Vayy bebeişimm hoşgeldin seni çok merak etmiştik temmuz anneleri olarak güzel haberlerini almak çok sevindirdi beni çınarla bir ömür mutluluklar diliyorum canım
slm kizlar ay herkes yazmis bakmayali sirayla basim yazmaya.wom canim zaman cabuk geciyor bebisler büyüyor.leptop rahat oluyor canimya oturdugun heryerde yaziyosun.kardelen bak kizlar gelmeye basladi sanirim eski günlere kavuscaz.bebisim hosgeldin canimya özledik seni.cinari öpyürum.demek dis cikariyor devrim hala cikarmadi teyzesiya.neyse hayirlisi olsun.bu arada hürrem hosgeldin diyorum sanada.
kizlar ben ve devrimde cok iyiyz cok hareketlendi devamli ziplamak istiyor kollarim kirildi valla.neyapalim dayancam artik.neeyse kizlar hepinizi öptüm.herkese söylüyorum lütfen boslamayin burayii.
hoş geldin kız bebişim nasıl merak ettik seni low ...
ama iyi olduguna sevindim ...Rabbim oglusunla sana ömür boyu saglık ve mutluluklar huzur dolu gunler nasip etsin inşallah ....
takvim işini ben halederim canım müsait oldugumda ok..
hadi kendine ii bak ...oglusunada ayrıca resim bekliyorum sayfaya mümkünse profil resmi küçük belli olmuyo ok...
kızlarrrrrrrr sizide öptüm kib bye...
oooo bebişim hoşgeld,n canım Allah analı babalı büyümesini nasip etsin kuzucuğunun.seni aramızda tekrar görmek çok güzel:))
wom bebişin çok tatlı maaşallah kız yerim ben onu:))
bu arada kızlar dün ben ameliyat oldum şu an hastaneden yazıyorum size safra kesesinde taş vardı safa kesem alındı.şimdi ağrılarım var biraz onun dışında iyiyim hepinizi öpüyorum
kardelencim gecmis olsun canimya.umarim kisa zamanda iyilesirsin.RABBIM dermeansiz dert vermesin kimseye diyorum.
wom masallah canimya cok seker.bu arada bebisim cinarinda resimlerini bekliyorum hepinizi öptüm.
mrb canim sorunu görmemisim pardon,canim devrim 3,4aylikken cok iyi uyuyordu ama simdi nerdeyse günde 2defa 15dk uyuyor.bak bugün hepten sasirtti hala uyumadi deli ediyor beni ya.enerji almis biyerden gülüp duruyor.bende biraktim tepinip duruyo yerde.cinarin uykusu nasil canim.sende cinari öp canimya.