• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunaldımmmm

Kahve falı gibi oldu 3 vakte kadar, bari sonunu güzel bağlasaydın da psikolojik olarak mutlu olsaydık. :34:

Evet ya bakalım zaman ne gösterecek, ben katı kurallıyım bir kere kıyafetlerinin bir kaçını eline verip eşimi annesinin evine postalamışlığım bile var. :26::26::26:

Sakın kınamayın ama beni, hak ettirdiler eşime. Yani onların yüzünden eşim evden postalanmayı hak etti.

yok canım kınarmıyım zira benimde felsefem bir sabır iki sabır üçüncüde vur yatır şeklindedir
gerekirse görüşmeyiveririm kimsede bana bişey diyemez benim kayınvalidem kocasının ailesinden kimseyle görüşmüyo kayınvalide görmemiş zaten, eşimde söyler bunu gerekirse görüşmezsin kavga etmenizden iyidir diye, bak ben eşimle 9 sene flört ettim evlenmeden 2 ay öncemi ne sordum yahu senin babannen yok mu diye, vardı dedi, öldümü dedim, öldü dedi, ne zaman dedim 2006da dedi, ki biz o zaman 2 senedir çıkıyoduk, o kadar uzak yani gündemimizden ama anneannenin ameliyatlarını dedenin siyatiğini bilirim hastanede ziyaret etmişliğim var, varsa yoksa ana tarafı yani, kaynanası üvey diye sallamadı heralde benim kaynana, kendisi nasıl ki anne babasının peşinde geziyosa kocasını hanım köylü yaptıysa banada bişey diyemez

nasıl aşacağım bu durumdan nasıl sıyrılacağım bilmiyorum .herkes zamnla alışırlar diyo ama hiç sanmıyorum. Arkadaslar zırt pırt kv yada kp arayıp hadi bugün bize gelin diyolar mı size de. Her hafta zaten gidsiyoruz haftanın her günün görüscekler ellerinden gelse. Daha pazar günü bizdelerdi bütün pazarımı onlara ayırdım bi günüm var zaten hani geldiklerinde bişey de yapsak sohbet edecek bişey bile bulamıyoruz kv anca dedikodu şu şunu dmiş şunu almış şunu satmış oğluna anlatıyo kp uyukluyo ben çaylar börekler hizmetçi gibi yim..
Dün görümce eşime msj atmış yarın annemlere gelin orda toplanalım nedeni de artık mazeret üretiyolar gelmemiz için neymiş küçük oğlu sınavdan ii not almış onu kutlayacakmışız töbee töbeeee ben yorgunluktan ölüyorumm işten eve gidip uzanmak istiyorum yaaa bi rahat yok...
şimdi de eşim askım gidiyo muyuz die msj atmış dedim daha pazar görüstük çok yorgunum biliyosun bide oraya gidince hizmet etcem sana göre bişey yok tabi gitmek istemiyorum dedim . Ya işte yemek yapmıycan haazır olacakta eee bulaşıklar bana bakıyo çay servisleri bana bakıyo büyük görümce çalışıyorum ben biraz görümcelik yapıyım die yemeği yiyip gidip kuruluyo koltuğa, küçükde güya bana yardım ediyo mutfaga gecince hemen balkona sigara içmeye çıkıyo yada bebelerine yemek yediriyo onca bulaşığı ben yıkıyorum onca hizmeti ben yapıyorum doğru dürüst oturamıyorum bileee heleki kvnin oğlumda oğlum diyip konuşmaları daha çok çileden çıkarıyo beni küçücük torunları var onları sevmez hiç kocaman oğlunun peşinde ne yemiş ne kadar yemiş yediyse bi tabak daha zorla yedirir yemezse küser eşim de küsmesin die yer içer offf bunaldım anlıycanızzz çok sıkıldımmm

şimdi msj atmış akşam gelcen mi gelmiycen mi onu söyle bana diyo ben dedim yani gelmezsem tek gideceksin öyle mi die cvp gelmedi ne olursa olsun gitmiycem kendi de giderse gitsin naparsa yapsın

canım anlıyorum seni ben haftada iki gün görüyorum arada kayınvalide geliyo sabahtan akşama kadar oturuyo hafta sonu bir günümde öyle gidiyo...çok haklısın senin bir günün var ve bunu evinde dinlenerek yada eşinle geçirmek istiyeceksin.ama bunu karşı taraf anlamaz canım..zamanla yerine oturur.biraz araya mesafe koy derim.gitme yalnız eşine böyle yapıyorum şöyle yapıyorum yoruluyorum deme.seninle vakit geçirmek istiyorum dinlenmek istiyorum falan de..zaten eşinde gitmek istemiyodur ama ailesinide kıramıyodur.

kızlar dün yemeğim vardı zaten oturdum bi güzel kendime sofra hazırladım yedim bi kaç iş vardı vde onları hallettim geç oldu die komşuya gidemedim netin başına gectim tam size yazdım 9 oldu saat gelmedi hala die eşim geldi elinde poşet yiyeceklerden koymuşlar ama eşim kendine tabak hazırladı yedi hiç konuşmadık galiba orda az yedi yada hiç yemeden geldi acaba mesaim vardı diyip gec mi gitti o saate kadarda bi arkadası var onun yanına uğramış olabilir die tahmin ediyorum hiç konuşmadık sonra gectim yattım ben on dakkika sonra o da gelip yattı sabahta kahvaltısını hazırladım gectim yattım o benden erken gidiyo işe böyle hiç konuşmadık ne tepki vereceğimi bilemedim suratsız bi şekilde geldi çünkü..

işte 1. adım :)
lafının arkasında durdun helal sana.. görümcenle kaynanan da çok şaşırmışlardır belki dank eder kafalarına..
eşin konusuna gelince biraz bırak kendi haline boşver.. bugün falan da pek aldırma
baktın yarına kadar düzelmezse ufak tefek laf atmaya başla istersen:)

yok canım kınarmıyım zira benimde felsefem bir sabır iki sabır üçüncüde vur yatır şeklindedir
gerekirse görüşmeyiveririm kimsede bana bişey diyemez benim kayınvalidem kocasının ailesinden kimseyle görüşmüyo kayınvalide görmemiş zaten, eşimde söyler bunu gerekirse görüşmezsin kavga etmenizden iyidir diye, bak ben eşimle 9 sene flört ettim evlenmeden 2 ay öncemi ne sordum yahu senin babannen yok mu diye, vardı dedi, öldümü dedim, öldü dedi, ne zaman dedim 2006da dedi, ki biz o zaman 2 senedir çıkıyoduk, o kadar uzak yani gündemimizden ama anneannenin ameliyatlarını dedenin siyatiğini bilirim hastanede ziyaret etmişliğim var, varsa yoksa ana tarafı yani, kaynanası üvey diye sallamadı heralde benim kaynana, kendisi nasıl ki anne babasının peşinde geziyosa kocasını hanım köylü yaptıysa banada bişey diyemez

Ayyyy eşlerimiz ve aile yaşantıları öyle benziyor ki anlatamam. Şaşırdım gerçekten.

Benim eşimin anneside kayınvalidesi ile, eltisi ile, görümcesi ile görüşmüyor.

Eşimin babannesi ve halası vefaat etti kayınvalidem cenazelerine bile gitmedi, hatta ben de dedim ki ben ne kadar nefrette etsem sırf eşimin yanında olmak için giderdim dedim amannnn banane dedi.

Nitekim eğer bana bir laf ederlerse yüzlerine söylüyorum, eğer bana kötü dersen sen benden daha kötüsün çünkü ben kavgada etseniz benimle sizinle görüştüm, sen ne evlerine gittin, ne de evine aldın... tümden silmişsin diyorum. Verecek cevabı olmuyor.

Ayyyy eşlerimiz ve aile yaşantıları öyle benziyor ki anlatamam. Şaşırdım gerçekten.

Benim eşimin anneside kayınvalidesi ile, eltisi ile, görümcesi ile görüşmüyor.

Eşimin babannesi ve halası vefaat etti kayınvalidem cenazelerine bile gitmedi, hatta ben de dedim ki ben ne kadar nefrette etsem sırf eşimin yanında olmak için giderdim dedim amannnn banane dedi.

Nitekim eğer bana bir laf ederlerse yüzlerine söylüyorum, eğer bana kötü dersen sen benden daha kötüsün çünkü ben kavgada etseniz benimle sizinle görüştüm, sen ne evlerine gittin, ne de evine aldın... tümden silmişsin diyorum. Verecek cevabı olmuyor.

benzer hayatları görünce insan rahatlıyo,taktik yaparız birlikte :34:
benim bi yanım diyoki tepem atarsa geliriz 2.şarka, bi yanımda diyoki bu işlerden kaçıcam diye ömrüm doğuda mı geçecek en güzel zamanlarımız yani, en iyisi hesaplaşmak, açık olup derdini anlatmak

benzer hayatları görünce insan rahatlıyo,taktik yaparız birlikte :34:
benim bi yanım diyoki tepem atarsa geliriz 2.şarka, bi yanımda diyoki bu işlerden kaçıcam diye ömrüm doğuda mı geçecek en güzel zamanlarımız yani, en iyisi hesaplaşmak, açık olup derdini anlatmak

Aynen öyle valla benzer hayatları görmek insanı rahatlatıyor, benim gibilerde varmış dedirtiyor. Taktik konusuna gelincede harika olur valla, Ankara ya da gelirseniz taktik için buluşma ayarlarız.:33:

Sizin atanma şansınız var maalesef benim o şansımda yok, çakılı kadroyum ben.

Yoksa çok sevdiğim Ankara dan çoktan kaçmıştım onlar yüzünden.

Ya istifa edip gideceğim yada böyle işte.

Ben takmıyorum diyorum gerçekten şahsım adına onları takmıyorum ama benden hak etmedikleri şeyleri istedikleri zaman tepem atıyor, doğal olarak eşime patlıyorum.

Örneğin; aylardır aramadıkları kızımı eşim gelince çocuğu çok özledim getirsene diye sıkıştırmaları, 1-2 kere susuyorum 3. de hem eşime patlıyorum hemde gerekirse yüzlerine karşı onlara patlıyorum 2 yıldır benim çocuğumdu eşim gelince torunun mu oldu, eşime yaranmaya çalışacaksanız piriminiz kızım olmasın lütfen diyorum.

Aynen öyle valla benzer hayatları görmek insanı rahatlatıyor, benim gibilerde varmış dedirtiyor. Taktik konusuna gelincede harika olur valla, Ankara ya da gelirseniz taktik için buluşma ayarlarız.:33:

Sizin atanma şansınız var maalesef benim o şansımda yok, çakılı kadroyum ben.

Yoksa çok sevdiğim Ankara dan çoktan kaçmıştım onlar yüzünden.

Ya istifa edip gideceğim yada böyle işte.

Ben takmıyorum diyorum gerçekten şahsım adına onları takmıyorum ama benden hak etmedikleri şeyleri istedikleri zaman tepem atıyor, doğal olarak eşime patlıyorum.

Örneğin; aylardır aramadıkları kızımı eşim gelince çocuğu çok özledim getirsene diye sıkıştırmaları, 1-2 kere susuyorum 3. de hem eşime patlıyorum hemde gerekirse yüzlerine karşı onlara patlıyorum 2 yıldır benim çocuğumdu eşim gelince torunun mu oldu, eşime yaranmaya çalışacaksanız piriminiz kızım olmasın lütfen diyorum.

işte tibünlere oynamanın bi örneği daha
ama onlara sorsan ah oğlum gelin göstermiyodu sen geldin torunumuzu görür olduk diye ağlarlar bide

işte tibünlere oynamanın bi örneği daha
ama onlara sorsan ah oğlum gelin göstermiyodu sen geldin torunumuzu görür olduk diye ağlarlar bide

Burada oynasın oynayabildiği kadar, diğer tarafta yüzleşirken nasıl oynayacak?

Her 2 haftada bir mutlaka götürüyordum, eşimde şahitti götürdüğüme, aradığında orada olduğumuz çok olurdu.

Bir pazar sabahı geldi evime ohhh ne güzel sen kızımla oyna bende işimi yapıyım dedim, bana hazırla çocuğu götüreceğim dedi hayırdır dedim, amcası sevecek dedi. (Almayadan 1 ay izine geldi, ilk geldikleri gün kapıdan bıraktım 2 saat sonra kapıdan aldım, eşimin kardeşi ile konuşmama sebebim 7 aylık evliydim eşim polis okulundaydı, 6 ay orada kalacaktım 2 ay kaldım ve sonra benim paramı almış harcamış, bana neden sormadın dedim diye beni evden kovdu, yeter artık bu evde kaldığın defol git dedi, kayınvalidem de sadece yapma oğlum dedi oğluna) Bende o gün defoldum gittim işte, ondan sonra eşimin kardeşinin yüzünü görmedim (kaynım diyemiyorum, ım ekini ekleyince sahipleniyormuşum gibi geliyor:52: )

Kayınvalideme olmazzzzzzzz dedim, götüremezsin... beni evden kovan, bana küfür eden adama geçen hafta insanlık adına gönderdim, bende onun çocuğunu davet ettim, sana dedim ki xxxxxx i alda gel, kızımla oynasınlar, ama göndermedi, kusura bakma bende de gönderecek çocuk yok dedim diye benimle kavga etti gitti.

Ne oldu kovduysa, incilerin mi döküldü,

Anan, baban, kardeşlerinle hiç mi kavga etmedin, (eşimin kardeşini annemle bir tutacağım)

Cahildi, (25 yaşındaydı)

Senin paran benim param ayrımı mı var (bak sennnn bana kuruşları geçmemiş adamlarla kesem ortakmışta haberim yokmuş)

Allah kullarını affediyorda sen affetmiyormusun, sen neymişsin, (bende Allah af dileyeni affeder dedim)

Neyse saydı saydı saydı.

Bende sadece dedim ki bende kızımı sevmek için geldiğini sanmıştım ama sen kavga etmeye gelmişsin. Ne kadar ayıp yaptığının farkında mısın? ben mutsuz olunca kızımda mutsuz oluyor, kızıma tek baktığım için verimli bakamıyorum dedim.

Birde eşim bile bana götür demedi sana ne oluyor dedim, Allah oğlumun gözlerini aşktan kör etmiş, inş. açılır oğlumun gözleri dedi. :33: (bende dedim ki e bunun farkındaysan bi zahmet oğlunun Aşkına saygı duy)

Nitekim haksızken gelip benimle kavga ettiği için hazmedemedim, 2 gün başım feci derecede ağrıdı, kızıma verimli olamadım hakkımı helal etmiyorum.

O gün bu gündür (sanki ben hatalıymışım gibi) aramaz. Aramasında, sormasında, ben böyle mutluyum ama inş. kocam gelincede bu davranışlarına devam eder, eğer etmezse benden çekeceği var.

Ve ben kişilik olarak kavgayı sevmem, hani özür dileyerek söylüyorum tabir-i caizse basit insanlar kavga eder gibi geliyor. Ben kendimden utanıyorum kavga edince ama onlar utanmıyor. :2:

Son düzenleme:
Amma dertliymişim be... Dertliyim gerçi, hak etmemiştim gelip benimle kavga etmesini, hala hazmedemiyorum.

Eğer onlarda kızımla oynaması için çocuklarını gönderselerdi ben gerçekten 2. kez gönderecektim. (Hadi onlara yalan söyledim diyelim sizlerede yalan söyleyecek değilim)

Konu sahibi arkadaşım konunu meşgul ettik, özür dileriz, hakkını helal et.

Amma dertliymişim be... Dertliyim gerçi, hak etmemiştim gelip benimle kavga etmesini, hala hazmedemiyorum.

Eğer onlarda kızımla oynaması için çocuklarını gönderselerdi ben gerçekten 2. kez gönderecektim. (Hadi onlara yalan söyledim diyelim sizlerede yalan söyleyecek değilim)

Konu sahibi arkadaşım konunu meşgul ettik, özür dileriz, hakkını helal et.

ne güzel tak tak cevabını veriyorsunuz ya birde veremeseydiniz canınıza okunurdu ee herkes hakettiği saygıyı görür demişler haketsinler o zaman ...

ne güzel tak tak cevabını veriyorsunuz ya birde veremeseydiniz canınıza okunurdu ee herkes hakettiği saygıyı görür demişler haketsinler o zaman ...

Bazı insanların karşısında susmam için ya maddi, ya manevi, yada minnet borçlu olmam lazım ki haksızken bile susayım.

Bunların hiç biri yok, üstümde maddi, manevi hakları yok, minnet borcu duyacağım bir durumda yok.

Ne kadar sayarlarsa o kadar sayıyorum.

valla saygıyı bozmak istemiyorsa her iki taraf içinde geçerli mesafeyi koruyacaksın.ben şahsen çok saygılıyımdır kayınvalideme, ne o beni görür ne ben onu.cenaze olur düğün olur anca ozamanları görüyorum okadar.hatta geçenlerde evi taşımışlar kaynımda bize geldi ne biçim gelinsiniz insan gelir bi yardım eder dedi.bende dedimki işinize gelince gelin oluyoruz işinize gelmeyince arayıp sorulmuyorum.bende vurdumduymaz bir gelinim tıpkı sizin gibi içinizde yaşaya yaşaya bana böle olmayı öğrettiniz dedim sölediğine pişman oldu valla.

Son düzenleme:
Bazı insanların karşısında susmam için ya maddi, ya manevi, yada minnet borçlu olmam lazım ki haksızken bile susayım.

Bunların hiç biri yok, üstümde maddi, manevi hakları yok, minnet borcu duyacağım bir durumda yok.

Ne kadar sayarlarsa o kadar sayıyorum.

valla canım seninkiler çok tehlikeli ve belliki kötü insanlar her huy var yani

valla canım seninkiler çok tehlikeli ve belliki kötü insanlar her huy var yani

Ama sorsan kendilerini melek sanıyorlar, banada ne kadar değişik huyların var diyorlar.

Kendini ezdirmemek, kovulduğun yere gitmemek, onurlu ve şerefli olmak onlara garip ve değişik geliyor.

Aslında beni çok ama çok seviyorlar, bende yaptıklarına tahammül edemeyip yüz vermiyorum, hırsları ondan.

Onlar sevgiyi - saygıyı farklı algılıyorlar, para bir olmalı (onlarda para günlük biter, olduğu an sadece boğazlarına yerler, para bir olmalıdan kasıtları sen çocuğun 4,5 ayllıkken işe dön ama bize para ver, sen ve kızın eşinizden 2 yıl ayrı kalın ama bize para verin, onlarda hiçbir zaman para olmaz, ortak dedikleri benden yemek), yemek içmek bir olmalı, her dediklerini yapmalıyım, hatayı onlar yapmalı bana sadece affetmek düşmeli vs. vs. vs.

Yukarıda Allah var, herşeyi gören, bilen ve duyan, ben onları Allaha havale ediyorum, eğer hatam varsa kendimi de Allaha havale ediyorum.

Ama hakkını yiyemem eşim iyi bir insan.

minnosum var mı eşinden bir haber?

Aradı yada mesaj attı mı?

diğer arkadaşlarımızın arasındaki muhabbette güzel ama:)
bende eşinin ne yaptığını merak ettim var mı bir gelişme?

yok malesef iş yerinde telefon kullanamaz pek gürültülü bi yerde çalışıyo zaten aramaz da msj filn hiç atmaz cünkü ona göre ben suçluyum akşam olsun bakalım yine konuşmaz kesin bende konuşmayı düsünmüyorummm

sen suçlu falan değilsin. normal davranmaya çalış o dayanamayıp sana suçlu muamelesi yaparsa asla kabul etme. suçlu değilsin. gitmek istememen çok normal ama bu isteğini anlamıyorlar . böyle böyle yıprana yıprana anlııcaklar. başka türlü anlatabilen yok sanırım. bizimki de çok sancılı geçti. hala da yok değil......

Ben yeni ev aldim. 5-6 yildir hicbir sekilde gorusmedigim kv evimizi gormek istemis.
Ne de olsa oglunun evi, gelin misafir.

Ben de esim arada kalmasin diye, "annen gelsin, 3-5 gun kalsin. Ben de annemde kalirim" dedim.

Esim kabul etmedi, bu talebimi annesine soylemis. Kv sinirlenmis, beni istemeyenin evine gitmem deyip giyabimda baya saydirmis.

E kendisi de beni istemiyor, oglunu benden ayirmak icin senelerdir ugrasiyor. Hic kendinde kabahat bulmuyor.
Yani bu kv anlamak zor. Akillari bir baska calisiyor. Onemli olan es dayanismasi.

Son düzenleme:
sakın izin verme sana bunu hissettirmesine, suçlu falan değilsin, o onun ailesi senin değil her daim gidipte hizmetçilik yapmak zorunda değilsin

Back