Yalan ağzına yuva yapmış, pis abaza herifben öyle herkese yazmam
Saçmalama sen de adam bildiğin nefes alan her şeye yürüyor, kıstırdığınıDün ne heveslerle burada konu açıp anlatmıştım bir deAynı ilçede yaşadığımız biri vardı ve görüşmeyi planlıyorduk. Çok ısrar etmesi üzerine bende kabul edip konuştukça da beğenmeye başlamıştım. Bu arada takip listesinde hep aynı ilçede olan kızlar ama kızlar bunu takip etmiyor. Benimle konuştuğu süre içinde de çoğunun fotoğrafını beğenmiş hepsini yeni atılanlar da dahil ama birşey demedim ona bu konuda zaten daha yüz yüze görüşmedik ondan sonra karar veririm diye. Oradan kişiliği hakkında zaten bir güvensizlik duymuştum ama yanlış düşünüyorumdur belki dedim. Bana ilk yazdığında da ben öyle herkese yazmam seni çok beğendim bir şans ver tanışalım falan demişti. Dün gece de buluşma konusu açıldı ve birden daha ilk buluşma hakkında böyle bir konuşma geçti aramızda sonra ben ilerlerse de sadece cinsellik
üzerinden ilerletmek istiyor diye düşündüm 6-7 yaş fark da vardı aramızda ve olmayacağını söyledim bende sonuç olarak bitirdik. sabah uyandım silmiş zaten takipten falan. sizce doğru mu karar mı verdim kendimi sorguladım bir an
Eki Görüntüle 3533953 Eki Görüntüle 3533954 Eki Görüntüle 3533955
keşke sizin gibi olsam şu saflığımdan kurtulamadımBen öyle herkese yazmam diyerek kumaşını belli etmiş zaten bu cümleyi kimde görsem engellerimama hâlâ doğru mu yaptım diye sormanız çok garip gerçekten adam daha napsin sapik olduğunu belli etmek için
İnşallah birileri sizi ilk buluşmada sarılıp kucaklamadan kurtulursunuz safliginizdankeşke sizin gibi olsam şu saflığımdan kurtulamadım
Kaç yaşındasınızkeşke sizin gibi olsam şu saflığımdan kurtulamadım
ben 20 o 26Kaç yaşındasınız
Yaşın zaten küçük ve ne yazık ki yaşından da safsın. Sen en iyisi sosyal medyada sana yazanlara cevap verme, üniversiteye gittiğinde orda bulursun düzgün güvenilir birini. Bu şekilde olmazben 20 o 26
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?