Buluma noktamz :))

sağolun bebişim gülsü şu an iyiyim canlarım evdeyim dinleniyorum ameliyatım güzel geçti laparoskopi yöntemiyle oldu kesmediler beni yani:))sezeryan daha kötü onun acısını anlatamam bu hiç kalıyo yanında.sizlerde iyisinizdir inşallah öpüyorum canlarım
bu arada rock wom hırçındeniz nerelerde yahu?

canım ıyı olmana sevındım :))amelıyat olmadan oldun demek en ıyısı daha rahat olmustur senn ıcın..bertugda ıyıdır ınsallah optum canım sızı..
dığer kızlarda ıyıdır ınsallah.artık eskısı gıbı degıl burası sanırım slm vern kayboluyo sonra:))

selam kizlar. nihayet yaziyorum bende :))

Bebisim hosgeldin seker. Nasil merak ettik seni. ne oldu bu kiza yahu dedik. ama neyseki hersey yolundaymis. cok sukur. cinarinda buyumus bile. allah bagislasin canim. dogan buyuyor vallahi. bak disleri cikmaya baslamis bile. ben sen yokken neler oldugunu anlatipta senide SIKMAYAYIM. sonuc olarak hersey ayni. esim yine gorevde yok 6 ay. boyle iste.

kardelencim gecmis olsun. sanirim bu safra kesesi tasi olayida bobrek tasi gibi bisey. yani cok iyi anliyorum agri olarak neler yasadigini. ama simdi iyisin. iyi bari. yat dinlen diyecegim ama malesed bertug bey izin vermez :)))

gulsu ve womanly selam sekerler. womanly kizcen buyumus ayol. masallah. cok guzel bir kiz olacak belli. optum sizi.

hosbulduk canım sende hosgeldın :))
cok sagol cok tsk ederım evet cok sukur hersey sımdı yolunda :))
bızımde sınavımız buymus dıyorum..
esının gorev suresı bıraz uzun olmus gıdelı cok oldumu barı.sayılı gun cabuk gecer derler umarım sızın ıcındee oyle olur canım .bebek ısıde sımdılık askıda o zaman
arkasının olmasına sevındım cunku yanlız vakıt gecmez ınsallah kafa dengındır.
anlatıpta sıkmak ne demek sakın ole dusunme uzulurum
ben her zman senı dınlemeye hazırım sakın unutma elımden geldığınce dılımın erdığınce yanındayım burda azmı sıkıntılarımızı yazdık paylastık hepimizin ıyı kotu sıkıntıları oldu paylatıkca azaltmaya calıscaz
opuyorum canımopuyorumnanaktan

selam canlarım nbrsiniz... ben ve kızım cok iyiyiz ....

kardelenx gecmiş olsun canım rabbim saglık versin valla hersey saglık... saglık olmadımı hiç bişeyin tadı olmuyo ...oğlunda iyidir umarım öptüm onu yanaklarndn.

rock kız Allah kavuştursun anam tezden inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...ayrıca yorumların için saol...

kız gülsü sen naban ogluşunu napıyo baya buyuduler kız sizinkiler he...rabbim mutluluklarını göstersin hep inşallhhh...

bebişim cnm ya ben takvimini yapcaktım güya birtürlü fırsat olmadı k.bakma...cınarda ne tatlıymış kız yerim onu ben...

hırcındeniz sen napıyon nerelerdesin gııı cık ortaya.....

slm kizlar,rack canim tez zamanda kavusasin insallah kocana.arkadasinla kafan uyusuyosa cok süper ya,biliyosun böyle uzakta iyi arkadas bulmakta sorun.
kiz bebisim cinar ne kadar sirinya,cani senden bisey istesem yaprmisin banada öyle takvim yapsanaya.resmi ben sana yollarim.
kiz wommm bizimkiler büyüdüde senin cimcimede baya büyümüs yaaaa.ïyi olmana cok sevindimya.
kizlar benim bu aralar tek sorunum kilo vermek,doguma 72kiloyla giridim 22kilo aldim yani.hamilelik kiloda 51di simdi ise 54üm ama ben 50 olmak istiyorumya.devrimi emzirdigim icin diyet yapamamiyorum.evde spor yapiyorum mekik tarzinda biseyler iste.neyse sizin kilolar nasil kizlarrr.bu arada ece kayip nirdesin kiz....
neyse öperim sizi byby

Selam kızlar nasılsınız iyisiniz maşallah hepiniz:nazar:
bebişim:) hoşgeldin aramıza yeniden. iyi olmana çok sevindim bebeğin kocaman olmuş bile maşallah. insan bir haber etmezmi yaa seni ne çok merak ettim sanal manal ama arkadaş olduk buralarda galiba hernekaDar görmesekde birbirimizi:dilcikar:
Kardelencim çok geçmiş olsun sana sağlığına kavuşursun inşallah ..
kızlar dişler çıktı sanırım bizim kuzucuklarIn emekliyorlarmı yoksa yürümeye başladılaarmı :emir_bebek::emir_bebek:
Gülsü valla sen doğrudun kilo problemin var ben ne yapayım çocuk yok ama koca bir göbeğe sahibim sağolsun herkez hamile sanıyor beni rezalet:roflol:
Ben iyiyim kızlar öpüyorum sizleri soranda sormayanda sağolsunkaydirigubbakcemile3a.s.

Son düzenleme:
slm kıslar nasılsınız?
uzun zaman oldu sayfaya yazmayalı :))artık aranıza dondum :))
ben ve çınar cok ıyız oncelıkle bunu soyleyım.sagolun hepiniz merak etmıssınız.
bende sızlerı cok merak ettım aklım hep sıtedeydı hepinizi cok ozledım :))
ben 37 haftalıkken sezaryanla doğum yaptım.doktorumuz ıkımız ıcın en ıyı doğumun bu olduğuna karar verdı.ve cınarım 18 hazıranda cok sukur rabbıme saglıklı bı sekılde dunyaya geldı.ama o dunyaya gelene kadar dunya kac bucak gosterdı anasına :)esek sıpası:))cok zor gunler gecırdık doğuma 2 hafta kala hastanede yattım doğumdan sonrada 2 hafta yattım cok zor gunlerdı anlat anlat bıtmez olsun yavrumun canı sagolsun sonucta saglıklı doğdu.ve sıkıntılı gunlerın hepsı gerıde kaldı.suan cok ıyız bu ayın 18de 4.aydan gunumuzu alıcaz :))ayrıca cok erken olmasına ragmen oglum alttan ılk ıkı dısını cıkarıyor suan cok guzel heyacan verıcı bır duygu tabı benım ıcın :))malesef onun ıcın aynı seyı soyluyemıycem :KK43:(canı yandığı ıcın bıraz mızırdanıyor bızde durumlar bole :))
sızler neler yaptınız bu zamana kadar merak edıyorum bıraz anlatın :))

ayrıca wom senden bıse rıca edıcem canım çınarın resmını yuklemek ıstıyorum takvım nasıl yapılcak tarıf edebılırmısın?yardımcı olursan sevınırım..
hepinizi ayrı ayrıopuyorum :))

canımmm seni o kadar merak etmiştim ki bunu anlatamam ..bir ara neredeyse hergün profiline bakıyordum acaba geldimi , inşallah kendisi ve bebişi sağlıklıdır diye .. hatta site yönetimine ulaşıp sana ulaşabileceğimiz herhangi bi tel no vs bulabilir miyiz diye düşünmedim desem yalan olur, sevinci-üzüntüyü neyse o günkü durum paylaşmak adına ..
sonra sonra ümidi iyice kestim senden
gelen bir arkadaşlık teklifine bakayım kimmiş derken arkadaş listemde senin Çınarınla resmini görünce profilinde dünyalar benim oldu desem inanır mısın :Saruboceq: :asigim:
Allaha binlerce şükür sen demis kokuluna kavuşmuşsun , inşallah yaşadığın - yaşadığımız ( benimkileri de yazsam burdan bilmem nereye yol olur ) sıkntıları başka hamileler yaşamaz , bizler deyavrularımızın hep sağlıklı haberlerini paylaşırız ..
seni ve oğluşunu çokkkkkkk öpüyorum Şeniz

sevgiler

rock bebişim wom hırçındeniz gülsü sağolun canlar iyiyim çok şükür ayakta bile geziniyorum yatmadım öyle tembel tembel:))iş bile yapıyorum sağolsun kardeşimle yiğenim geldi onlar baya bana yardımcı oldular bertuğ konusunda kucağıma alamıyorum dikiş yerlerim ağrıyo.ama sağolsunlar bana epey bi yardımı oldu onların.
rock canım benim özlettin kendini arkadaşında mı kalıyosun hala onunla vaktinin nasıl geçtiğini anlamazsın zaman çabuk geçer bi bakmışsın kocişin gelmiş:))iyisindir inşallah canım öpüyorum seni

hırçındeniz sağol canım bana yaş pasta göndermişsin hemde çikolatalı bayılırım valla bu sıralar zaten hep yiyorum ondan canım çok tatlı çekiyo :))ısmarlamış kadar oldun

hırçındeniz sağol canım bana yaş pasta göndermişsin hemde çikolatalı bayılırım valla bu sıralar zaten hep yiyorum ondan canım çok tatlı çekiyo :))ısmarlamış kadar oldun

Nedemek canım yaa keşke yakınımd aolsanda gerçeğinden verebilsem:roflol:
iyi olmana çok sevindim kendine dikkat et bertuğuda kucaklama bir süre eminim zordur ama sağlığınıda unutmayerimseniben

Selam kızlar nasılsınız iyisiniz maşallah hepiniz:nazar:
bebişim:) hoşgeldin aramıza yeniden. iyi olmana çok sevindim bebeğin kocaman olmuş bile maşallah. insan bir haber etmezmi yaa seni ne çok merak ettim sanal manal ama arkadaş olduk buralarda galiba hernekaDar görmesekde birbirimizi:dilcikar:
Kardelencim çok geçmiş olsun sana sağlığına kavuşursun inşallah ..
kızlar dişler çıktı sanırım bizim kuzucuklarIn emekliyorlarmı yoksa yürümeye başladılaarmı :emir_bebek::emir_bebek:
Gülsü valla sen doğrudun kilo problemin var ben ne yapayım çocuk yok ama koca bir göbeğe sahibim sağolsun herkez hamile sanıyor beni rezalet:roflol:
Ben iyiyim kızlar öpüyorum sizleri soranda sormayanda sağolsunkaydirigubbakcemile3a.s.

canım hosbulduk :))cok tsk ederız teyzesı :))
canım turkıyede gırme ımkanım olmadı bılıyosun cınarla olan durumumuzu
evıme gelır gelmezde sızlerle durumu paylastım artık bırlıkteyız:))tabıkı cok ıyı arkas olduk olurmu hıc ole sey :))asıl sen sole bakalım neler yapıyosun artık sayfaya eskısı gıbı bakmıyosun slm verıp kacıyon sonra bı bakmısız uzun sure yoksun??????gene arayı uzun tutarsankaydirigubbakcemilesacından surukler sayfaya getırrım :))saka bı yana ozledım sana takılmayı kaydirigubbakcemile3opuyorum canımopuyorumnanaktan

wom onemlı degıl canım ben hallettım.demek cınarı begendın :))sevındım
kızın kucuk olsaydı alırdım ogluma :))sansına kus.:roflol:

slm kıslar
napıyonuz?kımse yazmıyo artık eskı muhabbetler yok anlasılan
her sene bıraz dah uzaklasıyoruz bırbırımızden..
neyse bende bundan sonra sık yazmam o zaman
ortama ayak uydururuz :))

slm bebism gercekten kimse gelmiyor buraya bende artik bakip cikiyorum.napim tek basina yaz yaz nereye kadar.cinarcik nasil tatlim annelik cok güzel dimi.tüm isteyenlere rabbim tattirsin diyorumya.neyse cnaim cinarla kendine iyi bak öpüyrum.
diger kizlar nirdesiniz yahu kiziyorum.arkadaslar lütfen birgün yada gece toplanalim söyle güzel bi muhabbet edelimya.eminim konuscak cok seyimiz vardir.herkesi öptüm byyyyy.

selam canlar...
yaw eşim laptopu ,işnedeniyle sürekli yanında taşıyor oyüzden ben sık sık giremiyorum yoksa varya aksama kadar yazısırız yani napak ilk kez bugun bıraktı bend ehemen yazdım ee hayat nasıl benim kızım dogdu dogalı muhtesem gidiyor diyebilirim neysa öpüldünüzzz...

selam kızlar hepiniz iyisinizdir umarım gerçekten bende o eski günlerimizi özledim ne güzel muhabbet ediyorduk yaa bebişler olunca iyice ayrı kaldık valla inşallah yine yazışırız eski günlerdeki gibi öpüyorum hepinizi

selam kızlar nbr ... bi bakıyım dedim selam vermeden gecmedim...öpüldünüz....

aloooooooooooooooooooooo sesimi duyan varmııı :?????????????????*

efendim wommmmmm,bacim nasilsin, nevar neyok.kizina masallah oglusum bi öpücük yolluyor kizina.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

efendim wommmmmm,bacim nasilsin, nevar neyok.kizina masallah oglusum bi öpücük yolluyor kizina.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hahahah :))))))))))))))) biz oyle hemen öptürmeyiz kendimizi ... :)))))))))))))))))))))

iyilik kız napak ugrasıyoz işte hanımefendiyle butun hayatım o oldu valla .... :KK66:

Ben vallaha pek girmiyorum yine siteye. bu haftasonu burda cadilar bayrami :)) arkadaslarin cocuklarinin kostumleriyle falan ugrastim. eglenceli oluyor. fotolar koyarim buraya. Genelde evde durmuyorum. arkadasta kaliyorum. cocuklu evde zamanin nasil gectigini anlamiyorum vallaha. Siz neler yaptiniz? anlatin gari. optum sizi.

X