Buluma noktamz :))

gulsu bacım ordamısın :))
beklemek cok zor olsa gerek ha geldı ha gelcek dıye heyecanda doruktadır sımdı

amanin lowww gülsü her an doğuma hazırsın demek :))hadi bakalım Allah bi avazda kurtarsın seni bugün normalde doğurman gerekti sancın gelmedi o zaman gelmezse suni sancı verirler Allah yardımcın olsun şimdiden hayırlı doğumlar:))

bebişim demek 10 temmuz olmasını istiyorsun öylemi o zman söyle kuzucuğuna erkenden gelmesin :)))ne güzel olur 10 10 10 :)))hareketlerini 1 hafta sonra yavaş yavaş hissetmeye başlarsın bu kadar erken başlamaz annesi anca 16 hafta da yada 17.haftada hissetmeye başlarsın o sandığın hareketler gazın olabilir hayırlısı bakalım sende hisstmeye başlayacan çok güzel bir duygu bak sende göreceksin

wom sen ne yapıyon looooooooooow iyisindir inşallah öpüyorum hepinizi bu arada rock nerde ya ne zamandır girmiyo hırçondeniz çalışıyo bildiğim kadarıyla ondan giremiyodur kendinize iyi bakın

amanin lowww gülsü her an doğuma hazırsın demek :))hadi bakalım Allah bi avazda kurtarsın seni bugün normalde doğurman gerekti sancın gelmedi o zaman gelmezse suni sancı verirler Allah yardımcın olsun şimdiden hayırlı doğumlar:))

bebişim demek 10 temmuz olmasını istiyorsun öylemi o zman söyle kuzucuğuna erkenden gelmesin :)))ne güzel olur 10 10 10 :)))hareketlerini 1 hafta sonra yavaş yavaş hissetmeye başlarsın bu kadar erken başlamaz annesi anca 16 hafta da yada 17.haftada hissetmeye başlarsın o sandığın hareketler gazın olabilir hayırlısı bakalım sende hisstmeye başlayacan çok güzel bir duygu bak sende göreceksin

wom sen ne yapıyon looooooooooow iyisindir inşallah öpüyorum hepinizi bu arada rock nerde ya ne zamandır girmiyo hırçondeniz çalışıyo bildiğim kadarıyla ondan giremiyodur kendinize iyi bakın

canım gaz degıl baya baya kuzumun hareketlerı bende sasırdım erken dıye ama pıt pıt cok hafıf hereketlerı var o yaptıkca ıcım bır hos oluyo temmuz annelrındekı aynı gunde olduğumuz arkadasda hıssetmeye baslamıs doktorumuzda cok hareketlı bu bebek dedığınde cok cıddıye almamıstım :CüvCüv:bu arda kıbılede temmuz annesı oldu haberınız olsun..

wom rockkk nerdesınız kızlar..

canlar hala dogurmadim bizim oglan cok rahat yerinde sanirim gelmiyorya böyle beklemekte cok zor gelsede bi görsem onuya .bebisim cnaim demek yavrusun oynuyor yerim ben onu yaaa.kardleen wom bebislerinizi öpüyorum sizlerinde haa bu arada rackin kocasi geldiya giremez anlaidniz siz onuuuuuuuuuu simdi isleri vardir.ececikte calisiyor sanirim neyse kizlar bugünde haberimi verim dedim zaten anlayinki buuray 2gün üstüste yazmazsam ben dogurdum neyse herkesi öperim.
bu arda kardleen sende dikket et bu arralar fazla yorma kendini hadi hayirlisi diyekkkkkkkkk byyyyyy

selam kizlar. kusura bakmayin coktandir yazamadim. malum :))) Esim hayirlisiyla geldi. cok mutluyum. hasretlik zor oluyor esler arasinda. Gulsu hala dogurmadin demek. az kaldi canim hadi hayirlisi. kardelencim seninde yaklasti gitgide. wom, bebisim hepiniz saglikla bebilsrinize kavusursunuz insallah. Sizler icin cok mutluyum cok cok istiyordunuz gercekten. canlar esim simdi 2 hafta izinli sonra da 2 hafta daha izin aldi annesini falan gormek istiyor. uzakta oturuyorlar biliyorsunuz. Subat 6da falan is basi yapacak. ben fazla giremem yani haberiniz ola. Takip etmeye caliscam dogurdunuzmu diye :)) boyle iste canlar. optum sizi.

bebişim ne güzel o zaman maaşallah diyek demek bebişinin hareketlerini hissetmeye başladın çok güzel bi duygu değil mi içini gıdıklıyo sanki benim ki artık büyüdüğü için maaşallah cüssesi baya ağır :))senin adına çok sevinidim

gülsü bu ne anam yaa daha doğuramadın mı kız :)))her an hazırlıklı ol herşeyin hazırdır senin çantanı falan hazırlamışsındır Allah bi avazda kurtarsın canım

rock canım benim ben eşinin geldiğini unutmuşum sana gözünaydın olsun diyelim o zaman malum hasret gideriyosun seni anlıyorum :)))ara sıra gir kendinden haberdar et

bu arada bende bugün doktordaydım 22 ocak ta alıyo doktorum belli oldu bi aksilik olmazsa inşallah gündüz saatlerinde yavruma kavuşacağım Allahın izniyle darısı hepinizin başına bebişimin gelişimi gayet iyi çok şükür 3 kg şu an doğuma 10 gün var 3 500 gr olur herhalde o zamana kadar hayırlısı diyelim Allah hepimize yardım etsin kızlar

hepinizi öpüyorum a.s.

selam kıslar nasılsınız..........
bakıyorum da doğurmamışsınız daha kardelen ve gülsü maşallah size :roflol:kaydirigubbakcemile2
kızlar benim moralim bozuk işler çok kötü durgun işe alındım ama eleman çıkartılıyor heran kovulucam diye korkuyorum çok zor bir dönem grçekten allah işsiz insanlara yardım etsin...:çok üzgünüm:
Ben dok gittim tahlillerim yapıldı perşmbe günü dok gidip sonuçları öğrenicem inş kötü bir şeyle karşılaşmam müsait olduğumda yazıcam sizlere ben vardiyalı çalışıyorum o yüzden kusuruma bakmayın her an giremiyorum nete hepnizi çok öpüyorum kendinize iyibakın tabi bebişleredeŞeniz:emir_bebek:

Son düzenleme:
gulsu canım sımdıden hayırlı olsun dıyelım Allah bır avazda kurtarsın yavrunu yavrularımızı bıze bagıslasın artık gun degıl dk sayıyorsundur..
kardelen senınde gunu bellı oldu demek hayırlı olsun senınde canım..yavrunun kılosuda cok ıyımıs masallah oğlusuna..
rock canım anladık bız senı :))sız keyfınıze bakın.. arada yaz ama unutma..ınsallah Allahın ıznıyle guzel olcak bu ay sizın ıcınde ben umutluyum hadı hayırlısı dıyelım..
hırcın denız sıkma canını olucagı varsa olur belkı ısten cıksan bıle belkı ondada bır hayır vardır :))anladın sen onu.doktor sonucların ıyı cıkar ınsallah senınde guzel haberlerını beklıyoruz canım.
wommmmmm yavrum sen ne alemdesın ınsallah ıyısındır
bız daha cınsıyetı oğrenemedık bakalım bu gıdısımızde yanı aksılık olmazsa bu persembe oğrenebılcekmıyız..

hepnızı opuyorum kızlar kendınıze ıyı bakın :))

hırçındeniz canım benim sıkma canını herşeyde vardır bi hayır öyle diyelim öyle olsun inşallah herşey yolunda gider senin için bu arada perşembe günü doktordan geldiğinde haberdar et bizi merak ediyorum sonuçlarını inşallah herşey iyi temiz çıkar üzülme Allahın izniyle kötü bişeyin yoktur ben senden ve rocktan umutluyum hamileyiiiim diye bağıracağınız günlerde gelecek Allahın izniyle Allah yeter ki dermanı olmaya dert vermesin dualarımız sizinle canım benim

bebişim az kaldı canım işte doğuma gün sayıyorum gülsü doğurmuş olabilir ses çıkmadı bugün ondan bu arada cinsiyetini öğrenir öğrenmez yaz çok merak ediyorum içimden bi ses sanki oğluşun olacak diyo hadi bakalım hayırlısı

kendinize iyi bakın kızlar Allah yardımcımız olsun hepimizin öpüyorum

selam kizlar. nabersiniz?

Gulsu dogurdunmu bacim? Kardelen sanada 1 hafta kaldi. vaybe.

Ben pek iyi degilim. bugun tiroid ultrasonum vardi. onu cektirdim. normalde hemen gonderirlerdi eve ama bu sefer biraz disarda beklermisiniz doktorunuzla konusmamiz gerek dediler. zaten noduller var biliyorum ama sanirim buyuduler. sonra ultrasoncu yine geldi doktorunuz sizi ariycakmis dedi eve gonderdi. biraz canim SIKILDI tabi. ogrenmek istiyorum sonucu. boyle yani. haber veririm size sonucu.

kızlar ben doğurdum çok şükür 37 haftalıkken sancım geldi normalde haftaya perşembe alacaktı doktorum ama kasılmalarım olunca mecbur almak zorunda kaldı çok tatlı bi oğluşum oldu kızlar darısı doğuracakların başına :))dün hastaede yattım bugün çıktım 3 kilo 50 cm boyunda öpüyorum maaşallah demeyi unutmayın :))

ay canim kardleen hakkettenmi kiz sok oldummmmmmmmmmmm.anaaaaaaaaaaa ben daha doguramadim sanirim pzara olcak doktorlar gelemzse pazara suni sanciyi veririz dediler.ya kardelen normalmi yaptrin sezeryanmi ay cok sevindim cnaimyaaaaaaaaa oglusunun resmini koy aman yarrabim melekler sizi korusun yerim ben oglusunu hayirli olsun cnaimya inan kendim kadar sevindim,darisida benim gibi bekleyenlere insallah herkesi öptüm kizlarrrrrrrrr

selam kizlar. kardelenim tebrikler canim. masallah diyelim kucuk beyefendiye. nazar degmesin. eh iste boyle arada oynuyo 1 hafta falan bazen. gulsucum seninkide yakindir. benim burdaki komsu nihayet dogurdu gecen hafta. seninkide onun gibi iste gec olacak. normal dogum oldugu zaman biraz gecikiyor.

kardelencim resim koy gorek yavrunu. optum sizi

gülsü sağol canım senden önce doğurdum :)))senin kinin gelmeye niyeti yok anlaşılan benim oğlan duramadı :))Allah seni de kurtarsın canım inşallah ben spinal sezeryan oldum çok memnun kldım biraz ağrılarım var onun dışında iyiyim çok şükür öpüyorum

rock sağol kankam ya Allah sana da yaşatsın bu güzel duyguları inşallah biraz meme vermekte zorlanıyorum memem yara oldu nerdeyse sütüm fazla gelmiyo ona üzülüyorum bir tek onun dışında hertarafım şiş ödem oldu elde ayaklarda dinleniyorum işte kızlar öpüyorum canım seni

anaaaa kızzz kardelen sen ne arada derede doğurdun gulsuya dk sayarken sen dogurdun sook oldumm valla..cok guzel cok sevındım senın ve oğlusunun adına.. hayırlı olsun tatlım Allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsın..

Son düzenleme:
ayyy canım tebrık ederım bıtanem saglıkla ınsallah nasıl oğlusun cok tatlıdır anacım o ya. kız ne acelecı cıktı oyle yaramaz tam bır fırlama olucak desene. cok sevındım en kısa zamanda resım beklıyoruz

gülsüüüüü kız sen daha doğurmadınmı bacım?devrım nasıl sen nasılsın hersey yolundamı?haber ver..
kardelen canım sımdı oğlusunla vakıt gecırıyosundur ohh ne güzelll :))resmını ne zaman koyucan..
sutun ıcın bol su,corba ve sut arttırıcı caylar var ondan ıc canım..
rock tatlım sen ne yaptın sonucların bellı oldumu?hadı bu ay umutla beklıyoz guzel haberlerını..
wommmmmmmmmmmmmmm kayıplara karıstnnnnnnnn nerdesıııııııııın kuzuuuuuuuuuummmm
özlettın kendını yoksa sendemı doğurdun :))ıyısındır umarım..
hırcındenız sende kendıne ıyı bak yavrum..

hepinizi opuyorum kendınıze ıyı bakın haber vermeyıde unutmayın........

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim canlarım resim nasıl konuyo bilmiyorum eşim yardımcı olur ancak,bende yavaş yavaş kendime geliyorum zor yürüyorum ağrılardan kolay değilmiş sezeryan valla kzılar normal doğum daha iyiymiş demek ki ama hayırlısı buymuş cesaret edemedim işte normal doğuma,bugünlerde geçer iyi olurum toparlanırım yakında inşallah.benim oğlan gerçekten duramadı ama hayırlısı buymuş en azından o acıları erken çekmiş oldum :))atlatmama az kaldı yani :))hepinizi tek tek öpüyorum kendinize iyi bakın

kizlarrrrrrrrrrrrrrr gülsü yok bari onun yerine ben yazayim dun hastaneye yatirdilar ama hala tik yok rahim acilmamis yarin bakacaklar biraz once esiyle konustum bende evde dokuz doguruyorum canim arkadasim biran once dogurur insallah bugun gülsünün ogluna hediye almaya gittim benden yemek yeme sandalyesini soylemisti bi tane begendim ve aldim cok guzel okadar guzel bebek esyyalari varki anlatamam hepsini arkadasima yani devrimimize almak istiyorum yarin gene arayacagim dogurduysa dogru hastaneye gidecegim simdilik hoscakalin kizlar gene gorusuruz opuyorum hepinizi

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kimse yokmu yaaaaahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

X