Buluma noktamz :))

mrb kizlar herkes iyi anladigim kadariyla ececim salya var ne zamandir ama dis yok.rack gecmis olsun disle ugrasmak zor ya bende trye gittifgimde yaptirdim disimi simdilik memnunum.ya kizlar kimse girmiyor artik ya muhabbet etcek kimse yok insan sikiliyor.sanirim eskisi gibi olmucak burasi.neyse herkesi öperim byy

selam canlarım nasılsınız bayadır yazmadım dimi fırsat olmadı anam napam ama hep aklımdaydınız kız valla ... biz bilgisayarı satmıştık ondan yazamadım hiç şimdide laptop aldık artık aksamları bizim cimcime izin verirse yaramazlık yapmassa yazarım hep ah aah nerde o eski günler neysa anam ben kacar benim kız 6 aylık oldu teyzeleri koycam rsmini ok ............

selam kızlar rock gülsü wom hepiniz iyisiniz çok şükür bende iyiyim fakat burası gülsünün dediği gibi eskisi gibi olamıyacak gibime geliyo(özledim o günşerimizi yaaa ne iyidi valla.rockum geçmiş olsun canikom dişle uğraşmak hakketten zor valla dertler bitmiyo ki öpüyorum herkesi kendinize iyi bakın

slm kıslar nasılsınız?
uzun zaman oldu sayfaya yazmayalı :))artık aranıza dondum :))
ben ve çınar cok ıyız oncelıkle bunu soyleyım.sagolun hepiniz merak etmıssınız.
bende sızlerı cok merak ettım aklım hep sıtedeydı hepinizi cok ozledım :))
ben 37 haftalıkken sezaryanla doğum yaptım.doktorumuz ıkımız ıcın en ıyı doğumun bu olduğuna karar verdı.ve cınarım 18 hazıranda cok sukur rabbıme saglıklı bı sekılde dunyaya geldı.ama o dunyaya gelene kadar dunya kac bucak gosterdı anasına :)esek sıpası:))cok zor gunler gecırdık doğuma 2 hafta kala hastanede yattım doğumdan sonrada 2 hafta yattım cok zor gunlerdı anlat anlat bıtmez olsun yavrumun canı sagolsun sonucta saglıklı doğdu.ve sıkıntılı gunlerın hepsı gerıde kaldı.suan cok ıyız bu ayın 18de 4.aydan gunumuzu alıcaz :))ayrıca cok erken olmasına ragmen oglum alttan ılk ıkı dısını cıkarıyor suan cok guzel heyacan verıcı bır duygu tabı benım ıcın :))malesef onun ıcın aynı seyı soyluyemıycem (canı yandığı ıcın bıraz mızırdanıyor bızde durumlar bole :))
sızler neler yaptınız bu zamana kadar merak edıyorum bıraz anlatın :))

ayrıca wom senden bıse rıca edıcem canım çınarın resmını yuklemek ıstıyorum takvım nasıl yapılcak tarıf edebılırmısın?yardımcı olursan sevınırım..
hepinizi ayrı ayrıopuyorum :))

Vayy bebeişimm hoşgeldin seni çok merak etmiştik temmuz anneleri olarak güzel haberlerini almak çok sevindirdi beni çınarla bir ömür mutluluklar diliyorum canım

slm kizlar ay herkes yazmis bakmayali sirayla basim yazmaya.wom canim zaman cabuk geciyor bebisler büyüyor.leptop rahat oluyor canimya oturdugun heryerde yaziyosun.kardelen bak kizlar gelmeye basladi sanirim eski günlere kavuscaz.bebisim hosgeldin canimya özledik seni.cinari öpyürum.demek dis cikariyor devrim hala cikarmadi teyzesiya.neyse hayirlisi olsun.bu arada hürrem hosgeldin diyorum sanada.
kizlar ben ve devrimde cok iyiyz cok hareketlendi devamli ziplamak istiyor kollarim kirildi valla.neyapalim dayancam artik.neeyse kizlar hepinizi öptüm.herkese söylüyorum lütfen boslamayin burayii.

hoş geldin kız bebişim nasıl merak ettik seni low ...

ama iyi olduguna sevindim ...Rabbim oglusunla sana ömür boyu saglık ve mutluluklar huzur dolu gunler nasip etsin inşallah ....

takvim işini ben halederim canım müsait oldugumda ok..

hadi kendine ii bak ...oglusunada ayrıca resim bekliyorum sayfaya mümkünse profil resmi küçük belli olmuyo ok...

kızlarrrrrrrr sizide öptüm kib bye...

işte benim minik lokumumun son hali....

Son düzenleme:
Vayy bebeişimm hoşgeldin seni çok merak etmiştik temmuz anneleri olarak güzel haberlerini almak çok sevindirdi beni çınarla bir ömür mutluluklar diliyorum canım

canım :))hosbulduk tsk edrım cok sagol unutulmamak cok guzel bır duygu :))
bende hep sızlerı merak ettım aklım hep burdaydı sende kuzunu almıssın saglıkla kucagına cok sevındım :))Allah cumlemızınkını saglıkla mutlulukla analı babalı buyutmeyı nasıp etsın ınsallah senıde kuzunuda kocaman opuyorum :))

hosbulduk tatlım cınardan ev ıslerınden fırsat buldukca gırmeye calısıyorum :))bır turlu uyku duzenımız yok ne zaman oturcak yerıne cok merakedıyorum sız nasıl yapıyodunuz?taktık ver arkıdısıne :))
devrımınde senınde ıyı olmana sevındım :))sımdı cok keyıflı olur tam oyun zamanları
yolla bu tarafada teyzesıde oynasın yesın onu :))

hosbulduk yavru kusum :)) ıyı dıleklerın ıcın cok sagol canım benım .Allah cumlemızınkı anasına babasına bagıslasın saglık sıhat versın:Saruboceq:

dedıgın gıbı genız bı zamnda takvımı halledersınde ???sayfaya nasıl resım yuklucem onuda bı anlat helekaydirigubbakcemile3

bu arada senın bebıs napıyo nasıl cok tatlı gozukuyo fotoları benım yerıme op opuyorumnanaktan

oooo bebişim hoşgeld,n canım Allah analı babalı büyümesini nasip etsin kuzucuğunun.seni aramızda tekrar görmek çok güzel:))

wom bebişin çok tatlı maaşallah kız yerim ben onu:))

bu arada kızlar dün ben ameliyat oldum şu an hastaneden yazıyorum size safra kesesinde taş vardı safa kesem alındı.şimdi ağrılarım var biraz onun dışında iyiyim hepinizi öpüyorum

kardelencim gecmis olsun canimya.umarim kisa zamanda iyilesirsin.RABBIM dermeansiz dert vermesin kimseye diyorum.
wom masallah canimya cok seker.bu arada bebisim cinarinda resimlerini bekliyorum hepinizi öptüm.

canım cok sagol tsk ederım :))Allah cumlemızınkılerın yavrularını korusun.
canım cok gecmıs olsun ınsallah cabucak ıyılesırsın bol bol dınlen yorma kendını dıkkat et ne zaman cıkıcaksın hastaneden yanında yardımcı olan bırılerı vardır muhakkak.ufak bı cızık amelıyatıda olsa zordur sezeryandan bılıyorum adı ustunde amelıyat
neyse canım tekrar gecmıs olsun kocaman opuyorum senı

kardelencim gecmis olsun canimya.umarim kisa zamanda iyilesirsin.RABBIM dermeansiz dert vermesin kimseye diyorum.
wom masallah canimya cok seker.bu arada bebisim cinarinda resimlerini bekliyorum hepinizi öptüm.

canım sıteye yuklemeyı bı bılsem yapacamda malesef bılmıyorum..bı oncekı yazımda sana bı soru yoneltmıstım uyku duzenı konusunda sanırım gormedın
devrımıde op benım yerıme :))

mrb canim sorunu görmemisim pardon,canim devrim 3,4aylikken cok iyi uyuyordu ama simdi nerdeyse günde 2defa 15dk uyuyor.bak bugün hepten sasirtti hala uyumadi deli ediyor beni ya.enerji almis biyerden gülüp duruyor.bende biraktim tepinip duruyo yerde.cinarin uykusu nasil canim.sende cinari öp canimya.

anladım canım sagol
cınar eskıden gece 1 de karnını doyurur yatardı ve sbah 5 6 gıbı kalkardı gece hıc acıkmazdı sımdı acıyo oyuzden uyanıyo karnını doyuruyorum bu seferde sbah gec kalkıyo 9 10 gıbı kalkıyo buyuyo ondan cabuk acıkyo desem 1 saat sonra acıkması mumkun degıl ???bu durum benı dusunduuyor neyse bosver devrımıde senıde opuyorum

sağolun bebişim gülsü şu an iyiyim canlarım evdeyim dinleniyorum ameliyatım güzel geçti laparoskopi yöntemiyle oldu kesmediler beni yani:))sezeryan daha kötü onun acısını anlatamam bu hiç kalıyo yanında.sizlerde iyisinizdir inşallah öpüyorum canlarım
bu arada rock wom hırçındeniz nerelerde yahu?

selam kizlar. nihayet yaziyorum bende :))

Bebisim hosgeldin seker. Nasil merak ettik seni. ne oldu bu kiza yahu dedik. ama neyseki hersey yolundaymis. cok sukur. cinarinda buyumus bile. allah bagislasin canim. dogan buyuyor vallahi. bak disleri cikmaya baslamis bile. ben sen yokken neler oldugunu anlatipta senide SIKMAYAYIM. sonuc olarak hersey ayni. esim yine gorevde yok 6 ay. boyle iste.

kardelencim gecmis olsun. sanirim bu safra kesesi tasi olayida bobrek tasi gibi bisey. yani cok iyi anliyorum agri olarak neler yasadigini. ama simdi iyisin. iyi bari. yat dinlen diyecegim ama malesed bertug bey izin vermez :)))

gulsu ve womanly selam sekerler. womanly kizcen buyumus ayol. masallah. cok guzel bir kiz olacak belli. optum sizi.

ben pek giremiyorum kizlar. arkadasta kaliyorum genelde. kucuk oglu var zaman kalmiyor bilgisayara. vaktim oldukca yazarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…