Buluma noktamz :))

zemuszemuszemuszemusslm arkdaslar umarım herkes ıyıdır su anda oglumu uyuttum sıze bakım dedım.cuma aksama kısmetse evımdeyım tatılım cok ıyı gectı devrım cok mutlu burda.tabı yolda huzursus oldu ucak bıde ıstanbul aktarmalkı olunca cok yoruldu.kardelen problemını taö nılmesemde üzülme canımya baska bıseylere yogunlas.bertuzu düsün canım.rack cok haklısın gercekten zaman zaman ınsanın pskolga ıhtıyacı oluyor.sende kendıne ıyı bak canım.ececım tatılının güzel gecmesıne sevındım dınlenmıssındır bıgüzel.neyse kızlar ben cıkım söyle bi göz atım sayfalara .öperım herkesııa.s.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kizlar ben geldim evimdeyim cok yorgunum,size bi haber verim dedim.hadin kendinize iyi bakin byyy

rmb kardelen tatilim cok süper gecti.tüm yorgunlugumu attim ailemi görmek cok iyi geldi bana.devrim cok iyi teyzesi sanki biraz yaramazlasti ama neyapalim.orda tüm ilgi ondaydi herkes etrefinda dönüyodu simdide aynisni istiyor,bu arad yolculuk yaparken biraz zorlandik devrim cok sikildi ucakta,bide aktarmali olunca baya yoruldu.ama iste geldi gecti canimya.sen nasilsin bertug nasil esin arayi düzeltinmi canim.insallah tüm sikintilarin gecer.neyse kendine iyi bak bertugu seni öptüm.diger kizlar sizler nasilsiniz nevarneyok herkes iyidir umarim byy

slm kizlar benden baska kimse yazmiyor bu aralar sanirimkizlar size güzel bi haber verim dedim,bebisimle konustum bugün kendisi cok iyi cinarda:lepi::lepi:bebegimiz cinar 3aylik olmus nerdeysezemuszemuscok seker.neyse kizlar simdilik bu kadar herkesi öperimmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam gülsücüm tatilinin iyi geçmesine sevindim canım ailene zor gelmiştir şimdi senin ve devrimin yokluğu inşallah daha nice tatiller geçirmen dileğiyle Allah sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesin.gurbetlik gerçekten zor ha deyince gidemiyosun bu arada bebişimin iyi olmasına sevindim yaa çınar maaşallah kocaman olmuş yaa:))Allah nazardan saklasın niye buraya giremiyo özledik onu da.öpüyorum canım kendine iyi bak benim bu aralar moralim bozuk o yüzden fazla giremiyorum

slm kizlar anlamiyorum kimse gelmiyor artik sayfamiza nirdesiniz yahuCADIARZUCADIARZUcok sesiz kalmis burasi:gitme:kizlar ben ve oglum cok iyiyz gittikce büyüyor devrimim yarmazlasiyordakafamçokkarıştıbende hal birAKMIYOR VELETşakkıdıama cok tatli bisey ya yiyesim geliyorrcokacimcoooksizkler nasilsiniz ne var neyokksizlerde umarim herkes iyidir kendinize iyi bakin diyorum ve öpyürummopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam gülsücüm iyi olmanıza sevindim devrim beyimizle yerim ben onu yaa büyüyolar işte benimki de öyle valla yaramazlaştılar sürekli ilgi istiyolar bu arada seninki diş çıkardımı canım benim ki hala çıkarmadı öpüyorum seni ve devrimi

slm kardelencim devriminde hala disi yok canim beklicez artik.ama annem diyorki bebklerin disi ne kadar gec gelirse okadar saglam olur diyor.bende sizi öperim by

gülsücüm bu beyler geç çıkaracak anlaşılan:))erkek bebekler kız bebeklere göre herşeyi daha geç olur diye duymuştum belki yapı meselesinden de olabilir.haklısın inşallah dediğin gibidir aklıllı olur bizim kuzucuklarımız öpüyorum canım bu arada diğer kızlar nerdesiniz yahu?

selam kizlar. coktandir yazamadim kusura bakmayin. Turkiyeden arkadas geldiginden beri pek evde durmuyorum. Genelde onda kaliyorum. zaman daha cabuk geciyor kalabalikta :)) Sizler nasilsiniz?

selam canım iyiyiz ne olsun evet uzun bi zaman oldu görüşmeyeli yanlız olmadığına sevindim gününü gün et eşin gelinceye kadar zaman gerçekten çabuk geçer senin için öpüyorum tatlım kendine iyi bak

mrb rack canim merak etmistim artik seni,cünkü normalde sen burayi sen fazla boslamazdin yani.iyi olduguna sevindim canim ne güzel arkadasinla zamanin gecer simdi.neyse keyfinin yerinde olmasina sevindim.kendine iyi bak sekerim öptüm by.

selam millet nasılsınız hihoyyyt
maşallah kızlar bebişlerinizi büyütmüşsünüz bakıyorum diş muhabbetleride başlamışkaydirigubbakcemile3
Merak etmeyin anneleri çıkar dişeride daha bir tatlı olurlar şimdi ne cicilerdir onlar salyaları falan akıyormu bebişlerin akıyorsa eller ağızdan çıkmıyorsa bilinki yakındır dişlerin gelmesi

selam kizlar. sagolun iyi dilekleriniz icin. Buraya yazmayi unutmusum kac gundur disim agriyordu. izmirde dis yaptirmistim orasi agrimaya basladi bende burdaki discime gittim dun. film falan cekti hemen kanal tedavisi olmasi lazim dedi yan dise. soyle boyle derken 3 saat discideydim. kanal tedavisini yapti simdi yerine yeni dis yapacak. aman vallaha su dislerimden cok cektim. neyseki esim burda degil. gotur getir o da benimle yoruluyordu. boyle iste kizlar. bide dis cikti basima. optum sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…