- 16 Temmuz 2023
- 1.863
- 4.754
- 53
Ama böyle hayat geçmez ki. Çok dikkatli olmak lazım etraf sapık, tecavüzcü, abaza ,psikopat erkeklerle dolu.keşke sizin gibi olsam şu saflığımdan kurtulamadım
Abaza bu kaççççççççç hemennnnDün ne heveslerle burada konu açıp anlatmıştım bir deAynı ilçede yaşadığımız biri vardı ve görüşmeyi planlıyorduk. Çok ısrar etmesi üzerine bende kabul edip konuştukça da beğenmeye başlamıştım. Bu arada takip listesinde hep aynı ilçede olan kızlar ama kızlar bunu takip etmiyor. Benimle konuştuğu süre içinde de çoğunun fotoğrafını beğenmiş hepsini yeni atılanlar da dahil ama birşey demedim ona bu konuda zaten daha yüz yüze görüşmedik ondan sonra karar veririm diye. Oradan kişiliği hakkında zaten bir güvensizlik duymuştum ama yanlış düşünüyorumdur belki dedim. Bana ilk yazdığında da ben öyle herkese yazmam seni çok beğendim bir şans ver tanışalım falan demişti. Dün gece de buluşma konusu açıldı ve birden daha ilk buluşma hakkında böyle bir konuşma geçti aramızda sonra ben ilerlerse de sadece cinsellik
üzerinden ilerletmek istiyor diye düşündüm 6-7 yaş fark da vardı aramızda ve olmayacağını söyledim bende sonuç olarak bitirdik. sabah uyandım silmiş zaten takipten falan. sizce doğru mu karar mı verdim kendimi sorguladım bir an
Eki Görüntüle 3533953 Eki Görüntüle 3533954 Eki Görüntüle 3533955
haklısınız. ilk konuşmalarda hiç bu kadar açık söylemedi belli etmedi ama buluşma konusu geçti gece ve ağzından böyle kelimeler çıktı emin oldum direkt orda zaten sonra yanlış anladın falan diyip durduAma böyle hayat geçmez ki. Çok dikkatli olmak lazım etraf sapık, tecavüzcü, abaza ,psikopat erkeklerle dolu.
Evinizi falan bilmiyor dimitek sorun aynı ilçedeyiz yürüme mesafesi hatta ama silmiş zaten beni. asla yazmam bir daha zaten
Kız Allah korumuşDün ne heveslerle burada konu açıp anlatmıştım bir deAynı ilçede yaşadığımız biri vardı ve görüşmeyi planlıyorduk. Çok ısrar etmesi üzerine bende kabul edip konuştukça da beğenmeye başlamıştım. Bu arada takip listesinde hep aynı ilçede olan kızlar ama kızlar bunu takip etmiyor. Benimle konuştuğu süre içinde de çoğunun fotoğrafını beğenmiş hepsini yeni atılanlar da dahil ama birşey demedim ona bu konuda zaten daha yüz yüze görüşmedik ondan sonra karar veririm diye. Oradan kişiliği hakkında zaten bir güvensizlik duymuştum ama yanlış düşünüyorumdur belki dedim. Bana ilk yazdığında da ben öyle herkese yazmam seni çok beğendim bir şans ver tanışalım falan demişti. Dün gece de buluşma konusu açıldı ve birden daha ilk buluşma hakkında böyle bir konuşma geçti aramızda sonra ben ilerlerse de sadece cinsellik
üzerinden ilerletmek istiyor diye düşündüm 6-7 yaş fark da vardı aramızda ve olmayacağını söyledim bende sonuç olarak bitirdik. sabah uyandım silmiş zaten takipten falan. sizce doğru mu karar mı verdim kendimi sorguladım bir an
Prova yapacak galiba geleceği dair nasıl olur diyeKucaklayıp ne yapacakmış shhhs
yok direkt evimin adresini bilmiyor ama aynı semtteyiz mahalle de diyebilirim biraz kalabalık işlek bir yer ama denk gelme olasılığı yüksek. aynı metroyu kullanıyoruz aynı yerde iniyoruz mesela ister istemez. avmde görüşme ayarlamıştık o avmye de yakın olduğu halde bile gitmem zaten bir süreEvinizi falan bilmiyor dimi
Kıvırmaya çalışmış r yapmış işte o anhaklısınız. ilk konuşmalarda hiç bu kadar açık söylemedi belli etmedi ama buluşma konusu geçti gece ve ağzından böyle kelimeler çıktı emin oldum direkt orda zaten sonra yanlış anladın falan diyip durdu
HafizanALLAH.Prova yapacak galiba geleceği dair nasıl olur diye
Ayy koşarak kaç yaaa ortada duygu yok bir şey yok ilk buluşmadan sonra başbaşa kalalımmış. Tam bir avcı. Cinsellik yaşamak isteyen kızları arıyor bir de niyetim cinsellik değil demişDün ne heveslerle burada konu açıp anlatmıştım bir deAynı ilçede yaşadığımız biri vardı ve görüşmeyi planlıyorduk. Çok ısrar etmesi üzerine bende kabul edip konuştukça da beğenmeye başlamıştım. Bu arada takip listesinde hep aynı ilçede olan kızlar ama kızlar bunu takip etmiyor. Benimle konuştuğu süre içinde de çoğunun fotoğrafını beğenmiş hepsini yeni atılanlar da dahil ama birşey demedim ona bu konuda zaten daha yüz yüze görüşmedik ondan sonra karar veririm diye. Oradan kişiliği hakkında zaten bir güvensizlik duymuştum ama yanlış düşünüyorumdur belki dedim. Bana ilk yazdığında da ben öyle herkese yazmam seni çok beğendim bir şans ver tanışalım falan demişti. Dün gece de buluşma konusu açıldı ve birden daha ilk buluşma hakkında böyle bir konuşma geçti aramızda sonra ben ilerlerse de sadece cinsellik
peki bu benden kaynaklanabilir mi acaba cidden bir yerden sonra kendimi de sorgulamaya başladım. ilk ilişkim de cinsellik üzereneydi , sonra tanışmak isteyenler de o şekilde. ve ben bu kişiyi 2 kez reddetmiştim ona rağmen tanışmak için çok ısrar etti. acaba tipim mi çok saf duruyor salak mı zannediyorlar yoksa cinselliğe mi açık zannediyorlar anlamıyorum öyle aşırı dikkat çeken bir tip de değilim tam tersi soğuk dururum bende mi problem var bilmiyorum. düzgünü denk gelmedi şu ana kadarAyy koşarak kaç yaaa ortada duygu yok bir şey yok ilk buluşmadan sonra başbaşa kalalımmış. Tam bir avcı. Cinsellik yaşamak isteyen kızları arıyor bir de niyetim cinsellik değil demiş
Daha buluşmadan önce bile cinsel konuya giriyorsa konuyu kapatmasını iste cinsellik konuşma, ilk buluşmalarda yok arabaya geçelim yok evime geçelim diyen kişiden kaç. Cinsellik yaşamak istiyorsan da belirli bir aydan sonra yaşamak istiyorum dersin, mutlaka sınır koy. Niyeti sadece cinsellik olan kişi senin bu tavırların karşısında kendi gider zaten. Daha tanışmadan etmeden duygular oturmadan cinsellik konuşmak, yaşamak istiyorlar avcı bunlar.peki bu benden kaynaklanabilir mi acaba cidden bir yerden sonra kendimi de sorgulamaya başladım. ilk ilişkim de cinsellik üzereneydi , sonra tanışmak isteyenler de o şekilde. ve ben bu kişiyi 2 kez reddetmiştim ona rağmen tanışmak için çok ısrar etti. acaba tipim mi çok saf duruyor salak mı zannediyorlar yoksa cinselliğe mi açık zannediyorlar anlamıyorum öyle aşırı dikkat çeken bir tip de değilim tam tersi soğuk dururum bende mi problem var bilmiyorum. düzgünü denk gelmedi şu ana kadar
aslında doğru ama daha ilk reddetmemden sonra bile neden bana sardı bu kadar tanışmak istedi anlamadım hatta daha tanışmadan demiştim konuşma tarzından hoşlanmadım gereğinden fazla samimisin rahatsız edici diyeDaha buluşmadan önce bile cinsel konuya giriyorsa konuyu kapatmasını iste cinsellik konuşma, ilk buluşmalarda yok arabaya geçelim yok evime geçelim diyen kişiden kaç. Cinsellik yaşamak istiyorsan da belirli bir aydan sonra yaşamak istiyorum dersin, mutlaka sınır koy. Niyeti sadece cinsellik olan kişi senin bu tavırların karşısında kendi gider zaten. Daha tanışmadan etmeden duygular oturmadan cinsellik konuşmak, yaşamak istiyorlar avcı bunlar.
Seninle ne alakası var muhafazakar türbanlı arkadaşıma bile ilk bulusmadan cinsellik teklifi edenler var .Bakma sen bazı prenses takılıp güya hep düzgün erkeklere denk gelmiş yalancılara.Çoğu Türk kadını bu tarz erkeklerle mücadelede erkeklerin çoğu böyle .Hiç bana böyle davranmıyorlar diyip kendilerini öven yalancıları dinleme bile.Bunda senin suçun yok erkek tarafının zihniyetiyle alakalı .peki bu benden kaynaklanabilir mi acaba cidden bir yerden sonra kendimi de sorgulamaya başladım. ilk ilişkim de cinsellik üzereneydi , sonra tanışmak isteyenler de o şekilde. ve ben bu kişiyi 2 kez reddetmiştim ona rağmen tanışmak için çok ısrar etti. acaba tipim mi çok saf duruyor salak mı zannediyorlar yoksa cinselliğe mi açık zannediyorlar anlamıyorum öyle aşırı dikkat çeken bir tip de değilim tam tersi soğuk dururum bende mi problem var bilmiyorum. düzgünü denk gelmedi şu ana kadar
Senin o dediğini naz olarak algılıyorlar. Hoşuna gitmediği, seni rahatsız ettiği an engelleyeceksin. Hayır demekten de anlamıyorlar arsız olmuşlar iyice.aslında doğru ama daha ilk reddetmemden sonra bile neden bana sardı bu kadar tanışmak istedi anlamadım hatta daha tanışmadan demiştim konuşma tarzından hoşlanmadım gereğinden fazla samimisin rahatsız edici diye
Herkeste şansını deneyen yılışık abazan.Dün ne heveslerle burada konu açıp anlatmıştım bir deAynı ilçede yaşadığımız biri vardı ve görüşmeyi planlıyorduk. Çok ısrar etmesi üzerine bende kabul edip konuştukça da beğenmeye başlamıştım. Bu arada takip listesinde hep aynı ilçede olan kızlar ama kızlar bunu takip etmiyor. Benimle konuştuğu süre içinde de çoğunun fotoğrafını beğenmiş hepsini yeni atılanlar da dahil ama birşey demedim ona bu konuda zaten daha yüz yüze görüşmedik ondan sonra karar veririm diye. Oradan kişiliği hakkında zaten bir güvensizlik duymuştum ama yanlış düşünüyorumdur belki dedim. Bana ilk yazdığında da ben öyle herkese yazmam seni çok beğendim bir şans ver tanışalım falan demişti. Dün gece de buluşma konusu açıldı ve birden daha ilk buluşma hakkında böyle bir konuşma geçti aramızda sonra ben ilerlerse de sadece cinsellik
Öyle denk gelmiş yaşın küçük.adam gibi ilişkiler daha çok 25 yaşından sonra denk geliyor tecrübe ettiğim kadarıyla.çünkü o yaşlarda erkekler akıllanmaya başlıyor.eee 30 yaşındaki adamlar da 20 yaşında kızlara gitmiyor pek.her kadının başına gelen şeyler.bazen bende mi sorun var diyorum hayır samimi bir insanda değilim hatta ilk reddetmeme rağmen devamlı ısrar edince öyle kabul ettim. saf mı duruyorum ya da cinselliğe açık biri mi zannediyorlar anlamadım karşıma hep böyle insanlar çıktı ilk ilişkim bile doğru düzgün bir ilişki değildi
Ay birde kucaklayacakmış sanki bayram gelmişte olmadı harçlıkta verde tam olsun abazanın önde giden uçkurcusuDün ne heveslerle burada konu açıp anlatmıştım bir deAynı ilçede yaşadığımız biri vardı ve görüşmeyi planlıyorduk. Çok ısrar etmesi üzerine bende kabul edip konuştukça da beğenmeye başlamıştım. Bu arada takip listesinde hep aynı ilçede olan kızlar ama kızlar bunu takip etmiyor. Benimle konuştuğu süre içinde de çoğunun fotoğrafını beğenmiş hepsini yeni atılanlar da dahil ama birşey demedim ona bu konuda zaten daha yüz yüze görüşmedik ondan sonra karar veririm diye. Oradan kişiliği hakkında zaten bir güvensizlik duymuştum ama yanlış düşünüyorumdur belki dedim. Bana ilk yazdığında da ben öyle herkese yazmam seni çok beğendim bir şans ver tanışalım falan demişti. Dün gece de buluşma konusu açıldı ve birden daha ilk buluşma hakkında böyle bir konuşma geçti aramızda sonra ben ilerlerse de sadece cinsellik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?