış, süper bence. Gerisini boş verin. Para mı, elbet yerine konur. Ama evlat kaybettiler şimdi.nişanlımla çoook iyiyiz çok şükür. 2,5 yıldır bir kez bile kalbimi kırmamış, kötü bişey söylememiştir. hep destek oluyor bana. son krediyi artık annem "babanı öldürcem" filan demeye başladığı için çektim. aile faciasına doğru gidiyodu olay.
beni o kadar zor durumda bıraktılar ki artık aile faciası çıkacaktı. sırf düğün üstü bi kaza bela olmasın diye çektim. ama cok canım yanıyor. babam zaten bitti benim gözümde. düğün geçtikten sonra bir daha görüşmeyi düşünmüyorum mecbur kalmadıkça
en çok da canımı bu yakıyor. ben burslarla bi de annemin gönderdiği parayla çok zor şartlar altında odtü gibi bi yerde okudum. onları hep gururlandıracak kadar başarılı oldum. babam üstümde doğru duzgun hakkı bile olmamasına ragmen beni bankamatik yerine koydu. hayatı boyunca yaptıgı tüm maddi salaklıkların faturasını bana odetmeye çalışıyor. iş hayatına atıldıgımdan beri doğru düzgün kazandıgım parayı göremedim. hep borç ödedim, daha da ödücem. ben evlat değil miyim? beni neden kimse düşünmüyor? ya sınav için bile arayıp iyi şanslar demediler yaaaa. bu kadar mı kötü bir evladım ya da gelinim? ki bir gün bile kimsenin kalbini kırmadım.Valla en büyük hata,anlayışsızlık,saygısızlık,sevgisizlik kendi ailenizde..sizi bir evlat olarak değil,para makinesi olarak görüyorlar bence..evlat olarak hiç mi değeriniz yok nasıl aileler var anlamıyorum açıkçası.
valla ben de çok merak ediyorum. o zaman da niye okuyup meslek sahibi olmadın diye kavga edecekti, altınlarımı isteyecekti evlenince. kaynanamla kayınpederim de nişanlımın çocuk odasında yatırcaklardı herhalde beni. kınada falan da ondan bundan bulduklarımı giyerdim. sinirden gülüyorum şu an.siz çalışmıyor olsaydınız maaşınız olmasaydı ne yapacaktı? canınızı mı alacaktı. ben okurken nefret ettim. böyle baba olmaz olsun gerçekten.
Duyuyor merak etme.Allah herkese başka yerden şans verir.ya bana evinde cok mutludur evliliği şansıdır ya baba evinde huzursuzdur evliligi mükemmel olur.cok tecrübe ettim şahit oldum.nisanliniz belliki cok kaliteli.Allah baba evinde vermediği huzuru eminimki evliliginizde verecek.dugununuzun balayınızın tadını çıkarın huzurunuz yerinde olsun hergun makarna yiyin gerisi olur.benim annemde evlendiğinde bir sediri varmış sadece ama şimdi evine gelenler parmaklarını yalıyor.siz mutlu olunallah bin kere razı olsun şu sözleriniz için. ağlayarak yazıyorum şu anda. anlatacak kimsem yok, anlatınca da anlamıyorlar. herkesin tuzu kuru çünkü. bi kere evleniyo insan hayatta. şu süreci bana zehir ediyolar. ne ev bakabiliyorum ne eşya. çocuk gibi buruk, mahzun kaldım. allah duysun sesimi artık...
amin inşallah çok teşekkür ederim dualarınız için allah sizin de gönlünüze göre versin.Duyuyor merak etme.Allah herkese başka yerden şans verir.ya bana evinde cok mutludur evliliği şansıdır ya baba evinde huzursuzdur evliligi mükemmel olur.cok tecrübe ettim şahit oldum.nisanliniz belliki cok kaliteli.Allah baba evinde vermediği huzuru eminimki evliliginizde verecek.dugununuzun balayınızın tadını çıkarın huzurunuz yerinde olsun hergun makarna yiyin gerisi olur.benim annemde evlendiğinde bir sediri varmış sadece ama şimdi evine gelenler parmaklarını yalıyor.siz mutlu olun
İşte böyle insanları kırmak gerekiyor demek ki..anladıkları dilden konuşmak lazım..işte o zaman değerli olursunuz..görüşmeyin babanızla da yaa,düğüne gelmezse de gelmesin,varlığı zaten birşey ifade etmiyor,zarar ve sinir bozukluğundan başka.en çok da canımı bu yakıyor. ben burslarla bi de annemin gönderdiği parayla çok zor şartlar altında odtü gibi bi yerde okudum. onları hep gururlandıracak kadar başarılı oldum. babam üstümde doğru duzgun hakkı bile olmamasına ragmen beni bankamatik yerine koydu. hayatı boyunca yaptıgı tüm maddi salaklıkların faturasını bana odetmeye çalışıyor. iş hayatına atıldıgımdan beri doğru düzgün kazandıgım parayı göremedim. hep borç ödedim, daha da ödücem. ben evlat değil miyim? beni neden kimse düşünmüyor? ya sınav için bile arayıp iyi şanslar demediler yaaaa. bu kadar mı kötü bir evladım ya da gelinim? ki bir gün bile kimsenin kalbini kırmadım.