Buluşmayı iptal ederek doğru mu yaptım?

Vay ayi vay bari ilk bulusma bi bitseydi

Hayır tatlım senden kaynaklı değil. Etrafımızda 100 erkek var diyelim bu erkeklerin yüzde 90 lik kısmı abaza! Hele hele 20 ile 30 yaş araligi erkekler. Genç nesil tam bir uçkur meraklısı. Bir de 50 den sonra kuduranlar var. Erkekligin geniyle mi oynadılar ne olduysa erkek yok ortada!

Hayır tatlım senden kaynaklı değil. Etrafımızda 100 erkek var diyelim bu erkeklerin yüzde 90 lik kısmı abaza! Hele hele 20 ile 30 yaş araligi erkekler. Genç nesil tam bir uçkur meraklısı. Bir de 50 den sonra kuduranlar var. Erkekligin geniyle mi oynadılar ne olduysa erkek yok ortada!

Abaza oha

Kusma emojisi olsa onu atacaktım. Pis herif

Evli bile çıkabilir. Önüne gelene yazan biri belli ki . Bir de hemen ilk buluşma değil 2. Ya da 5. Demesi .... Sağol ya

Saldıray abi vardı o geldi aklıma ikiz yatak deyip duruyodu haniNiyeti belliymiş olmayınca direk silmiş.Vakit kaybetmedin en azından iyi tarafından, bak niyetini hemen belli etmesi iyi olmuş bi yerde.

Bu ne sapıkça yazışma! Tabii ki görüşmemekle iyi yapmışsın, ben korkarım böyle abaza tiplerden, musallat olur falan.. Yüz yıldır kadın görmemiş gibi.. Herşeyin bir adabı var. Sen biraz ters yapınca da ağız değiştirmiş..

Ben öyle herkese yazmam diyerek kumaşını belli etmiş zaten bu cümleyi kimde görsem engellerim ama hâlâ doğru mu yaptım diye sormanız çok garip gerçekten adam daha napsin sapik olduğunu belli etmek için
"Doğru mu yaptım" diye düşünülecek seviyenin bayağı bir üstünde kullandığı dil..

Erkekler akıllı değil, kadınlar saf (teşbihte hata olmaz, genelleme ile yazdım, amacım aslında erkeklerin çok da akıllı olmadığını söylemek) Çünkü konulara genel olarak baktığımda aslında erkeklerin kendini belli ettiklerini ancak kadınların gözünün aşktan kör olduğunu, bu nedenle ayamadıklarını görüyorum maalesef.

Ya s.ti et şerefsiz köpek. Çok iyi yapmışsın amacı belliymiş. İyiki son anda cafede faaln söyleyip rezillik çıkmadı boşver

hem sapik hem salak, oyle dan diye soylenir mi

Zamparaya bak heleee artık zamanda kaubetmiyorlar direkt yatalim diyolar simdi ki erkekler pekte acik sözlüler iyi olmus iletisim kestiğiniz

Zamparaya bak heleee artık zamanda kaubetmiyorlar direkt yatalim diyolar simdi ki erkekler pekte acik sözlüler iyi olmus iletisim kestiğiniz

Azgın sapık herif ağzının suları akıyor salyalı sakın yanaşma derim bir bk çıkmaz bundan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…