Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O iş biraz karışık çok güzel bi soru sormuşsunuz teşekkür ederim şöyle anlatıyım kardeşimin çalıştığı yerdeki adam arabasını 300-400tl taksitle maaşından keserek verdi bu olayla evden çıkarma arasında 6 aydan fazla var tabiki o arada büyük tüpe geçtik ıvır zıvır ama babama kalsa küçük tüpte pişirsek sıkıntı yok. doğalgaz kombi olmamasının sebebi de ben veya kardeşim değil babamla ev sahibi kardeşim 1000 alıyoduysa 300-400ü arabaya gidiyodu gerisi kendisine ve eveYalnız benim anlayamadığım,küçük tüpte yemek pişiriyorsunuz ocak yok.Doğalgaz kombi yok.Ev sahibi evden çıkaracak.Araba nasıl alabiliyorsunuz.
herşeyden çok bunu istiyorum ama kilolu birisi olduğum için özel sektörde iş bulmak biraz zor hele bi de üniversite mezunu olup iş bulamamak canımı çok sıkıyor bunu gerçekten kimse anlamıyor iş arıyorum denildiği zaman kim iş bulmuş ki hemen bunu da sormak isterim ki bu şartlar altındaYa durumun zor ama
bu kadar şikayetçiysen bir iş bulup çalışmalısın..
herşeyden çok bunu istiyorum ama kilolu birisi olduğum için özel sektörde iş bulmak biraz zor hele bi de üniversite mezunu olup iş bulamamak canımı çok sıkıyor bunu gerçekten kimse anlamıyor iş arıyorum denildiği zaman kim iş bulmuş ki hemen bunu da sormak isterim ki bu şartlar altındaYa durumun zor ama
bu kadar şikayetçiysen bir iş bulup çalışmalısın..
haklısınız ama kiloya bağlamayın bu durumunuzuherşeyden çok bunu istiyorum ama kilolu birisi olduğum için özel sektörde iş bulmak biraz zor hele bi de üniversite mezunu olup iş bulamamak canımı çok sıkıyor bunu gerçekten kimse anlamıyor iş arıyorum denildiği zaman kim iş bulmuş ki hemen bunu da sormak isterim ki bu şartlar altında
Bak güzelim ne olursa olsun.İmkanlarınızın kısıtlı olduğu bir evde oturuyorsunuz.Maddi sıkıntılarınız var.Babana kızıyorsun,tamam haklısın kızmakta ama bu imkanlarla araba alıyorsunuz.Kardeşinin maaşı 1000 lira.400 ü arabaya gitse,geri kalan ne ki nereye kime yetsin.Bir de araba almakla bitiyor mu o iş.Bunun vergisi,kaskosu,benzini bakımı var.Araba durduğu yerde para.O iş biraz karışık çok güzel bi soru sormuşsunuz teşekkür ederim şöyle anlatıyım kardeşimin çalıştığı yerdeki adam arabasını 300-400tl taksitle maaşından keserek verdi bu olayla evden çıkarma arasında 6 aydan fazla var tabiki o arada büyük tüpe geçtik ıvır zıvır ama babama kalsa küçük tüpte pişirsek sıkıntı yok. doğalgaz kombi olmamasının sebebi de ben veya kardeşim değil babamla ev sahibi kardeşim 1000 alıyoduysa 300-400ü arabaya gidiyodu gerisi kendisine ve eve
baska seyler var bunları sizinle paylaşamam burda kardeşimin istediğiydi onun için çalışıyordu ve aldı şuanda yok zaten bakın anlamıyorsunuz ben çalışıp 10 milyar dahi alsam babamın bu umursamazlığı boşvermişliği bizi mahvedecek ben brda parasız olduğumuzdan değil babamın yaptıklarından bahsediyorum bize sunduğu hayatı anlattım ben babamın bize değil kuşlarına yatırım yaptığını anlatmak istedim. gayet güzel bi ev nerden baksanız 1000tl hadi kardeşim onun kirasını verdi ben işe girdim 1000de ben aldm süper çok rahat geçiniyoruz okey tamam e hani baba? benim anlatmak istediğim şey bu zaten.. Ayrıca o araba bi anlik hevesti 2 ay bi süreyle 23 yıllık bi hayatı sorumsuzca davranıyorsunuz diye yargılayamazsınız. Bizim yaptıklarımızı bilseniz emin olun ki bu konuşmayı bu şekilde sürdürmezdiniz. Ne altınlarım ne paralarım gitti sırf benim annemle kardeşiminkileri saymıyorum bileBak güzelim ne olursa olsun.İmkanlarınızın kısıtlı olduğu bir evde oturuyorsunuz.Maddi sıkıntılarınız var.Babana kızıyorsun,tamam haklısın kızmakta ama bu imkanlarla araba alıyorsunuz.Kardeşinin maaşı 1000 lira.400 ü arabaya gitse,geri kalan ne ki nereye kime yetsin.Bir de araba almakla bitiyor mu o iş.Bunun vergisi,kaskosu,benzini bakımı var.Araba durduğu yerde para. Yani anlatmaya çalıştığım şu.Sorumsuzca davranıyorsunuz.Başka borca davetiye çıkarmak gibi birşey bu. Hepiniz el birliğiyle çalışsanız gül gibi geçinirsiniz.Doğlagazlı fırınlı eve de çıkarsınız.
aynen bizim ki de öyle annemin babası olmasa biz bitmiştik. Allah razı olsun sizden amin inşallah bizimkinin imkanı olsa o da aynısını yapıcak hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz Rabbim onun eşine de sabır versinbu kuş takıntısını iyi bilirim.
çok yakın bir akrabamda var.
o da aynı babanız gibi dubleks ev adı sırf kuşlar için.
şehrin ortasında kümes hayatı yaşatıyor ailesine.
çocuklarının başını okşamış değil ama kuşlarının tırnaklarını elleriyle temizler, ağzında lokmaları çiğneyip yedirir.
tek farkınız var ki onların maddi durumu iyi. yani babası hayatta da o ilgileniyor çocuklarla falan.
yoksa kendine kalsa açlıktan ölürlerdi. işe bile gitmiyor çünkü kuş peşinde gezmekten.
Allah hepsine akıl fikir versin, sizin de yardımcınız olsun inşallah.
Güvercinlerin insanlarda hastalık haline döndüğünü çok iyi biliyorum. Bizim karşı komşunun oğlu, kendimi bildim bileli tüm gün terasta güvercinlerle. Hatta eskiden de güvercinler için okuldan kaçar eve gelirmiş. Bende bir hayvanseverim, kedilerim var ve onların iyiliği için herşeyi yaparım, param olmadığında kendim aç kalıp mamalarını eksik etmemişimdir, bu bir sorumluluk. Ama babanızın ki bencil bir hastalığa dönüşmüş. Yalnız bana kırıldığınız iki cümlede şaka maksadıyla söylenmiş gibi geldi. Dublex evin üst katında kuş mu durur alt kata inmeyecekmi, eve pislemeyecek mi bu şakadan başka bir şey olamaz. Diğer cümlesi de ben binmem deyince, binmezsen binme seni bindiren kim şeklinde bir şakadır. Bu yönden de düşünün derim..
Tebrik ediyorum sizi annenizi nasıl götürdünüz çok merak ediyorum gerçekten annem çok mazlum ki anneme hep dediğim bsey var senin arkan bende olsa varya dünyayı kaldırmıştım. Yok gelmiyor ben gidiyorum o kalıyor.benim babamda koun hastası:)
biz bıraktık artık onu kendi haline onlarla birlikte kalıyor.Para yetmedi onlara yem almaya,kredi üstüne kredi çekti sonra evine haciz geldi.ama biz evi barkı ayırdık az da olsa kanaat ediyoruz o kendi kendine batıyor.alın annenizi yanınıza ,o ne yaparsa yapsın.borçla nasıl olsa size kalmıyor ya..
Anlamamakta ısrar eden sensin canım.Senin anlattığın konuda ne var.baska seyler var bunları sizinle paylaşamam burda kardeşimin istediğiydi onun için çalışıyordu ve aldı şuanda yok zaten bakın anlamıyorsunuz ben çalışıp 10 milyar dahi alsam babamın bu umursamazlığı boşvermişliği bizi mahvedecek ben brda parasız olduğumuzdan değil babamın yaptıklarından bahsediyorum bize sunduğu hayatı anlattım ben babamın bize değil kuşlarına yatırım yaptığını anlatmak istedim. gayet güzel bi ev nerden baksanız 1000tl hadi kardeşim onun kirasını verdi ben işe girdim 1000de ben aldm süper çok rahat geçiniyoruz okey tamam e hani baba? benim anlatmak istediğim şey bu zaten.. Ayrıca o araba bi anlik hevesti 2 ay bi süreyle 23 yıllık bi hayatı sorumsuzca davranıyorsunuz diye yargılayamazsınız. Bizim yaptıklarımızı bilseniz emin olun ki bu konuşmayı bu şekilde sürdürmezdiniz. Ne altınlarım ne paralarım gitti sırf benim annemle kardeşiminkileri saymıyorum bile
stresten kilo alıyorsundur..bebnim babam daha fenaydı..herşeyden çok bunu istiyorum ama kilolu birisi olduğum için özel sektörde iş bulmak biraz zor hele bi de üniversite mezunu olup iş bulamamak canımı çok sıkıyor bunu gerçekten kimse anlamıyor iş arıyorum denildiği zaman kim iş bulmuş ki hemen bunu da sormak isterim ki bu şartlar altında
Anlamamakta ısrar eden sensin canım.Senin anlattığın konuda ne var.
-Tüpte yemek pişen
-Bu zamanda sobası olan
-soğuk su da bulaşık yıkanan
-ev sahibinin çıkartacağı bir ev
-Yan gelip yatan sorumsuz,kazandığını kuşlara harcayan,tek düşündüğü kuşlar olan vurdum duymaz ilgisiz bir baba
Ben sizin yanlış yaptığınız tarafları söylüyorum.Bir şey yargıladığım yok.Eğer baba sorumsuz vurdumduymaz,geleceği düşünmeyen biriyse.Ve o değişmiyorsa sizler sağlam basmalı yere.
Sen 23 sen kardeşin daha da küçük.Heves edersin herşeye heves eder insan ama önünü arkasını görmek lazım.Bak kendin diyorsun ne paralarımız gitti.Daha da gitmesin diye temkinli davranmak,hele de annenizin bu konuda size yol göstermesi olgunluk göstermesi gerek.
Bunun dışında babanın ilgisizliğine ne denebilir ki.Yaş aldıkça insan kötü huyları da yaşlanıyor.İnşallah hatasını görür ve çaba sarfeder.
O zaman babanızı bir psikoloğa götürseniz iyi olur. Çünkü dediğim gibi ben bu cümleleri şaka algılarım, değilse durum baya ciddi demektir..Yok yemin ederim değil keşke şaka olsaydı belki burda anlatış tarzımdan öyle lanse etmiş olabilirm ama kesinlikle değil sadece şunu söyleyeyim sana şuan oturduğumuz evde balkonumuz var ve o balkona yıllar önce kümes yaptı yani üst kata nasıl yapmasın. zaten bu onun yıllardır çok istediği birşey. değerli vaktinizi ayırıp okuduğunuz ve yorum yaptıığınız için çok teşekkür ederim
doktorum da aynısını söyledi iş bulamayınca bende diyetisyene gittim şimdi diyetisyene gittim diye de bi dünya laf yemeden önce 1 ay gittim sadece diyim de neyse 7 kiloya yakın verdim çok kilolu değilim Allah a şükür yüz güzelliğim de var bakalım Rabbim kismetimi nerde yazmışstresten kilo alıyorsundur..bebnim babam daha fenaydı..
istersen karbonhitratı kesip kilo verebilirsin canım..ilk önce kilo vermeye çalış litfen..
Babam mı ölse gitmez teşekkür ederim yorumun içinO zaman babanızı bir psikoloğa götürseniz iyi olur. Çünkü dediğim gibi ben bu cümleleri şaka algılarım, değilse durum baya ciddi demektir..
annen razı ise sen kendine bak kardeşlerine bak..Babam mı ölse gitmez teşekkür ederim yorumun için