Bumeranga Dönen Tuhaf Bir İlişki (?)

tinderden tanıştık diye ön yargılı olmayın yazmışsınız tam olmayacaktım ki sonuç ortada. F*** boddy güzellemesi de yapmışsınız. e sorun ne o zaman. zaten karşınıza çıkan insanlar da bu çizgide. adamlar sevişmek istiyor ve islami evlilik sitesinde çıkmıyorlar karşınıza. oldukça netler. bence sıkıntı sizin ne istediğinizi bilmemeniz. siz ciddi değer gördüğünüz hatta belki daha ciddi adımlar atacağınız ponçik bi ilişki istiyorsunuz. ancak tam tersiymiş gibi davrandığınızdan üzülüyorsunuz. kendinizi ve isteklerinizi objektif olarak değerlendirin bence

Daha iyisi tabii ki var canım olmaz olur mu. Var da işte benim karşıma çıkmıyor. Çaresizce aklımı başımdan alacak birine aşık olmayı bekliyorum bundan kurtulmak için
Akışa bırakman lazım. Bekledikçe gelmez. Biraz yalnız kalıp ruhunu dinlendirmen lazım. Döngünün kırılması lazım.

Ya hayır aslında. İlk görüşmeyi kesip sonra yeniden görüşmeye başladığımızda kafam aşırı rahattı, fuckbuddyliğe gerçekten sıcak bakıyodum, hayatımdan memnundum. Ama fuckbuddynizle de haftanın bazen 6 günü gorusmezsiniz yani. Ayrıca o bana en başta o kadar romantik gelmeseydi zaten baştan iletişimimiz ilerlemezdi, ya da kafama yatiyosa en baştan o şekilde görüşmeye baslardim. Ama kendisiyle en başında bikac hafta ciddi bi flört sürecimiz var, beni beklentiye sokan o oldu zaten. Sonrasında diyalogumuz sosyal hayatta da aynı sıklığıyla devam edince bendeki o kafa rahatlığı yerini "galiba aramızda biseyler değişiyor"a bıraktı. Sanki adam başından beri "bak güzelim haftada bir görüşür işimize bakar devam ederiz" gibi gelmiş de ben ona histerik bi şekilde bağlanmışım gibi konuşmayın lütfen. Bu süreçte adamın davranışlarının çok büyük etkisi var.

Kalbinizi kırmadan nasıl açıklarım diye düşünüyorum ama gerçekten zorlanıyorum şuan kelimeleri seçmekte. Adam zaten sizinle sex için biraraya geliyor, kolay kolay hiçbir kadın ortada bir ilişki yoksa böyle bir adamla düzenli sex yaşamaz. Sizinle görüşmeyi kesse ya sevişeceği kadınla ilişki yaşamak zorunda kalacak adam istiyorki bedavadan sevişeyim ama kadın başıma bela olmasın. Üzgünüm ama durum bu şekilde. Siz ona istediğini altın tepside sunmuşsunuz neden hayır desin ki. Gidip bir e.. ile buluşsa dünyanın parasını ödeyecek haksız mıyım. Size herhangi bir imada bulunmuyorum yanlış anlamayın lütfen, sizi tenzih ederek adamın tinder üzerinden buldugu ve hiçbir duygusal ilişki yaşamadan bedavadan seviştiği kadına bakış açısını anlamanız için söylüyorum. Umarım bu çarpık ilişkiden kurtulup yolunuza bakarsınız yoksa sizi çok daha üzücü günler bekliyor gibi duruyor. Bence sizin duygusal bir ilişkiye ihtiyacınız var, bu yaşadığınız ilişkiyi de hisleriniz olduğu için devam ettirebilmişsiniz flört gibi başlamış siz etkilenmişsiniz. Yoksa dediğiniz gibi sadece haftada bir sevişip ayrılalım dese sizde durum böyle olmazdı. Size değer veren seven biriyle yaşayın ne yaşayacaksanız her kadın bunu hak ediyor

biraz hırs yapmışsınız diye düşünüyorum ben de, bu adama karşı bir hissiyatınız yok sizi ilişki için düşünmediği için gurur yapmışsınız. size aşık olsa siz kaçardınız bu sefer. erkek seks için bu kadar uğraşır mı? doğada erkek cinsi birbirini parçalıyor çiftleşme için sizinki türkiye gibi bir cinselliğin afrikasında bir telefon uzağında düzenli seks bulmuş akit yok, bağlılık yok, sorumluluk yok, masraf yok, temiz seks uğraşmaz mı ya??

Muhteşemi bastım zira yaşamak istediğin yerde yaşamana, iş bulmana, o şoktan sonra hayatını inşa etmene çok çok çok sevindim. Hayırlı olsun öncelikle

Konuya yorum yapabileceğim nokta ise bağlamanın tabi ki normal olması. Konuda herkes “senin aradığın seks kendine uygun birini bul bunu sepetle” demiş ama anlattığın bunca paylaşımdan sonra konunun sadece seks olamayacağı aşikar. Hem de cinsel performansından memnun değilken “nolacak canım tek partnerim olur” diye yeniden adama yaklaşman da tek derdinin seks olamayacağını gösteriyor.
Adam “ilişki düşünmüyorum” demesine rağmen bu şekilde ona yeniden yaklaşman baya hoşlandığını gösteriyor. Bu da bana göre adamın bahsettiğin kibirli, gururlu, özetle kıçı kalkık halinden kaynaklı bana göre. Yoksa mizacı ya da cinsel performansı sana uymayan birinden hoşlanacağını hiç sanmıyorum, yalnızlık kompleksi olan bir karakter değilsin.
Bu durum bir yanılsama bence. Kaçan kovalanırı oynadığı için dikkatini çekiyor ve biraz kendini dinlediğinde bunu fark edip adamı normalleştireceksin kafanda. “Sakın aramasın, asla aramiyim, bitti, rüyamda bile görmiyim” modu daha da fazla çekime yol açıyor. Normalleşsin sadece, aramış mı ha tamam naber nasılsın, ya da keyfin yoksa dönmezsin. Onu çok über muhteşem bir şey gibi konumlandırma, ararsa arasın, ipler senin elinde olsun o kaçan adam moduna hiçbir tepki verme.

* Nacizane bağlanma stilleri konusunda iyi düzeyde bilgisi olduğuna inanan biri olarak, konu sahibi kaygılı bağlanan biri değil. Geçmiş süreçlerinde yer yer kaçıngan özelliği bile göstermiş biri hatta. Bu ilişki kapsamında kaygılı olduğunu hiç sanmıyorum. Hem tanıdığım kadarıyla, hem de kaygılı bağlanan “asla arama burda noktayı koyalım” gibi bir cümle kuramaz. Daha veda konuşmasında yeniden görüşmek için kullanacağı bahaneleri düşünür hatta.

Çok çok teşekkür ederim. Ben de senin bebek haberini kutlarım, umarım bebeğin sağlıkla büyür

Esasında başlarda ondan hoslanirken hiç böyle değildi hatta gayet ilgili, düşünceli bi adamdı. Ondan hoşlandığımı öğrendikten sonra bi süre yine beni incitmemeye çalıştığını farkettim ama bi süre sonra da sanırım bu durum onda stres yaratmış olacak ki, tavırları çok değişti. Bigun çok güzel bi buluşma yasamişsak bi sonraki buluşmada "ya geçen sefer çok güzel geçti biseyler kontrolden çıkacak" der gibi uyuz, hatta kaba davranırdı bana mesela. Normalde içine kapanık, gizemli takılmayı seven bi adamdır ama bana açabildiği kadar açar içini, sonra da sanki pişman olmuş gibi iyice içine kapanır falan. Onun bu zaman zaman bana yaklasabildigi anlarını gördüğüm için o, "acaba" gitmedi aklımdan hiç.

Bağlanma konusundaysa evet, her görüşmeyi kestigimizde kendimi onu tamamen hayatımdan çıkarmaya hazırlıyorum, hatta alışmaya o olmadan ne kadar iyi olduğumu fark etmeye başlıyorum. Önceki ilişkimdeki sureclerimi, bitirmek için kendimi aşama aşama nasıl hazırladığımı sen biliyosun. Aynısını sigarayı bırakmaya uğraşır gibi bunda da uygulamaya çalışıyorum. Bitmesi gerektiğini biliyorum kesinlikle, ama anlaşılan hala duygusal olarak hazır değilim. O hazırlık sürecinde başka neler yapmalıyım o noktada çaresiz kaldım. Sanırım gerçekten de sürece onu kafamda normallestirerek devam etmeliyim

Teşekkür ederim canım
Adam bol travmalı sağlıksız biri gibi görünüyor. Son ilişkinde aniden şok etkisi yaratan bambaşka bir adamla karşılaşmıştın, o süreci alışık olduğun şekilde aşama aşama yaşayamadın. Bu adamla o örüntüyü devam ettiriyor olabilirsin. Hani “closure” meselesi var ya. Onu elde etmeye çalışıyorsun belki. İlişki istemiyorum diyen adama yeniden dönüş yapman da bunu andırmıyor mu cidden? Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yemiyor işte, psikolojide böyle değil. Alışık olduğun ilişki biçimi buydu. Karşındaki adamdan emin olamamaya öyle alıştırılmışsın ki. Hatırla benim “kullanılıyorum” triplerimi. Karşımdakini buna zorluyordum neredeyse. Senin de karşına “hayır efendim emin olacaksın, ben şöyle şöyle seviyorum seni ve istiyorum, planım da bu” diye diretecek birinin çıkması, bu döngüden çıkmanı desteklemesi lazım bana göre. Duygusal olarak çok geliştik sen de ben de yaşadıklarımızdan sonra. O yüzden bahsettiğim gibi bir adamı hayatına çekeceksindir yakın zamanda. Öyle hissediyorum

portakal selamm, eski sevgilinden ayrildigin konuya yazamamistim ama atlatip yeni bir hayat kurmana sevindim.

yukarida da yazilmis, insan alistigi iliski tarzini ondan sonraki iliskilerinde de ariyor. ornegin ben nisanlimdan ayrilip yeni bir iliski yasayacak olsam minnos kediler gibi bir iliski yasayamam asla. cunku ben bu sekilde hizli, dolu dolu hatta bazen toksik bir iliskiye aliskinim. diger turlusunu cok zor yaparim. senin de eski iliskin yer yer boyleydi diye hatirliyorum o yuzden bu da ayni yonde gidiyor sanki. ama yine de kendini bundan kurtulmam lazim diye sartlamamani tavsiye ederim. hepimiz insaniz, duygularimiz var, robot gibi hareket edemeyiz. bir seyin sana iyi gelmedigini bile bile de ona devam ediyor olabilirsin. ben bunda bir yanlislik gormuyorum.

kendini hemen bitireyim, bana iyi gelmiyor diye sartlandirip daha da strese girmemeni tavsiye ederim. ben nedense bir sure sonra kendiliginden bitecegini, hayatina yeni birini alacagini dusunuyorum.

Evlenenler var Tinder'dan. Benim gibi can sıkıntısından yüklemiş olabilir. Ben de kahve içmelik arkadaş bulmak için kullandım:)))
Eminim sizle eşleşen insanlar uyuz olmuşlardır çünkü insanların vaktini çalmış oluyorsunuz aslında.
"Nasilsin? İyi misin? Cumartesi boş musun? Kadıköy olur mu?" Uygulaması sonuçta o. Kadıköy'de o kahve icildikten sonra adamın evine geçmek beklenir. Şahsen ben bu amaçla uygulama indirsem, bulduğum adam "ay ben sadece sohbet istedim" dese fena uyuz olurum.
Benim de sosyalleşme uygulamam couchsurfing. Ülkeye gelmiş turistleri gezdiriyorsun, evin uygunsa evinde beleşe konakliyorlar. Bayılıyorum siteye. Ama en sevdiğim uygulamayi alakasız kullananlara , selam naber yazanlara, benimle aynı şehirde yaşadığı halde buluşmak isteyen Türklere, Türkiye'ye gelme planı yokken benimle sırf sohbet etmek için telefon numarasını paylaşan yabancılara falan uyuz oluyorum.
Playstorede var binlerce uygulama. Git onları kullan .
Kahve mi içmek istiyorsun? Bumble var , occupied var. Neden mutlu bir gece geçirmek isteyen adamın vaktini caliyorsun ki

Bu arada benim de tinderdan tanışan evlenen arkadaşlarım var, her şey nasip kısmet :) ama öyle şeyler karşılıklı oluyor,zamanla çok vakit geçiriyorsun ,aynı eve çıkıyorsun,ne iyi anlaştık diye evleniyorsun falan. Konudaki gibi biri iliskinl isterken diğeri uygulamayı kullanmaya devam ederse bu iş olmaz

Umarım doğru hissediyosundur, çünkü buna gerçekten çok ihtiyacım var

bilmediğim denizde yüzeceğime, bildiğim suda boğulurum muhabbeti aslında bence içine düştüğün durum. seni bu kişiye bağlayan şey bu toksiklikler aslında. çevremde toksik ilişki sarmalına düşmüş arkadaşlarım yeni ilişkilerinde ve seçimlerinde de hep aynı hataları yapıyorlar. bu tarz bir döngüden kurtulmanın yolu sahiden doğru düzgün, sağlıklı, yormayan, aslında olması gereken normal bir ilişki yaşamak olabilir ama öyle bir ilişki de seni çok sıkabilir. çok sıkıcı diye bırakabilirsin bile hatta. profesyonel destek alabilirsin aslında, bu döngülerden destek alarak kurtulan insanlar var. bağlanma: aşkı bulma ve koruma yolları mıydı neydi öyle bir kitap var, okursan faydası olur diye düşünüyorum. sen de en azından ne istediğinden, ne istemediğinden emin olabilirsen karşındakileri daha iyi analiz edip sana uygun olanla olmayanı ayırt edebilirsin. toksik ilişkiye düşenlerin aslında kendisinde çözmesi gereken şeyler var çünkü x olmuş y olmuş z olmuş, karşıdaki adam farketmiyor mesele sensin. benim 2 toksik ilişki yaşayan arkadaşımın şu an flörtleri bile toksik. birisi sadece cinsellik için arkadaşıma yanaştı bi de güzel parasını cukkaladı falan. ötekisi de ayrı dengesiz, daha flört aşamasında aldattı mesela. iki flörtü de aynen böyle oldu. çünkü arkadaşım da eski ilişkilerinde maddi anlamda çok sömürüldü ve aldatıldı. şu an seni bu herife çeken şey, sen sevgili olalım diyorsun o bunu istemiyor ama davranışları da kafanı karıştırıyor. bence şu an yapman gereken ona mümkün olduğunca mesafe koymak. uzak kaldıkça duygusal anlamda da uzaklaşırsın diye düşünüyorum. ama kendi üzerine de fazla gitme, ters tepmesin. ben eski sevgilimi aylarca stalkladım, artık kafamı bu stalk olayına takmıştım, neden yapıyorum yapmamam lazım falan şeklinde düşünüyordum devamlı. çalışma masamın karşısındaki duvara kocaman yazılarla BAKMA yazan bir kağıt yapıştırdım, düşün yani ama hala bakıyordum. normalde böyle bir huyum yoktu ama ona karşı gelişmişti işte. sonra kendi kendimi serbest bıraktım, tamam ya merak ettikçe bakıcam instagramına dedim. ve böyle de yaptım, her merak ettiğimde baktım. bir süre sonra merak etmez olduğumu farkettim. sonra başka birine ilgi duyar gibi oldum ve tamamen kesildi. bu küçük bir örnek tabii sadece, kendi üstüne gitmemen konusunda.

Yassyyy çok teşekkür ederim, evet, yaptım sonunda hem de tek başıma

Beni yakından tanıyanlar bilir, "olması gerekenler" konusuna fazlaca takığım ve akışa bırakma konusunda pek iyi değilim. Bunun üzerine biraz çalışmam gerek. Güzel tavsiyelerin için teşekkür ederim

Tinder ve bumble farklı değil ki. Birisi kahve içme, diğeri sex partneri bulma uygulaması değil. Dating app diye geçiyor ikisi de. Sadece bumble kullananlar daha iyi gibi. Çok kıro tip yok mesela. Örnek olması açısından Tinder dedim.

Bahsettiğin mecraları da kullandım. Sadece bumbledan bulduğum kişiyle buluştum. Onla da buluşmadan önce benim amacım sohbet etmek dedim. O da kabul etti.

Couchsurfingde de 10 yıldır üyeyim.

Keşke ikiniz de birbirinizin hayatınızdayken başka birileriyle görüşmeseniz. Çünkü bu bilmeseler de 3. Kişilere saygısızlık oluyor.
Konuya gelince bir kaç kişi de aynı yorumu yazmış zaten benim de fikrim o yönde. konfor alanın bu tip ilişkiler olduğu için bu döngüden çıkamıyorsun. Aslında başta anlaştığınız gibi sadece cinsel anlamda görüşmüyosun sen onunla çünkü adam seni cinsel olarak da tatmin etmiyo. Tanıdığın bildiğin ilişki tarzı olduğu için kopamıyosun. He ama adam eminim nefes alsın yetercilerden olduğu için senden kopmıyodur. Ç.kü kopasıcalar. Öküz hepsi.
Bence kendini ondan kopmaya hazırla yavaş yavaş. Yani böyle bazı beğenmediğin özellikleri yönünden kendi kendini doldur. Atıyorum yemek yerken ağzını şapırdatması varsa onu getir dur aklına, soğudum galiba diye tekrar et sürekli. İnsanın kendini kandırması aslında çok kolay
Bi de bişey sorucam alakasız gibi görünebilir ama, bi yerden bi yere gittiğin yol hep aynı güzergahta mı gitsin istiyorsun, hayatında her şeyin saati günü belli işte ne bileyim mesela çoğunlukla takıldığın mekanlar bile genelde aynı mı?

bu arada nerede fuckbuddy yazamayan var hepsi de bu ise karsi oluyor
valla kim kimi fucklarsa fucklasın ama ben modern ve özgürüm havasıyla başlayıp sonrasında sırf çiftleşmek için bi araya geldiği adamdan duygusallık beklemesin bu fuckyciler. zira komik ve trajik oluyor maalesef. bununla birlikte ne kadar kasılırsa kasılsın o olay bu ülkede yetişen kadınların yüzde 95 ine 5 beden büyük bence. boşuna coolculuk oynamak manasız geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…