- 11 Mart 2008
- 1.020
- 0
sağolun bebişim gülsü şu an iyiyim canlarım evdeyim dinleniyorum ameliyatım güzel geçti laparoskopi yöntemiyle oldu kesmediler beni yani:))sezeryan daha kötü onun acısını anlatamam bu hiç kalıyo yanında.sizlerde iyisinizdir inşallah öpüyorum canlarım
bu arada rock wom hırçındeniz nerelerde yahu?
canım ıyı olmana sevındım :))amelıyat olmadan oldun demek en ıyısı daha rahat olmustur senn ıcın..bertugda ıyıdır ınsallah optum canım sızı..
dığer kızlarda ıyıdır ınsallah.artık eskısı gıbı degıl burası sanırım slm vern kayboluyo sonra:))
selam kizlar. nihayet yaziyorum bende :))
Bebisim hosgeldin seker. Nasil merak ettik seni. ne oldu bu kiza yahu dedik. ama neyseki hersey yolundaymis. cok sukur. cinarinda buyumus bile. allah bagislasin canim. dogan buyuyor vallahi. bak disleri cikmaya baslamis bile. ben sen yokken neler oldugunu anlatipta senide SIKMAYAYIM. sonuc olarak hersey ayni. esim yine gorevde yok 6 ay. boyle iste.
kardelencim gecmis olsun. sanirim bu safra kesesi tasi olayida bobrek tasi gibi bisey. yani cok iyi anliyorum agri olarak neler yasadigini. ama simdi iyisin. iyi bari. yat dinlen diyecegim ama malesed bertug bey izin vermez :)))
gulsu ve womanly selam sekerler. womanly kizcen buyumus ayol. masallah. cok guzel bir kiz olacak belli. optum sizi.
hosbulduk canım sende hosgeldın :))
cok sagol cok tsk ederım evet cok sukur hersey sımdı yolunda :))
bızımde sınavımız buymus dıyorum..
esının gorev suresı bıraz uzun olmus gıdelı cok oldumu barı.sayılı gun cabuk gecer derler umarım sızın ıcındee oyle olur canım .bebek ısıde sımdılık askıda o zaman
arkasının olmasına sevındım cunku yanlız vakıt gecmez ınsallah kafa dengındır.
anlatıpta sıkmak ne demek sakın ole dusunme uzulurum
ben her zman senı dınlemeye hazırım sakın unutma elımden geldığınce dılımın erdığınce yanındayım burda azmı sıkıntılarımızı yazdık paylastık hepimizin ıyı kotu sıkıntıları oldu paylatıkca azaltmaya calıscaz
opuyorum canımopuyorumnanaktan