• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunaldımmmm

Keşke siz hiç birşey olmamış gibi konuşsaydınız eşinizle.

Zaten olanda birşey yok ortada, canınız gitmek istemedi ve gitmediniz. :34:

kızlar kesin eşim mesaim vardı diye gec gitti bi uğradı çıktı neden çünkü ben akşam nette face fotograflarımı koydum ne zamandır yeni fotolar koyacaktım sadece kendimin olduğu görümceler beğenmişler eger ters bi durum olsaydı alllahh netten artık lafları vururlardı msjlı sözler paylaşıyolar bi durum olduktan sonra hiç bi paylaşım yoktu benimki idare etmiş bi şekilde

şunu anlamaları lazım, oraya da gidilse kendi ailemize de gidilse damattan bişey beklenmiyo yiyip içip gelecek, ama kadınlar sürekli bi koşturma halinde, hele bide çalışıyosan zaten işte bile ne yemek yapsam çamaşırlar kurudumu katlandımı siyahlar atıldımı derdindesin, hiçbi bahanem olmasa bile eşim kadar sevemem yani ailesini, bu ayıp değil günah değil, o istediği kadar görsün, amaç üzüm yemek mi bağcıyı dövmek mi, oğlunu gör çeneni kes,ille gelin gelsin olayı tamamen ego yoksa ben ihtimal vermiyorum bikaç aydır tanıdıkları yeni gelinlerine birden vurulup aşık olsunlar, öyle olsa sevdiğin insanın huzurunu bozmazsın

kızlar kesin eşim mesaim vardı diye gec gitti bi uğradı çıktı neden çünkü ben akşam nette face fotograflarımı koydum ne zamandır yeni fotolar koyacaktım sadece kendimin olduğu görümceler beğenmişler eger ters bi durum olsaydı alllahh netten artık lafları vururlardı msjlı sözler paylaşıyolar bi durum olduktan sonra hiç bi paylaşım yoktu benimki idare etmiş bi şekilde

o zaman eşinin tepkisi beni arada bırakıyorsun yalan söylemek zorunda kalıyorum manasında , alışsın paşa sizinde düzeniniz olduğunu anlasın yada herşeye evet denmeyebileceğini

İyi olmuş bence
Tek gidebilir suratı asık durabilir, karşı tarafta fırsattan istifade seni çekiştirebilirdi
Eşine ters davranma o zaman
Akşam gelince birşey olmamış gibi devam edin
Konuşmak isterse o konuyu açar zaten

şunu anlamaları lazım, oraya da gidilse kendi ailemize de gidilse damattan bişey beklenmiyo yiyip içip gelecek, ama kadınlar sürekli bi koşturma halinde, hele bide çalışıyosan zaten işte bile ne yemek yapsam çamaşırlar kurudumu katlandımı siyahlar atıldımı derdindesin, hiçbi bahanem olmasa bile eşim kadar sevemem yani ailesini, bu ayıp değil günah değil, o istediği kadar görsün, amaç üzüm yemek mi bağcıyı dövmek mi, oğlunu gör çeneni kes,ille gelin gelsin olayı tamamen ego yoksa ben ihtimal vermiyorum bikaç aydır tanıdıkları yeni gelinlerine birden vurulup aşık olsunlar, öyle olsa sevdiğin insanın huzurunu bozmazsın

Ben bunu eşime anlattım
Önce ne var ki Pazar da gitsek diyordu
Tabi sana göre hava hoş dedim
Ben Pazar bile koşturayım servisiydi, çayıydı, çorbasıydı
Sen otur öyle, neden erkeksin ? Senden iş güç beklenmez
Sonra geç dönelim
Pazartesi işe pert bi şekilde gideyim ?

Düşününce haklısın dedi, artık Pazar gezmek istersek te dışarı çıkıyoruz
Aile ziyareti yok :6:

valla ben çok uykucuyumdur kv ye sık gittiğimiz zamanlarda bi kere oturur vaziyette kafam koltukta uyuya kalmıştım saat te akşam 9 bu arada , o günden sonra pek üstüme gelmemeye başladılar aslında, artık naptıysam horladımmı acaba:1:

Beni sevmesinler, saygı duysunlar. Hayatıma burunlarını sokmasınlar.
Ben onların evladı değilim kendimi yırtsam da olamam biliyorum olmak gibi bir isteğim de yok.
Bana evlatları gibi candan değiller o zaman evlatlarına olduğu gibi rahatça davranmasınlar.
Benden çekinsinler. Bir şey söyleyecekleri zaman aa ya kızarsa,yanlış anlarsa diye düşünsünler istiyorum.
Oğulları evlendi artık koca kazıklarız. Doğruyu hep büyükler bilmez onlar da yanlış bilirler,hata yapabilirler
bunun farkında olsunlar istiyorum.
İstiyorum ama nanayyy canım:1:

İşte niye aramıyor, gelmiyor. Bak dik kafalı görüyor musun gibi yorumlarla eşimi etkiliyorlar malesef.
Arada kalmaktan bıkmış bir adam saldırganlaşıyor.:ssz:

Yoksa inan sevgi eksikliği çekmedim hiç şükür sevenim çok.
Onlardan gelecek sevgi lazım değil. Durmaları gereken yeri bilsinler yeter..

Çok doğru söylediniz.

Ben bunu eşime anlattım
Sonra geç dönelim

anlaması güzel
anlamayan nasıl anlamaz ben de onu anlamıyorum gözün var görüyosun robot mu yani bu kadın, bi oh diyip rahatlamasın mı

İyi olmuş bence
Tek gidebilir suratı asık durabilir, karşı tarafta fırsattan istifade seni çekiştirebilirdi
Eşine ters davranma o zaman
Akşam gelince birşey olmamış gibi devam edin
Konuşmak isterse o konuyu açar zaten

çok inattır konuşmaz bi iki gün konuda kendiliğinden kapatır tekrar açılsın sorunu halledelim demez hiç bi zamn kapansın gecsin bitsin ister aslında dün ben geldiğinde hiç bişey olmamış gibi konuşabilirdim ama öncesinde msjda atıştık dediğim dediksin zaten bildiğinden şaşma sen die yazmış bende aynen beni anlayıp hak verene kadar da böyleyim sadece sabrediyorum bunu o kuş kafana sok demiştim :)

anlaması güzel
anlamayan nasıl anlamaz ben de onu anlamıyorum gözün var görüyosun robot mu yani bu kadın, bi oh diyip rahatlamasın mı

Önce anlamıyordu görmesine rağmen
Sonra tek tek anlatınca anladı şükür :1:

Aile ziyareti yok
Ben Pazar uykusuna bayılırım, eşim erkencidir
Sonra çıkıp gezeriz
Çat kapıcılar da gelse bile bizi evde bulamaz :63:

Çok şükür dinlenme fırsatı bulabiliyorum artık
Yeni evliyken bazı şeyler oturmuyo, iyi program yapmak lazım
Yoksa kimse seni düşünmüyor..

Ben bunu eşime anlattım
Sonra geç dönelim

aynen bende bunu anlattım hatta örneklerle o anı yaşarken gösterdim ben koşturuyordum o ayakalrını uzatmış elinde kumanda esniyordu o esnada , sanırım o zaman daha iyi anladı, şidmi rahatız şükür 2-3 haftada bir gidiyorum akşamları

çok inattır konuşmaz bi iki gün konuda kendiliğinden kapatır tekrar açılsın sorunu halledelim demez hiç bi zamn kapansın gecsin bitsin ister aslında dün ben geldiğinde hiç bişey olmamış gibi konuşabilirdim ama öncesinde msjda atıştık dediğim dediksin zaten bildiğinden şaşma sen die yazmış bende aynen beni anlayıp hak verene kadar da böyleyim sadece sabrediyorum bunu o kuş kafana sok demiştim :)

bugün konuyu son kez bi konuş bakalım, konuyu sen aç, bu sana son konuşmam akil olan anlar de

Şimdi ben bol keseden atıyorum (aslında atmıyorum doğruları söylüyorum) eşim yok beni arayan soran da yok kafam rahat, bakalım 3 ay sonra eşim gelince neler yaşayacağım, bir derdim var bölümünün manşetine oturmam inşallah.

Aramıyorlar beni, sormuyorlar, tek başına kızı ile kalıyor bir şeye ihtiyacı var mı diye sormuyorlar bile.

Sadece eşime kızımı soruyorlar ki heralde bir sorun olduğu zaman beni aramaya yüzü olmayan kayınvalidem annemi arayıp kızımı soruyor.

Kuş kafa mı :1:

Boşver artık çok atışmayın
Gidip saatlerce orda pineklememiş
Seni çekiştirmelerine fırsat vermemiş
Sende çok itme adamı
Tv den filan muhabbete gir
Umarım o da çok uzatmaz

Şimdi ben bol keseden atıyorum (aslında atmıyorum doğruları söylüyorum) eşim yok beni arayan soran da yok kafam rahat, bakalım 3 ay sonra eşim gelince neler yaşayacağım, bir derdim var bölümünün manşetine oturmam inşallah.

Aramıyorlar beni, sormuyorlar, tek başına kızı ile kalıyor bir şeye ihtiyacı var mı diye sormuyorlar bile.

Sadece eşime kızımı soruyorlar ki heralde bir sorun olduğu zaman beni aramaya yüzü olmayan kayınvalidem annemi arayıp kızımı soruyor.

senin 3 ay benim 3 yıl canım 3 vakte kadar ikimizde neler olucanı görücez, bizde şark dönüşü Ankaraya gidince eltim ayrı kudurur kv ayrı şaşırır gibime geliyo manşetlerden inmeyebiliriz dediğin gibi :1:

aynen bende bunu anlattım hatta örneklerle o anı yaşarken gösterdim ben koşturuyordum o ayakalrını uzatmış elinde kumanda esniyordu o esnada , sanırım o zaman daha iyi anladı, şidmi rahatız şükür 2-3 haftada bir gidiyorum akşamları

Erkekler bizim kadar ince değil
Anlayan kadar anlatma, gerekiyosa gözüne sokana kadar devam etmek lazım :1:

senin 3 ay benim 3 yıl canım 3 vakte kadar ikimizde neler olucanı görücez, bizde şark dönüşü Ankaraya gidince eltim ayrı kudurur kv ayrı şaşırır gibime geliyo manşetlerden inmeyebiliriz dediğin gibi :1:

Kahve falı gibi oldu 3 vakte kadar, bari sonunu güzel bağlasaydın da psikolojik olarak mutlu olsaydık. :34:

Evet ya bakalım zaman ne gösterecek, ben katı kurallıyım bir kere kıyafetlerinin bir kaçını eline verip eşimi annesinin evine postalamışlığım bile var. :26::26::26:

Sakın kınamayın ama beni, hak ettirdiler eşime. Yani onların yüzünden eşim evden postalanmayı hak etti.

Konuyu baştan sona okudum,

Tebrik ederim, gelinsin diye her çekiştirilen yere gitmek zorunda değilsin, bunu bir anlasınlar.

Arayı bozmadan (ki karşı tarafta saygılı olacak) mesafe koymalı, tabi bazısı bunu anlamıyor.

Bırak ne kadar dövünürlerse dövünsünler, oralı olma.

Eşini tek gönderme diyenlere katılmıyorum, gitmek istiyorsan git, ben bugün gelmiyorum derim...

Ben aileme tek giderim, eşim de gider..

Alışkanlık olur diyenler olmuş, olmaz, hem olsun ne var, ailesi onlar.

Benim anneme gitmeme kimse mani olamaz, bende kimseyi annene gitme diye sıkmam..

Ama hergün hergün kayınvalide ziyareti yapamam kimse kusura bakmasın.

Son düzenleme:
ahhh herkezın aynı derten muzdarip biz 4 ay görüşmedik kaynana tarafı ile eşimde dahil ama uzun meşele bu benım olaylarım büyüktü şimdi 1 ay oluo görüşmeyeli başlayalı her pazar ya gelınşin gidinşin iştiooorrlaarrr :47: geçen pazar evde keyıf planımız vardı içine ettiler zil çalıo ve kaynana eltı gorumce ve 2 çocuk kapıdaaaa :53::53::53: tabı benım şurat düşüooo bırde tuturdular balık alalım balık yapalımmmmmm :41::41: biz pide yapmayı planlıoduk eşimleee onlar balık işteyince gıdıp balık aldılaaarr :47: akşama kadarda gitmedileeeeeeer :47: ama bu hafta tel kapatık erkenden şokağa atıcaz kendımızı yokşaaaa ben o kocayı ................ :51: hele uymaşınnnn :41:

Back