Bumeranga Dönen Tuhaf Bir İlişki (?)

Haftada 3-4 defa seks yaptığı bir adama bağlanmayacak kadın yoktur. Kendinize işkence ediyorsunuz sadece. Adam istemiyor daha ilerisini, siz de kendinizi kullandırtmayın.

Evet yazamayanlarda biri benim siz karşı değilsiniz anlaşılan sanki çok, güzel bir şeymiş gibi anlatıyorlar ya bide duygu olmadan sadece seks yapanın neyini desteklicem
size zorla mi yaptirmaya calisiyolar ne bu siddet celal anlamadim???

millet sizin kocanizla hangi pozisyonda nasil sevistiginize karisiyo mu da siz insanlarin ozel hayatina karisiyosunuz??? sizin desteginizi isteyen de olmadi benim okudugum kadariyla.

Bir önceki sayfada yanlış yazanda benim yanlış yazanlarlada sizde dalga geçemezsiniz

Bir önceki sayfada yanlış yazanda benim yanlış yazanlarlada sizde dalga geçemezsiniz
Daha yazmayı bilmediğiniz şeye iğrenç deme haddine sahip olmadığınızın farkına varın da insanların tercihleri ve yaşam tarzlarına hakaret etmeyin o zaman

Daha yazmayı bilmediğiniz şeye iğrenç deme haddine sahip olmadığınızın farkına varın da insanların tercihleri ve yaşam tarzlarına hakaret etmeyin o zaman
Ben kimseye hakaret etmedim sadece bana iğrenç geldiğini yazdım duygu olmadan cinsellik yaşamak,yoksa banane kim ne yaparsa yapsın, tabiki benim için duygu önemli, adını doğru yazmayı evet bilmiyorum belkide bana çok, tuaf geliyor böyle şeyler herkezin düşüncesi farklı size normal gelen şey bana normal gelmiyebilir

İnsanların hayatı ve tercihleri hakkında iğrenç demeniz de iğrenç o zaman
Ne desem boş

aslinda bunun bi tanimi var, lovebuddy diyorlar kendilerine:) Sevgili gibi takilalim, sex disinda da sevgili gibi paylasimlarda, aktivitelerde bulunalim ama duygusal bag kurmayalim mantigindalar.

Sizi sevmiyor, cinsellik için arıyor. Seven, değer veren biri, ben ilişki istemiyorum deyip sizi kaybetmeyi göze alabilir mi hiç?

aslinda bunun bi tanimi var, lovebuddy diyorlar kendilerine:) Sevgili gibi takilalim, sex disinda da sevgili gibi paylasimlarda, aktivitelerde bulunalim ama duygusal bag kurmayalim mantigindalar.
Doğru. Ben bu lovebuddy olayına özetle sevgili olalım ama adı sevgililik olmasındı diyorum haha.

sorumluluk almamis, duygusal bag kurmadiklari icin duygusal olarak yipranmamis ama hem cinsel hem duygusal tatmin saglamis oluyorlar, fuckbuddy ligin daha soft versiyonu gibi
teoride güzelmiş ama pratikte aşka hudut çizilmiyor mihriban durumları oluyor maalesef konu sahibinde olduğu gibi :)

Sexs için nelere katlancaklarini bir bilseniz aynı durumu arkadsim yaşadı adam ayrılık yasiyo bir dönem sonra yara bandı olarak arkadaşımı seciyo aynı evde kalmalr gezmeler kahvaltilar arkadas gibi ama cinsellik olan arkadaşlık ve kız bunu çok seviyo cocugun eski manitasi gelince bizimkini sepetledi sonra ondan da kusunce yine bizimkine donuyo bir zmanlar eski sevgilisiyle birlikteyken geceleri işten çıkıp arkadaşımın evine gelip onunla birlikte oluyor seviyorum vazgeçemiyorum alıştım sana gibi yalan sıkıyor bu da saf seviyo tabi gurur falan hak getire kız bu dünyadan değil o adam olsun yeter derken yolları ayrıldı şimdi kim nerede napiyo belli değil o yüzden sexs için kendi benliginizden ödün vermeyin adam sexs için arkadaşıma geliyor vakit geçirmek içmek için de sevgilisinin yanına yani erkekler bukadar işte

En kötüsü de o onun gölgesi altında yan yana yürürken millet sizi sevgili sanıp belkide gerçekten seni hak eden kisiyide bu şekilde engelliyordur ki o bile önemli degil kendin için güzel bişi yap sil engelle basın derde mi girdi kendin hallet o bu şekilde senin üstünde bir algı yaratmış ben her işine koşuyorum ama arkadsim evinde kalıyorum ama arkadsim bunlar yargılanacak şeyler değil herkes yaşayabilir bazen mantigimiz kalbimizin ötesinde duruyo bunun için dediğim gibi kendine bir iyilik yap hayatından çöpleri at

Merhaba, konuyu yeni gördüm. Son durum nedir merak ettim, nasılsınız?

Bir de son bir aydır şema terapisini araştırıyorum. Hayatınıza hep aynı insanlar almanız şemanızdan dolayı olabiliyormuş.

Merhaba, konuyu yeni gördüm. Son durum nedir merak ettim, nasılsınız?

Bir de son bir aydır şema terapisini araştırıyorum. Hayatınıza hep aynı insanlar almanız şemanızdan dolayı olabiliyormuş.
Merhaba, teşekkür ederim. Son durumda görüşmeye devam ediyoruz. Diyaloğumuz daha saygılı, daha arkadaşça ve görüşme sıklığımız eskisi gibi değil. Tabii o benim sürekli aklımda ama eskisi gibi aşırı takıntılı hissetmiyorum kendimi. Madem ki vazgeçemiyorum, olumsuz yönlerini kabullenip bunlardan en az şekilde etkilenecek kadar mesafeli yaklaşıyorum. Sanırım benim bu şekilde rahatlamamdan dolayı olacak ki kendisi de bu yönlerini yavaş yavaş, kendi isteğiyle torpulemeye başladı. Eskiden çok tepkili ve talepkar yaklasirdim, bu durum onu itiyodu sanırım.

Esasında hayatıma aldığım insanlar birbirinden çok farklı yani bu kişi dışında, ama niye o diğer insanlara değil de bu kişiye bu kadar takıldım orası asıl mevzu tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…