Buluşmayı iptal ederek doğru mu yaptım?

Adamın niyeti belli sakın kontağa geçme daha karşındakinin in mi cin mi belli değil. Başına bela alma

tek sorun aynı ilçedeyiz yürüme mesafesi hatta ama silmiş zaten beni. asla yazmam bir daha zaten
Seni gördü mü yada adresini felan biliyomu ? Seni sildiyse korkma gönül eğlendirmeyi seven tipten yoksa böyle mide bulandırıcı davranmazdı bildiğin pislk peşinde..

Abaza!
Buluşmayın, bir daha da size ulaşmaya calisirsa göz ucu ile bile bakmayın. Bu ne ya ne zannetti sizi iğrenç mahluk.

Seni gördü mü yada adresini felan biliyomu ? Seni sildiyse korkma gönül eğlendirmeyi seven tipten yoksa böyle mide bulandırıcı davranmazdı bildiğin pislk peşinde..
yok yüz yüze görmedi ama aynı metroyu kullanıyoruz bazen aynı semt yani görme olasılığı var mı var ama öyle takıntı yapacağını zannetmiyorum sildiğine göre

Abaza!
Buluşmayın, bir daha da size ulaşmaya calisirsa göz ucu ile bile bakmayın. Bu ne ya ne zannetti sizi iğrenç mahluk.
bazen bende mi sorun var diyorum hayır samimi bir insanda değilim hatta ilk reddetmeme rağmen devamlı ısrar edince öyle kabul ettim. saf mı duruyorum ya da cinselliğe açık biri mi zannediyorlar anlamadım karşıma hep böyle insanlar çıktı ilk ilişkim bile doğru düzgün bir ilişki değildi

Kızların böyle akıllıca kararlar almasına bayılıyorum kimsenin sizi kullanmasına izin vermeyin KENDİNİZDEN ÖDÜN VERMEYİN.
Pis sapık adam.
Böyle tipleri görünce arkanıza bakmadan kaçıııınnnnn!

Ya bi de bunlarda "Yanlış anladın" olayı oluyor bak hiç şaşmaz.

"Yanlış anladın"
"Ya hayır yanlış anladın onu kast etmedim"
"Yok yanlış anladın benim demek istediğim o değildi" bla bla bla...

İlk buluşmada hemen yalarım, yutarım yazmamak için kendimi zor zapt ettim ve yeteri kadar kamufle ettiğimi düşünerek sarılmak, öpücükler filan yazdım ama yine de gerçek niyetimi anladığın için buradan kıvırmam gerekiyor; hemen o sihirli cümleyi yazayım en iyisi: Yanlış anladın.

Son düzenleme:
Seni öpüp koklayacak kucağına alacak sarılacaktı tabi canım tabi. Konuşmalarından belli işte daha tanımadan baş başa görüşelim demiş. Amacı cinsellik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…